Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

kızlar bende aklıma eserse yapıorm bakım valla.ama genelde haftada bir özle maskeler saç bakımı yaparm hiç olmazsa.çok abartmaya gerk yok doğal yollarla güzel olmaya bakmalıyız.mesela 2 günde bir banyo yaparm her banyodan sonra nemlendirmm vücudmu ne yalan söliim.her meyve yedğmde kabuklarını yüzüme sürerm yıkamam hiç ve yatmadan cildimi temizlerm.tırnaklarım ve saçlarım önemli benm için.yediklerime dikkat ediorm ve doğal yollarla bakım yapıorm valla sevglm hala bakımlısın kokoş değilsn sana bayılıorm dioopuyorumnanaktan en önemli tavsiyem vazgeçemediğim yoğrt karbonat maskesi cildm bebek gibi oluyo saçımıda durularken biraz sirke katıyorm kapta son kez kafamı duruluorm çok memnunum saçlarım parlıooooaklinialirimsmile

kadınlar kulübünün güzel hatunları güzellik sırlarımızı paylaşmaya ne dersiniz,güzelliğiniz adına vazgeçemeyeceğiniz uygulamalar nelerdir? güzel bir vücut,güzel bir yüz,güzel bir saç,güzel bir cilt...aklınıza ne gelirse....güzellik adına yaptığınız tüm uygulamaları üyelerimizle paylaşalım.:dance::dance::dance:

mutlaka ayda bir kere türk hamamı derim.kese köpük masajı ardından iyi bir yüz ve vücüt nemlendiricisi.saçlara saunada beklerken maskede uygulandımı .ritüel tamamdır.

sağol canıma.s. ama o kadar çok şampuan denedim ki...hepsi bir süre sonra fayda etmiyor ben de dön başa yapıyorum benim saç yağ fabrikası gibi:kızgın:

benim saçımda yağlı ama allahtan o kadr çok değil kaydirigubbakcemile2 bi yerde okumuştum saç diplerine bebek pudrası sürersen ciltteki fazla yağı emiormuş ama çok aşırı sürmemelisin yani saç köklerinin grileşmesin deneyebilrsin bence

gün aşırı duş alırım.temizlik çok önemli.
sigara kullanmam
sağlıklı beslenirim.her sabah 3 yumurta beyazı tüketirim.sarısında yağ var çünkü.meyvenin hertürlüsüne bayılırım.günde en az 2,5 lt su içerim.protein ağırlıklı besleniyorum.
hafta 3 gün bi spor salonunda tower makineleri ile pilates dersi alıyorum.çok keyifli tavsiye ederim.
haftada bir detaylı cilt bakımı yaparım.buhar,peeling ve maske.
hem kozmetik hemde hazırladığım doğal maskeler.hafta da 3 kez yapıyorum.
hafta içi yaptığım tek makyaj allık ve rimeldir daha detaylı yapmaya kalksam işe geç kalıyorum çünkü.arada fondöten kullanırım akşamları çok iyi temizlersen ciltte zararlı olmuyor.
tırnaklarıma önem veririm ve kırmızı ojeye bayılırım.
haftada 1 saç bakımı yapıyorum.burdan öğrendiğim bi bakım var sinameki bemix ampül ve badem yağı çok iyi geliyo tavsiye ederim.
hergün mutlaka çinko hapı içiyorum.ve sadece bitki çayları tüketiyorum.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

bu paylaşım güzelmiş gerçekten teşekkürler.yazılan bir çok şey yararlı elbet ama ben güzelliğin birazda genetik olduğunu düşünüyorum.hiç cildine bakmayan bebek gibi kızlar tanıyorum ve çok iyi bakan eh işte kızlarda.hani çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır derler ya o lafa sinir oluyorum yani bir kadın çirkinse estetik yaptırmadığı sürece gece gündüz bakım yapsada çirkindir bence.

