*cildimi hergün buz kalıbında dondurulmuş maden suyu kalıplarımı yüzümde gezdiriyorum çok iyi geliyor hem şoklama hem de mineral açısından zengin bi bakım.
*kahvaltı etmeden dışarı çıkmam yoksa gün içinde doymak bilmiyorum. kahvaltı çok önemli ve her sabah 1 bardak yağsız süt içiyorum.cilt için de kemikler ve dişler için de mükemmeldir yağsız süt.
*az az ve çok sık yerim ayrıca çok da ağır yerim o yüzden kilo problemi çekmem, extra small beden body ve gömlekler giyebilmek de armağanınız oluyor :)
*hergün en az 40 dakika yürüyorum. otobüse bi ileriki duraktan biner iki durak önceden inerim acelem yoksa ve çok yorgun değilsem.
*sebze ağırlıklı beslenirim. özellikle çiğ tüketmeye özen gösteririm.
*saçıma özel günler dışında ısı uygulamam zaten oldukça düz saçlarım var. bu sayede kırıklarım olmuyor.
*telefonla konuşurken bile dolaşırım yürürüm. hareket bir numaralı form tutma kuralı :)
*spora vakit ayıramadığım zamanlarda tv karşısında bir takım egzersiz hareketleri yaparım.
*duşta son 2 dakika tüm vücuduma soğuk su uygularım.
*3 haftada bir ağdaya ayda 4 kez en az kuaförüme uğramayı ihmal etmem gereken bakımları orda uygulatırım.
*göğüslerim için 2 gecede 1 üzüm çekirdeği yağı ve çilek yağı ile masaj yapıyorum. dolgunlaştırıyor ve galiba büyütüyor da :)
*kısacası doğallık... kozmetik ürünlerle bi yere kadar... beslenme düzgün olursa, spor yapılırsa içten dışa bir güzellik vuruyor. sevgilimin iltifatlarının tadını çıkarıyorum bu sayede