Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

ve aklıma gelen birka ç sey daha...
nemlendiricinizi ve dudak koruyucunuzu asla ihmal etmeyn.
fondoten,pudra vb. yuzde koyu tabaka şeyler kullnmayn(tabi gencler içn bu)
ve kıyafet,saç biçiimi..herzaman onemlıdır.kıyafet,giyim,imajla ilgli sorusu olan oldum u burdaym sositososito

Saçlarımı devamlı ya fönlü yada Kıvırcık yaparım
Saçlarıma badem yağı , susam yağı jajoba yağı ve saç uçlarına bebek yağı sürerim
Ayreten saç bakım maskelerim vardır..
Tırnaklarım devamlı ojelidir..
Güzelde giyinirim.. Yüzüme ise gül suyu kullanırım..
Vucuduma bebek yağı sürerim her banyodan sonra
Çok su içerim , meyvamı yerim , yağlı yiyeceklerden uzak kalmaya çalışıyorum ama cipse yenik düşüyorum ve türk kahvesine ..
Fazla makyaj yapmam , bir göz kaleme allık ruj ..

vereliniortak
Şöyle yaparım böyle yaparım diyen kızlaaar..
Bakıyorum da hepücünüz bekarsınız vakit bol..
Bekarken bende böyleydim.Gece 2 ye kadar bakım yapardım..
Evlenince iş filan derken..zaman içinde onlar eriyip gidiyor..

He bu arada kendimi salmış falan değilim ama şu zaman meselesi yokmu..
Hiç bişeye yetmiyor..

valla haklısın bende bekarken bakımın şahını yapıyordum ama evlenince heö ev hem iş o kadar zaman ayıramaz oldum hele şimdi bide bebeğim oldu hepten kaldım bırak bakım yapmayı saçımı taramaya bile vakit bulamıyorum

yüzümü dovela günde 2 Kez yıkarımnemlendiricimi sürerim oje Sevmiyorumda parlatıcıyıda eksik etmem saçlarımda falan özenliyimdir

radyolog ve 2006model arkadaşım..ben 25 yaşındayım biri ilkokula yeni başlıcak olan biride 1.5 yaşında 2 zıpır oğlum var ama asla bakımımı eksik etmem.. haftada 2 kere maske sabah akşam cilt temizliği nemlendiricimi sürerim.nemlendiricim güneş koruması içerir gözlüksüz güneşe çıkmam.saçlarıma haftada 2 kere düzleştiricimle fönlüyorum. saçlarımı kendim boyarım..arada geceleri bigudiyle sarar öle yatarım.banyodan çıktığım gibi vücudumu nemlendiririm. kaşlarmı kendim harika alırım hatta kahküllerimi ve bazen saçımıda kendim keserim.. arkadaşlarım bile inanmaz bunları yaptığıma.ve ben kendime en çok yakışan saçmodelini kendim kesip resimlerimi çekerek buldum..dişlerimi fırçalamadan asla yatmam.
yani anlıcanız bu bakım işleri öle bekarlığa sultanlığa bakmaz arkadaşlar.. bakım dediğiniz nedirki evde iş yaparkende yüzünüze bi maske sürüp dolaşırsın ne olacak.. yeterki insan istesin bunları üstelik çalışıyordum tek çocuğum varken şuan küçük olduğu için çalışmıyorum.çalışırken bile bunları yapardım üşenmeden..insanın içinde olacak böle şeyler ben kendimi seviyorum ve kendi kendime güzel görünmek iyi hissetmek ve özgüvenimin yerinde olması için yapıyorum bunları kimse için değil ...

merhabalar
bende seclusion gibi iki cocuk annesiyim,işi yeni bıraktım,evde kendim bakım yapmakta vede vakit yaratmakta üstüme yok :)) .Eşim yarım saat cocuklarla ilgilenirken cilt maskemi yapıyorum,cildime hergün üçü bir aarada temizleme jeli ile temizlerim yatmadan,kaşlarımı kendim alırım,saclarımı iki yıldır boyamıyorum ki kendine geldiler,zeytinyagı ile haftada bir maske uygularım strec filmle sararım saclarımı bir saat kadar bekletirim bu sıradada cocukları banyo yaptırırım,bana bazen uzaylımısın der oglum :)), saclarımı sac sekillendiriciler ile kuruturum.
kil zeytinyagı balı karıştırıp cildime haftada bir maske uygularım
tırnaklarıma bakarım,ellerime limon ile ovarımki vitaminlensinler,oje nadir sürerim,

özetlersem bakım zamanlarımdada cocukları katıyorum,oyun gibi bazen eglenerek yanımda oluyorlar,kızım 4 yasında ve büyünce bende yapıcam dimi anne modunda,
calışmayınca evde insan daha vakit ayırıyor ama calışınca daha zor.verimli zamanda hersey yapılır bence

asla sigara içmem çünki insan ne kadar bakım yaparsa yapsın
sigara içiyorsa cildi çok çabuk parlaklığını yitiriyor
birde bol bol su meyve ve sebze en önemli birinci ır bu galiba

