- 19 Ağustos 2009
- 446
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi reyhantuana
güzellik içten gelir.....çok su içerim 3-4litre arası susuz yaşayamam...hergün meyva sebze yogurt yerim bunlarda fix....et çok aşırı tüketmem balık tercihimdir....fastfood agzıma koymadım desem yeridir sayılıdır yediğim.....hergün 2 adet ceviz yerim
günlük duş alırım yaz kış farketmez rahat edemiyorum...duş jeli kullanmam defne sabunu kullanıyorum....vucudumun kurudugunu hissetmedikce krem sürmem kimyasal madde bunlar çünkü...yüzümü yıkadıktan sonra soda veya acı badem sütü ile silerim...yves rocher bio culture biraz daha fazla dogal olan kremlerini kullanıyorum yüz için.....
çok makyaj yapmam eve gelir gelmez yıkarım....oje arada bir sürerim....saclarımı 4yıldır boyatmıyorum tövbe ettim beyazlayıncaya kadar böle....
spor yaparım sporsuz yaşayamam...kiloma çok dikkat ederim 2 kilo aldıysam dur derim hemen....
dua ederim...ailemi düşünürüm.eşimi, Atatürkü düşünürum onlara olan sevgimi....pozitif olmaya çalısırım...bi yere kadar yürümem gerekliyse off pufff demem ayaklarım varki yürüyorum çok şanslıyım derim....kitap okumaktan sıkılmam gözlerim görüyorki okuyabiliyorum derim...
off çok yazdım benim sırlarım bunlar....bunları yapıyorum hayatımda ve güzel mutlu saglıklıyım çok süküropuyorumnanaktan
ya ben zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum ama gürleştirdiğini bilmiyodum..siz saç bakım şampuanı ne kullanıyosunuz kızlar..ben bioxcin kullanıyorum ama şimdi bırakıcam matlaştırdı saçımı.
Böyle saç kremi bakım kürü falan olan ii bi şampuan istiyorum..kullandınız mı hiç?
doktor mu tavsiye etti sacina kina yakmayi.peki neden ?daha ayrintili aciklarmisin bide spor aletin iyi geldimi memnunmusun bende almak istiyorum memnunsan canim tesekkurler==>bi ara sivilce çıkıyordu yüzümde.bir sürü sabun denedim en iyi gelen zeytinyağlı sabun oldu.bi ara gül sabunu denemiştim o da iyiydi.okul dönemim çok sstresliydi diye gözeneklerim fazla belirginleşti gül sabunu kullanmayı planlıyorum
eskiden maden suyuna birkaç damla limon damlatır akşam yüzümü onunla yıkardım iyi geliyordu
==>asansörlü kalem sürmeden dışarı çıkmam.kirpiklerim uzun ve kıvrık olduğu için hiç rimel kullanmıyorum
==>2 günde bir saçımı yıkarım.sık yıkamak saça iyi gelmiyor.ama duş alırım sürekli.
==>haftada bir saçımı yıkmadan önce badem yağı sürmeye çalışıyorum
==>şampuanıma çam terebenti koyuyordum iyi oluyordu ama artık bebek şampuanı kullanıyorum içine birşey koymuyorum
==>yüzüme su içinde yağ emülsiyonu olan nemlendirici kullanıyorum
==>banyoda keselenmeden yapamam
==>tırnaklarımı asla uzatmam.manikür pedikür hiç yaptırmadığım halde tırnaklarım beğenilir
==>dişlerimi düzenli fırçalarım.diş sağlığı benim için çok önemli.arada bir tuzlu suyla gargara yaparım
==>eğer tatilse günde 45 dk yürüyüş yapıyorum.bu tatailin başında yapmadığım için 3-4kilo aldım.kiloya tahammüülüm yok şimdi twist&shape spor aletini düzenli kullanmaya başladım.sonuç ne olacak bakalım
==>bide dokor tavsiyesi üzerine kına yaktım saçıma iyi geldiyerimseniben
kaydirigubbakcemile5
valla şu makyajımı bebakla temizlemem çok iyi oldu...
ve kil..inanılmaz ya.saçlarıma bile kil maskesi yapıyorum.ellerime ayaklarıma :) mükemmel oluyor.