Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

ben öncelikle temizliğe çok önem verenlerdenim.2 günde 1 muhakkak banyomu yaparım banyoda peeling yaparım.banyodan çıkar çıkmaz gül suyu ve nemlendirici kullanırım bide beb yağı tüm vucuduma.haftada 1 yada 2 kez keselenirim.saçlarım doğuştan kına sürülmüş bi kızıllığı var ve maşallah diyelim tüm kuaförler ve çevre tarafından beğenilir ama ben aklıma estikçe bakım yaparım.tırnaklarım daima manikürlü ve muhakkak ojelidir pek nadirdir oje kullanmadığım.yüzüme asla pudra allık ve fondoten kullanmam cildimin bozulmasından korkuyorum.ama ruj olmazsa olmazımdır.yüzüm zten az çok canlıdır makyaja gerek duymuyorum.giyimimeözen gösterirrim zaten çok severim kıyafet felan manyak derecede hemde :)) küpesiz dışarı çıkamam.aklıma ancak bu kadarı geliyo daha neler varda hatırladıklarım bu kadar :)

bir iki şeyde ben çizittiriyim
hiç su içmem çok yanlış yapıyorum biliyorum en büyük marifet su içmekte önce bunu belirtiyim
cildim için defne sabunu ve arap kızı kullanıyorum bu ara.arap kızının pembesinden bu kadar memnun kalıcağı söyleseler gülerdim resmen.ama küçümsememek lazım tavsiye ediyorum,ummadığım şekilde memnunumzemuszemus
yoğurda sirke damlatıp yaptığım maskem var onu uygularım estikçe:hulya:
aklıma geldikçe limon sürerim cildime
saçlarım için suprishair(tam adı buydu sanırım)die bitki bakımı kullanıyorum duştan sonra,saç uzatmada etkili,ve dökülmeleri önlüyo aynı zamanda:smiley-cool:
zambak yağı sürüyorum cildime.onunda leke açıcı özelliği var ve mis gibi kokusu var aynı zamanda onuda tavsiye ederimsüprizzzzz
bu ara böyle takılıyorum,şu anki yaptıklarım bunlar hadi eyvallah

yıllardır yaptığım biyüz bakımım ve vücut bakımım vardır asla ertelemem toniğim yüz yıkama jelim ve banyo sonrası nemlendiricim deişik kokularda ama ii markalar almaya özen gösteririm ..cildim yağlı olduğu için kozmetik kullanmam haftada bir yüzümü yoğurt suyu ve birkaç damla limon suyu ile nemlendiririm deneyin derim canlılık verio ama kuru ciltler için uygun deildir...birde saç konusunda çok hassasım herzaman fnlü bakımlı olmasına özen gösteririm...

güzellik içten gelir.....çok su içerim 3-4litre arası susuz yaşayamam...hergün meyva sebze yogurt yerim bunlarda fix....et çok aşırı tüketmem balık tercihimdir....fastfood agzıma koymadım desem yeridir sayılıdır yediğim.....hergün 2 adet ceviz yerim

günlük duş alırım yaz kış farketmez rahat edemiyorum...duş jeli kullanmam defne sabunu kullanıyorum....vucudumun kurudugunu hissetmedikce krem sürmem kimyasal madde bunlar çünkü...yüzümü yıkadıktan sonra soda veya acı badem sütü ile silerim...yves rocher bio culture biraz daha fazla dogal olan kremlerini kullanıyorum yüz için.....