Temiz olmaya herşeyden çok özen gösteririm.
Sabah akşam mutlaka elimi yüzümü yıkar dişlerimi fırçalarım.
Haftada bir kere maskelerimi yaparım.
Düzenli olarak nemlendirici kullanırım.
Fondoten yerine pudrayı tercih ederim, siyah göz kalemi, kırmızımsı bir ruj, birazda allık kullanırım. Renkli far hiç sevmem, kullanmam. Boya küpü gibi görümekten nefret ederim.
Hareketli bir yapım vardır, uzun süre hareketsiz kalmam.
Beslenmeme dikkat ederim. Çok zayıf olmayı sevmiyorum, kilolu olmayıda sevmiyorum. Boyum 171, kilom 59. Yeşil çay içerim ve besin takviyesi olarak vitamin alırım. ( Hangi gün hangisinden eksik kaldıysa ondan alıyorum, bu konuda çok takıntılıyım:) )
Saçlarım uzun ve siyah. Doğal haline bırakmayı seviyorum, o yüzden fön fırça pek uğraşmam. Body shoptan aldığım ve yanımdan ayırmadığım tahta tarağımla gün içinde bir kaç kere tararım. haftada bir saç bakımı yaparım.
Kıyafetlerimi özenle seçerim, özellikle ayakkabı çanta kemer aksesuar renk uyumlarına çok dikkat ederim.
Hafif parfümler kullanırım.
Ve sık sık aynaya bakarım :)

Temiz olmaya herşeyden çok özen gösteririm.
Sabah akşam mutlaka elimi yüzümü yıkar dişlerimi fırçalarım.
Haftada bir kere maskelerimi yaparım.
Düzenli olarak nemlendirici kullanırım.
Fondoten yerine pudrayı tercih ederim, siyah göz kalemi, kırmızımsı bir ruj, birazda allık kullanırım. Renkli far hiç sevmem, kullanmam. Boya küpü gibi görümekten nefret ederim.
Hareketli bir yapım vardır, uzun süre hareketsiz kalmam.
Beslenmeme dikkat ederim. Çok zayıf olmayı sevmiyorum, kilolu olmayıda sevmiyorum. Boyum 171, kilom 59. Yeşil çay içerim ve besin takviyesi olarak vitamin alırım. ( Hangi gün hangisinden eksik kaldıysa ondan alıyorum, bu konuda çok takıntılıyım:) )
Saçlarım uzun ve siyah. Doğal haline bırakmayı seviyorum, o yüzden fön fırça pek uğraşmam. Body shoptan aldığım ve yanımdan ayırmadığım tahta tarağımla gün içinde bir kaç kere tararım. haftada bir saç bakımı yaparım.
Kıyafetlerimi özenle seçerim, özellikle ayakkabı çanta kemer aksesuar renk uyumlarına çok dikkat ederim.
Hafif parfümler kullanırım.
Ve sık sık aynaya bakarım :)

Bunları yaparken ve yazarken arada bir nefes aldın mı?kaydirigubbakcemile3
Çok hoşsun...:icecream:

çok özendim bende yazcam:eek:
>bende hergün yüzümü bikaç defa soğuk suyla yıkarım eskiden tonik temizleyici nemlendirici ıvır zıvır bissürü şey kullanırdım şimdi kendi haline bıraktım cildim makyaj yapmamışsam sdc soğuk suyla yıkıyorum
> nemlendirici olarak bephanten kullanıyorum
>allah vergisi süper saçlarım var her gören boyamı diye sorar :jeyyar:eek: yüzden bakıma ihtiyacım yok ama haftada 3-4 kez düzleştiririm o biraz yıpratıyo ama şimdiye kadar hiç kırığım olmadı
>öldürseniz allıksız,rujsuz(en azından dudak nemlendiricisiz) çıkmam dışarıyasakkelime-tatlicadiarzu-cildim çok beyaz arada da fodoten kullanırım iyi temizlendiği zmn çok ta zararı yok bence,rimeli gün aşırı kullanırım kirpiklerimi döküyor
>asla 2 gün üstüste aynı kıyafeti giymem
>arada bir oje sürerim ama bu aralar iyice abarttım ojesiz dışarı çıkmıyorum sanırım yeni takıntım
>zayıfım o yüzden spora gitmiyorum ama sağlıklı yaşam içinde yapmam lazım biliyorum:sm_confused:
bnmde bu kdr arkadaşlar:içelim:

