Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

tatlısım sıcak ya da ılık suyun yuze ne gibi bir zararı var ?

vücut için niveanın vücut yağını kullanıyorum banyodan sonra nemli cilt üzerine masaj yapıyorum
saçlarım için fırsatım oldukça maske yapıyorum(bal,yumurta,badem yağı,limon,bepantene ampul)
ayrıca body shopın saç kremini kullanıyorum ballı
bacaklarımı kuruyken topuk taşıyla ovuyorum batıklar için aklıma geldikçe tabii
bende makyajımı hemen temizliyorum eve girince
fondoten pudra pek kullanmam bunların çok zararlı olduğunu düşünüyorum
saçlarımı çok yıpratmamak adına sadece uçtan 4parmak kısmını düzleştiriyorum saçım zaten düz
roaaccutane kullanıyorum ayrıca
ve avene marka nemlendirici
koruyucusuz güneşe çıkmıyorum en az 30 faktör yüzüme
kesinlikle doğal güzellikten yanayım eğer uzun vadede zararlı olcağını biliyorsam bi şeyin çok nadir kullanırım
anlık güzellikler için çok yıpratmam kendimi
makyajım genellikle soft renk far ve rimelden oluşur:smiley-cool:
lüks olarak bazen göz altı kapatıcısı
bide cindy crowfordla aerobik yapıorum çok zewkliii:sm_cool:

Dogrusu yazdıklarınıza cok özendim kızlar, ben hic bir bakım urunu kullanmıyorum,, üşeniyorum

dislerimi mutlaka fircalarim :)) saclarimi hergun 2defa tararim herzaman / ozel ayni sampuani kulanirim saclarima ozel krem sürerim daha cabuk uzasin die vucuduma bebe losionlari kulanirim sabah ac karnina zink haplarimi alirim ( saclarim daha cabuk uzasin die ) kalori hapi aliirim her sabah fazla acikmim die :))
ayaklarima her gece uyumadan kremle masaj yaparim haftada 1kere yuz maskesi kaslarima ck Takarim hergun aynada onlarla ugrasirim ( herkes ck begenir ) hergun dus yaparim makjayi pek kulanmam dogal herzaman daha guzeldir zaten guzelim :) cildimi bozmaya nietim Yk ama goz kalimi arada kulanirim ozel gunlerde Felan
her sabah kahvalti yaparim oglen yemegimi yerim ( mutlaka et olcak ) 1-2 litre suyumu icerim ikinde meyvami yerim aksam kesinlikle bisi yemem ( saglikli beslenmek ) :))

öle çok çok bakım yapmam kozmatik tutukunu değilim .ayağıma ,vucuduma vs vs oranın ayrı buranın ayrı ürünler kullanmayı sevmem..teferruata gelemem
ama alışkanlıklarım var tabi
yüzüme hiç bir kozmatik (tonik ,temizleyici,fondöten vs) sürmem çünki zamanla cilt iflas ediyo ,erken yaşlanıyo.
sivilce vs yara olduğu zaman hemen "fucidin" diye antibiotikli krem var sadece onu sürerim(2-3 günde geçer)
yüzümü sıcak suyla yıkamam aksine soğuk serin su ile yıkarım
ve mutlaka yüz havlum ayrıdır kimse kullanamaz
duşta şaçlarımı köpüklü iken tararım ..çünki kuruturken daha rahat oluyo ve yumuşak oluyo (boyalı değilse saçlarım extra krem kullanmam)
gece yatarken ellerime tırnak diplerime nemlendirici krem sürerim.
parfüm kullanmayı sevrim..
dişlerimi mutlaka fırçalarım.
makyaj olarak sadece allık ve rimel kullanırım
sebze meyve ağırlıklı beslenmeyi çok severim ...brokoli...bürüksel lahana...kereviz...havuç...ananas...avokado...elma...vs vs
çok bol su içerim..içmek için değil suyu çok severim

Son düzenleme:
Bir insanda ilk dikkat ettiğim şey diştir,o yüzden dişlerime çok önem veririm.
Vichy nin tüm vücut ürünlerini denedim ve çokta memnunum.
Özellikle selülit kremini herkese tavsiye ederim.
Ben insanın güzel görünme sebebinin temzilik olduğunu düşünenelerdenim
Günde 2 kez duş şart diyorum.
başkada özel bir formülüm yok.

ben severim kendime bakmayı..psikolojimin en kötü olduğu zamanlarda bile kendimi bırakmadım hatta o zaman sürekli cilt bakımına falan gittim kendimi iyi hissetmek için..
ben güzelliğin,bakımlılığın öncelikle temiz olmaktan geçtiğini güşünürüm..
o yüzden cildimi temiz tutmaya vücut temizliğime,ellerimin,ayaklarımın temiz olmasına dikkat ederim..
yüzüm için: her sabah ve her akşam iyi bir cilt temizleyicisiyle yıkarım,nemlendirici sürerim..yatmadan önce mutlaka dişlerimi fırçalarım,sabah kalkar kalmazda ilk işim diş fırçalam yüzümü yıkamaktır..bu konu takıntım çünkü..yüzüme haftada bir maske yaparım peeling yaparım haftalık olarak..
saçlarıma maşa yapmayı seviyorum bu aralar.su dalgasını da yapıyorum..
ellerime hergğn krem sürerim..
banyadan sonra sıkılaştırıcı vücut losyonu sürerim..ellerim-ayaklarım hep güzeldir..fransız manikürü yaparım..kuaförlerde pek beğenmiyorum.istediğim gibi olmuyo çünkü
iştahlı bi insanın ve çabuk kilo alıyorum ama hemen önlem aldığım için asla kilolu bi insan olmadım..
benim için bu önemli çünkü güzel giyinmeye meraklıyım..pörtleyen yağlara tahammül edemem..