çok makyaj yapmam eve gelir gelmez yıkarım....oje arada bir sürerim....saclarımı 4yıldır boyatmıyorum tövbe ettim beyazlayıncaya kadar böle....

spor yaparım sporsuz yaşayamam...kiloma çok dikkat ederim 2 kilo aldıysam dur derim hemen....

dua ederim...ailemi düşünürüm.eşimi, Atatürkü düşünürum onlara olan sevgimi....pozitif olmaya çalısırım...bi yere kadar yürümem gerekliyse off pufff demem ayaklarım varki yürüyorum çok şanslıyım derim....kitap okumaktan sıkılmam gözlerim görüyorki okuyabiliyorum derim...

off çok yazdım benim sırlarım bunlar....bunları yapıyorum hayatımda ve güzel mutlu saglıklıyım çok süküropuyorumnanaktan

alkisalkisalkis

cok etkilendim yazdiklarinizdan,
pozitif dusunceniz, ailenize ve kendinize verdiginiz onem, ve mutlulugunuz icin tebrik ederim gercekten.

temizliği çok severim kötü kokudan vs.nefret ederim...
kışın haftada 2 3 kez bnyo yaparım yazın ise sık sık duş alırım.herçıktıkdan sora vucuduma bebe yagı sürerim bi senedir hep kullanıyorum ve soğuk su vucuduma sürerim..
yüzüm için makyaj yapmam kalem rimel dudak balmı yeterli oluo.
kalem bile sürmüorum bi yıldır.
aspirinli maske ve kil maskesini seviyorum.
su içmeyi egzersiz yapmayı çok seviyorum ama çok fazla yapamıyorum.
saçlarım için ise saç dökülmesine karşı şampuanımı kulanıorum arada maske yapıyorum okadar.
çok fazla bşey yapmama gerek yok fizigim düzgün yüzümde allaha şükür:)
50 kilocuk bişeyim göbegim vs.yok allaha şükür ..

kesinlikle 3 gunde bir saçlarıma bakım yağı sürerim uzasın , parlasın vs diee..

günde 7-8 bardak su içmeye önem gösteririmm

evden çıkarken kalemimi ve rimelimi sürmeden çıkmam ..

sık sık tartılırım kilo almışmıyım diye kaydirigubbakcemile3

banyoda vücudumaaa peelinq yabarımmm

sağlıklı insan guzeldir zaten. kendimde sağlıkcı olduğum için sağlığıma gereken ozeni gösteriyorum. aur cubur hayatta yemem.zaten pekde sevmiyorum..
3-4haftada bir ağdaya gidiyorum pis gezmem asla.
18 yasndayım bu yaşın verdiği bi takım sıvılceler oluyo yüzümde ama zeytinyağı sabunuyla yıkıyorum her akşam. haftada 1 limonla ovup peeling yapıyorum.iyi geliyo. duştan cıktığmda vucut losyonu kullanıyorum..
tırnaklarımı hiç uzatamam.cunku hastanede laboratuvarda staj yapıyorum hastane ortamı bol mikroplu oluyo biliyosunuz .. hijyene ozen göstermek zorundaym..

kısaca her işin bası sağlık :)) kendimi cok seviyorum Allaha sükür bi sorunum yok.
bide yüzüme fondoten vs bişey sürmemeye özen gösteriyorum.sadece kullandım sey dudak balmı ve rimel..

Son düzenleme:
kşisel hijyenime mutlaka özen gösteririm yazın maden sulu kışın da sütlü buz küplerini gezdiririm 2günde bi peeling yaparım mutlaka
tırnaklarıma asla manikür yapmam mikroorganizmalar için tam bi giriş kapısıdır ama banyo sınrası tırnak diplerimi geriye iter ve tırnaklarımı mutlaka fırçalarım
ojeyi özel günlerde kullanırım tırnağın hava alması çok önemli bence
saçlarıma kafam estikçe yağlardan sürerim
sabah akşam cildimi nemlendiririm
asitli içeceklerden ve kızartmalardan uzak dururum
ve ne yazıkki hep cımbızımla dolaşırım al ala bitmiyo bu tüyler

Tatlım ben anlamadım şimdi.Doğum kontrol hapı saçamı iyi geliyormuş?