Son düzenleme:
Gelin makyajı yarışmamız başlamış bulunmaktadır :asigim:
Tüm makyaj severleri davet ediyoruz
f50ce668ab4b83ca304de9f68966d1f0.gif

detaylı bilgi:
170d985308aaf568a45ddec75add25d6.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/363826-gelin-makyaji-yarismasi-icin-basvurular-alinmaya-baslanmistir.html

ay nerden baslasam ki
1-uyku düzenimi asla bozmam (sinav dönemleri haric) en az 8 saat uyurum 12 de veya daha önce uyumaya gitmis olmaliyim
2- Her sabah yüzümü soguk suyla bazende sodayla yikarim
3- Evde durdugum günlerde mutlaka kirpiklerime badem yagi, hint yagi karisimimi sürerim
4-Sivilcem varsa ve sIkmamissam cay agaci yagimi sürerim yok sIkilmissa bebek pudrasi
5-Sivilce izlerim icin her gece haccer kremimi sürerim
6-Pak maya maskesi yaparim haftada 1 gün
7-Saclarim icin gliss ürünleri kullaniyorum ayrica clear kullaniyorum cam terebentin yagini icinden eksik etmiyorum sac dökülmelerine karsi cok etkili
8-Hergün düzenli spor yapiyorum
9-Yesil cay iciyorum hergün düzenli olarak
10-Malum bayanlarin derdi istenmeyen tüyler onlarida 2 haftada bir halediyorum tüylerin gec cikmasi icin limon+tuz kullaniyorum(KK saolsunnn)
11-Göz kalemi ver rimelsiz pek disari cikmam
12-Giyimimin temiz olmasina özen gösteririm
13-Arada bi kafaama eserse saclarima yag sürerim
14-Vucut icin peeling yaparim (sIkIlasma amacli) her banyo öncesi limon, biberiye, cilek yaglai karisimindan (yeni öneriler olursa cok sevinirim)
15-Sac boyami ihmal etmem (sac rengim kizil ve saclarim belime kadar dümdüz Allah vergisi kaydirigubbakcemile2)
daha uzar gider aklima gelenler öncelikle bunlar daha o kadar cok var ki oooo alisinca artik düsünmeden yapiyosun bazi seyleri aliskanlik oldu bunlar artik normal seyler benim icin bu yaptiklarim extra gibi gelmiyor
Bu arada sivilceli bi cildim yok ama ciktigi zamanlar mecburen kullaniyorum bazi manzemeleri ..

ay nerden baslasam ki
1-uyku düzenimi asla bozmam (sinav dönemleri haric) en az 8 saat uyurum 12 de veya daha önce uyumaya gitmis olmaliyim
2- Her sabah yüzümü soguk suyla bazende sodayla yikarim
3- Evde durdugum günlerde mutlaka kirpiklerime badem yagi, hint yagi karisimimi sürerim
4-Sivilcem varsa ve sIkmamissam cay agaci yagimi sürerim yok sIkilmissa bebek pudrasi
5-Sivilce izlerim icin her gece haccer kremimi sürerim
6-Pak maya maskesi yaparim haftada 1 gün
7-Saclarim icin gliss ürünleri kullaniyorum ayrica clear kullaniyorum cam terebentin yagini icinden eksik etmiyorum sac dökülmelerine karsi cok etkili
8-Hergün düzenli spor yapiyorum
9-Yesil cay iciyorum hergün düzenli olarak
10-Malum bayanlarin derdi istenmeyen tüyler onlarida 2 haftada bir halediyorum tüylerin gec cikmasi icin limon+tuz kullaniyorum(KK saolsunnn)
11-Göz kalemi ver rimelsiz pek disari cikmam
12-Giyimimin temiz olmasina özen gösteririm
13-Arada bi kafaama eserse saclarima yag sürerim
14-Vucut icin peeling yaparim (sIkIlasma amacli) her banyo öncesi limon, biberiye, cilek yaglai karisimindan (yeni öneriler olursa cok sevinirim)
15-Sac boyami ihmal etmem (sac rengim kizil ve saclarim belime kadar dümdüz Allah vergisi kaydirigubbakcemile2)
daha uzar gider aklima gelenler öncelikle bunlar daha o kadar cok var ki oooo alisinca artik düsünmeden yapiyosun bazi seyleri aliskanlik oldu bunlar artik normal seyler benim icin bu yaptiklarim extra gibi gelmiyor
Bu arada sivilceli bi cildim yok ama ciktigi zamanlar mecburen kullaniyorum bazi manzemeleri ..