*cildimi hergün buz kalıbında dondurulmuş maden suyu kalıplarımı yüzümde gezdiriyorum çok iyi geliyor hem şoklama hem de mineral açısından zengin bi bakım.
*kahvaltı etmeden dışarı çıkmam yoksa gün içinde doymak bilmiyorum. kahvaltı çok önemli ve her sabah 1 bardak yağsız süt içiyorum.cilt için de kemikler ve dişler için de mükemmeldir yağsız süt.
*az az ve çok sık yerim ayrıca çok da ağır yerim o yüzden kilo problemi çekmem, extra small beden body ve gömlekler giyebilmek de armağanınız oluyor :)
*hergün en az 40 dakika yürüyorum. otobüse bi ileriki duraktan biner iki durak önceden inerim acelem yoksa ve çok yorgun değilsem.
*sebze ağırlıklı beslenirim. özellikle çiğ tüketmeye özen gösteririm.
*saçıma özel günler dışında ısı uygulamam zaten oldukça düz saçlarım var. bu sayede kırıklarım olmuyor.
*telefonla konuşurken bile dolaşırım yürürüm. hareket bir numaralı form tutma kuralı :)
*spora vakit ayıramadığım zamanlarda tv karşısında bir takım egzersiz hareketleri yaparım.
*duşta son 2 dakika tüm vücuduma soğuk su uygularım.
*3 haftada bir ağdaya ayda 4 kez en az kuaförüme uğramayı ihmal etmem gereken bakımları orda uygulatırım.
*göğüslerim için 2 gecede 1 üzüm çekirdeği yağı ve çilek yağı ile masaj yapıyorum. dolgunlaştırıyor ve galiba büyütüyor da :)
*kısacası doğallık... kozmetik ürünlerle bi yere kadar... beslenme düzgün olursa, spor yapılırsa içten dışa bir güzellik vuruyor. sevgilimin iltifatlarının tadını çıkarıyorum bu sayede :eek:

spor sağlıklı beslenme vedeeeeeee güler yüz tüm güzellikler için birebirdir . (ruhunun güzelliği yüzüne yansıyan her insan güzeldir ) babam öyle diyoooo zemuszemus

ben de yarın yüzüme dermokilin yüz maskesini , saçıma da saç vitaminlerimle badem yağı karışımını sürüp evde öyle dolanıcam kociş gelene kadar.. O gelmeden de banyo yaparım , bakımımı ona kepaze görünmeden halledicem nasip olursa zemuszemus
O geldiğinde de beni daha bi gözel görsün bakemopuyorumnanaktan
Hımm , bu arada günlük kuru meyvelerden 3 er tane yemeye başladım ( kuru incir , kuru kayısı) Bir de hiç su içmediğim için günde 1.5 litreden başladım, zorla da olsa içiyorum... Güzellik içten dışa vurur bence. Önce iyi beslenme , sonra dıştan bakım...
Ayrıca kalbin güzelliği yüze de yansır. Ben de art niyetsiz , iyi biriyim kendimi övnek gibi olmasın :kedi:

bir bakalım şimdi
kışın 2 günde bir yazın her gün duş alırım, fönsüz gezdiğim nadirdir,
her banyo sonrası kakolu krem sürerim
her sabah yüzümü temizleyici ile temizler nemlendiricimi sürerim
gözenek tıkamayan fondoten kullanırım allık ve hafif bir ruj mutlaka sürerim
asla makyajla yatmam, gece kremi ve göz kremi kullanırım, dudak nemlendircisini de yatmadan önce mutlaka sürerim
saçlarıma maskeler ile bakım yaparım
hafif parfümler kullanırım parfümü çok severim ama fazla sıkmam
kaş bıyık devamlı alırım, dişlerimi günde iki kere fırçalarım
cildime kil maskesi yaparım
daha ne olsun acayip kokoşmuşum

arkadaşlar bence herkes muhteşem...kaydirigubbakcemile2
sabah kalktıktan sonra bir bardak limonlu ılık su, daha sonrasında saat başı bir bardak su içmeye özen gösterelim...benim için en önemli şey limon..fırsat buldukça yüzüme ellerime suyunu sıkar sürerim inanılmaz etkiileri var deneyin görün derim.:asigim:
ayrıca yaş maya ile yaptığım bi maskem var haftada bir yapmaya çalışırım..parıl parıl parlatır...hihoyyyt
hergün duş alırım..duştan sonra bacaklarıma biberiye yağı sürerim..selülitle savaşır benim yerime..valla ben çok memnunum...herşeyin doğalı olduğunu unutmayın..kimyasala hayır diyorum..kaydirigubbakcemile5

şakkıdısiz herşeyi yazmışsınız benim daha aynı şeyleri yazmama gerek yok bir de gençliğin verdiği doğal ışıltı ve güzellik var

daha once yazdim mi bilmiyorum hicbirsey yapamazsam bile banyodan yarim saat once yuzume bazen kil maske ve sacimada yag surerim bonemi takip islerimi hallederim.
dusta yuzumede kese yaparim..sirkeli su ve bebek yagi dokerim vucuduma useniyorum kremlenmeye bazen boylesi rahat oluyor..gece yatarken yuzume,elime krem bunlar icin vakit gerekmiyor ki..sacimada banyodan sonra gliss surerim kurutup makinamla duzlestiririm ama sac uclarim cok hassas herzaman yapmiyorum..
bu ara boyle gidiyor...kolay geliyor boylesi..

meraba kızlar ben de defne yapragı ozlu bi bakım maskesi yapıyorum yaklaşık haftada bir.saçlarımı çok güzel parlatıyo ve yumusacık yapıyo.herkes saçımı kurutunca bayılıyo. bi de bebek sabunuyla yıkarım yüzümü çok canlı oluyo...tavsiye ederim ve glıssın saç bakım urunu var şampiyonuyla beraber onu kullanıyorum valla hemen farkediliyo harika kokuyorum kendime güvenim geliyo.benden şimdilik bu kadar kızlarropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu arada ben arkadaşlarla muhabbet ederken espri olsun diye sampuan yerne sampiyon derim.o yuzden alışkanlık olmuş dalgınlıkla sampiyon yazmısım kusura bakmayın:kedi:

X