doktor mu tavsiye etti sacina kina yakmayi.peki neden ?daha ayrintili aciklarmisin bide spor aletin iyi geldimi memnunmusun bende almak istiyorum memnunsan canim tesekkurler

elidor şampuan ve saç kremi
çeşitli dj jellerm
avon vücut kremi veya dove kremi
dove rol-on
pur zone jel ve tonik
çamur maskesi yaparm

maybelline fondoten
rimel,allık,ruj falan

makyaj fazla yapmam.ama teml bakıma önem verrm

Son düzenleme:
öncelikle temizliğe önem veririm......banyomu hftada 2kere yaparım...duş jeli kullanırım...şampanım ve şaç kremim dove dir..yıllardır çokta memmnunum...günde 2 litre yakın su içerim.çok severim.)dişlerimii herğün fırçalarım sensodyle ve sonra oral b diş ipiyle temizlerim....yüzüme gelince ınova cııt kremi kualnırım arkasına ınova oo fade tonic...temizleme içinde dermaderm...ellerime nıva umuşacık oluyor...makyaj malzmen az am özdür...hepside maarkalıdır maxfaakttör ve maybeelin..kiloma gelince hep korumaya çalışırım..sebze meyve yerm..ardada tatalı çikolat..bukdar
ha bide unuutum..nıvaanın yuong srisinden şefatli özlü
peeling haftada 1 kez............

Son düzenleme:
güne başladığım ilk andan itibaren duru su ile sabunsuz yıkadığım cildimi köpük ve tonikle temizleri ardından dişler ve sonraki adım yerim mutfakta 1 bardak suyumu içerim...gün içerisinde devam eden bol su içme alışkanlığım yada vücut gereksininimi karşılayıp gece yatarken cilt temizleme işlemimi tekrarlayıp güzellik uykuma yatarım :)
işte bu kadar....herkes cilt rengimi,berraklığını ve pürüzsüzlüğünü beğenir en azından ben öyle duyuyorum...:kedi:

peki ben ne yaparim..
:icecream:

>saclarima aklima geldikce yaglarla bakim yaparim (zeytin yagi, badem yagi, susam yagi ve hint yagi), kimyasal madde (silikon) icermeyen sampuanlar ve sac bakim ürünleri kullanirim.

>pek makyaj yapmam aslinda rimel, sürme, ve yanaklarima hafif pudra sürerim,

>dove vucüt losyonunu kullaniyorum, yumusacik yapiyor.

>Manikür pedikür yapmam sadece tirnaklarimi arada sicak zeytin yaginin icinde bekletirim, yumusacik yapiyor üstelik ölü deriyide yumusatiyor

> kaslarima ve kirpiklerime yatmadan badem ve hint yagi karisimini sürüyorum, gercekten gürlestiriyor ve uzatiyor

> 2 aydir masa, fön ve düzlestiri kullanmiyorum, saclarimin daha hizli uzadigini ve düzeldigini farkettim

> yüzüme arada bir papatyayla buhar banyosu yapiyorum

bazen üsenipte yapmadigim seyler de oluyor, amaaaaaaaaaaaan bosver manqen mi olacam diyorum :) ama genelde cildimin temizligine ve bakimina özen göstermeye calisiyorum :)

saglicakla kalin..

valla şu makyajımı bebakla temizlemem çok iyi oldu...
ve kil..inanılmaz ya.saçlarıma bile kil maskesi yapıyorum.ellerime ayaklarıma :) mükemmel oluyor.

valla şu makyajımı bebakla temizlemem çok iyi oldu...
ve kil..inanılmaz ya.saçlarıma bile kil maskesi yapıyorum.ellerime ayaklarıma :) mükemmel oluyor.

evet kil maskesi muhtesem birsey bende usenmezsem neredeyse tum vucuduma suruyorum..piril piril oluyo..yuzune surdugunde boynuna da surmeyi unutmaayerimsenibensacima hic denemedimsengözlerimebaksanabonu da denerimmmmmzemuszemus

ben vücudum için dove body silk krem kullanıyorum , çok iyi nemlendiriyor ki bu soğuk havalarda ...
ve makyaj için maybelline far,ruj ve rimelinden vazgeçemem
:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…