limon+tuz karisimi etkisi nsl? yani incelme, yumusak, hizli veya gec, nsl cikiyrlar? agdami makineyle mi?
evet bu yaptiklarin gunluk normal bakim bencede extra birsey yok yoksa baska syele ugrasacak zamanimiz olmaz :-))) gzlligin eksik olmasin..

limon+tuz karisimi etkisi nsl? yani incelme, yumusak, hizli veya gec, nsl cikiyrlar? agdami makineyle mi?
evet bu yaptiklarin gunluk normal bakim bencede extra birsey yok yoksa baska syele ugrasacak zamanimiz olmaz :-))) gzlligin eksik olmasin..

Saol canim güzellik sendende eksik olmasin .Bence cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir Alt yapi saglamsa güzellik katlanir .Yok alt yapisi bozuksa biraz daha iyilestirilebilir bakimla birlikte , hic bisi yapmassa cirkinlesir ...ve tabiki güzellik icten gelir , disa vurur zemuszemus
canim limon+tuz karisimini epilasyondan sonra sürüyorum tüy alinan bölgelere.Tüyleri inceltiyor daha ciliz cikmasini sagliyor uzun vadede yokediyormus henüz yokolmadi bendekiler biraz inceldiler cikmayanlarda var forumdan ögrenmistim bu yöntemide göz atarsan bulabilirsin ayrica nane cayida tüketmek gerekiyor bunlarin yaninda

Saol canim güzellik sendende eksik olmasin .Bence cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir Alt yapi saglamsa güzellik katlanir .Yok alt yapisi bozuksa biraz daha iyilestirilebilir bakimla birlikte , hic bisi yapmassa cirkinlesir ...ve tabiki güzellik icten gelir , disa vurur zemuszemus
canim limon+tuz karisimini epilasyondan sonra sürüyorum tüy alinan bölgelere.Tüyleri inceltiyor daha ciliz cikmasini sagliyor uzun vadede yokediyormus henüz yokolmadi bendekiler biraz inceldiler cikmayanlarda var forumdan ögrenmistim bu yöntemide göz atarsan bulabilirsin ayrica nane cayida tüketmek gerekiyor bunlarin yaninda

biliyrm o forumleri, bende uyguluyrm bu formulu ama ogrenmek istedim cunku bazilarimizda cikmayacak kdr yok olmus ama bazilarimizda tuyler daha hizli cikiyr, ben dahil, hizli cikiyr fakat ince ve yumusak, gozle zor gozukecek kdr... oyuzdensordum..
evet, ama bazi kadinlar kendilerine "fazla" bakiyrmu desem cok abartili makyaj yapipta bu kadin gzl denemez bence, guzellik makyaj la olmamali bakimla olmali, ama tabi rumel ve hafif ruj kiyafet kdr ön planda..sana katiliyrm con derecede

Son düzenleme:
hangi birini yaziiim yawwwwww.üşendim valla bir araa yazarım:))))
en önemlisi temizliğime çok dikkat ederim.

X