- 14 Mayıs 2009
- 561
- 2
- 33
-
- Konu Sahibi reyhantuana
ben cildimin güzelliğini yaş maya maskesine borçluyum... haftada 3 kere bu maskemi yapıyorum uzun süredir..bunun dışında çok kuru hissettiğim zamanlar nemlendirici ve yağlı hissettiğim zamnlar temizleme işlemi yaparım.. yani cildimi dinlerim ihtiyacına göre cvp veririm.. 3 kere maske yaptığım için bu cildime nemlendirme ve temizleme yönünden fazlasıyla yetiyor zaten..
bunun dışında 2 günde bir banyo yaparım... rimel ve parlatıcı haricindeki makyaj malzemeleri pek kullanmam.. ben çok fazla makyaj insanın doğal güzelliğini örtüyor..
vücut şeklime ve ten rengime uygun kıyafetler almaya çalışırım.. hangi renk ve modelin içinde en güzel görünüyorsam o tür giysiler almak beni sıkmaz... hepsi birbirine benzesede giysilerin tarz denen şey budur bence...kıyafetlerimi takı ve tokalarımla renklendirmeyi çok severim..ayakkabılarım ve çantam mutlaka kıyafet tarzıma ve rengine göredir...yediğim şeylere çok dikkat ederim.. bitkisel çaylar içerim... güzelliğimiz üzerinde dış tatbiklere oranlara içten tükettiğimiz şeylerin daha etkili olduğunu düşünüyorum.. duştan çıkışta bütün vücuduma soğuk su tutarım... saçları fazla taramam sadece 2 günde bir banyo yapınca tararım ve hiç kırılmazlar yinede yılda 2 kez kestiririm..
Bir de aklıa gelmişken, limon maskesi var yaptığımız kardeşimle.. cilt lekeniz varsa iyi geliyor, cildi pürüzsüzleştiriyor.. 1 limonun suyuna aynı limonun kabuklarını rendeliyosunuz, içine 1 tatlı kaşığı kabartma tozu koyuyosunuz, biraz un koyup, 1 havucu rendeleyin.. yüzünüze sürün kuruyunca hafif ovalayın sonra yıkayın.. güzel sonuç veriyor desem olmucak şimdi, malum!!! neyse isteyen yapsın
ya bu nasıl olur basa deneyen var mı arkadas yasmıstı
vereliniortakne kaaaa bakımlısınız hatunlar
bi zamanlar bende öyleydim ama şu ara dinlenmeye bile vakit bulamıyorum
kek tarifi gibi maşallah kaydirigubbakcemile3 deneyen yazsın cidden merak ettim :)
hiç bişe yapmam Allah vergisi zaten bi güzelliğim var....boyumda var Allaha şükürler olsun bunun içinde artı bişe yapmama gerek yok....ama meyve çok yerim ayırt etmem her meyveden yerim ve çok su içiorummm aşırı derecede...yüzüme rimel ve dudak nemlendiricisi hariç ne bi fondöten ne başka bişe aslaa sürmem ...