Burada yazılanları okuduktan sonra ben birşey yapmıyormuşum dedim kaydirigubbakcemile3

Ben de kendi çapımda yüzümü nemlendiriciyle ve günde iki üç kez temizleyerek bakım yapıyorum...

Ayak , el ve yüz nemlendiricilerim vazgeçilmezlerim...

Banyoda saç bakım kremiyle açılmayan saçlarımı açıyorum , çıkınca da glissin yıpranmış saçlar için

olan spreyini sıkıyorum hepsi bu...

Gelecekte daha çok bakım yapıcam ,istiyorum...

benim saçlarım sizlere göre çok çok çok az yağlı..annem bile şaşırır yani..o yüzden saçlarımı yağlandığını hissettiğimde yıkarım..aksi taktirde saçlarım çok yıpranıyo..saçlarımın bakımlı olmasına önem gösteririm..kötü bişey ama bakımsız görünmektense saçlarımı düzleştirmeyi tercih ederim..yazın her gün,kışın günaşırı duş alırım..duştan sonra vücut losyonumu kullanırım..dişlerimi günde en az 2 kez bazen 3 kez fırçalarım,ihtiyaca göre..sabah yüzümü soğuk suyla yıkar,nemlendiricimi sürerim..dışarı çıkacaksam ya da eve biri gelecekse ortama göre makyajımı yaparım..kıyafetlerime dikkat ederim,asla 2 gün üstüste aynı şeyi giymem..eve gelince hemen makyajımı çıkartır,yüzümü yıkar,gülsuyumla silerim..haftada 1peeling yaparım..tek tük çıkan sivilcelerim için limon-aspirin maskesi yaparım..tırnaklarım hep bakımlıdır,manikürümü kendim yaparım..peelingi atlamam..oje öncesi krem kullanırım..ayaklarıma da vazelin sürer,öyle yatarım..ve tabiki de epilsyon benim için çok önemlidir..tüylerle dolaşmaktan çok utanırım,ince oldukları halde..

ama sonuç güzel canım sonucu güzel olunca katlanıyor insan ilk zamanlar biraz titreme oluyor ama zamanla alışıyor insan memişler diri olunca kendimi genç kız gibi hissediyorum yaf :teytey:
aynen şekerim katılıyorum sana. düşünsenize ruslar neden bu kadar rağbette . diri oldukları için . :roflol::roflol::roflol:
bende duşumu mutlaka şoklamayla bitiririm önce kalçalarıma keseyle beraber tabii, vücut alıştıkça yukarı doğru . ama birden bire soğuk suyun altına girerseniz tabiiki bir daha yapmaya tövbe edersiniz... bakım şart hanımlarrrr!!!...-tatlicadiarzu-

ben en güzel temizliğin ve bakımın kese olduğuna inanıyorum. benim bacaklarımda eskiden çok fazla batık oluşursu epilasyondan dolayı. ama kese olayını kandime görev edindiğimden beridir bacaklarım pürüzsüz. tüğlerim uzasa bile dokunduğunda asla hissedilmiyor anca bakacanda öle görecen.
kendime mutlaka zaman ayırırım sporumuda yaparım aksatmadan maskelerimide. hihoyyytşimdik benim yüzümün maskeye falan ihtiyacı yok ama ilerisi için yatırım yapıyorum ben.
duştan sonra kesinlikle yüzümü gül suyuyla silerim ardından nemlendirici sürerim tüm vucuduma.dişlerimi düzenli fırçalarım.kaşlarımı çok uzamadan alırım. belli aralıklarla yüzüme buhar banyosu yaparım (elma sirkesi konmuş). yeşil çayımı hiç aksatmam her gün içerim . yediklerime dikkat ederim fazla yağdan şekerden ve tuzdan çekinirim.
arada lahana kürümüde yaparım ki vucudum toksinlerden arınsın.
ohhhhhh ne güzel hayat varmı benden güzeli bakımlısı. -tatlicadiarzu-

Hadi bakalım bugün saç bakımına başladım, yüzüme de elma sirkesi sürdüm bakalım.. Gerisi gelir artık :teytey:

eğer zayıflamak istiyorsanız benim özellikle yapmadığım fakat doğuştan gelen ve mankenlerin uyguladığı bir diyeti söyliyim. az yiyin ama sık yiyin günde istediğiniz kdr öğün yiyin ama çok çok az yiyin sadece bu :))
-dışarı çıkarken bir çizik dahi olsa yinede göz altına göz kalemi çekerim 1-2 çizikte olsa inanın çok farkettiriyor
-hiç makyaj yapmadığınız zamanlarda sadece fondaten sürmeniz sizi daha etkileyici yapar
-doğal saçınız dalgalı ve karışık bir biçimdeyse kesinlikle düzleştirmelisiniz. çünkü gerçekten çok bakımsız duruyor.
-daha seksi olmak için tırnaklarınızı uzatmalısınız. uzattıktan sonra tabikide bir bakım uygulamanız gerekliki çapa gibi durmasın değil mi ? :)) bu kısadanda beterdir !! istediğiniz renkte bir oje sürmeli ya da sade olmasını istiyorsanız fransız manikürü yeterli olacaktır. bunu evde herkes yapabilir
-daha çekici daha seksi daha güzell olmak istiyorsanız kesinlikle saçlarınızı uzatmalısınız. her zaman
-uzun saçlar her zaman daha çok dikkat çeker ve uzun saçlı bayanlar daha çok beğenilir bunu unutmayın.
-kokoş olmak istiyorsanız kıyafetinize uygun takılar takmalı (uzun sallantılı kolyeler,küpeler,bilezkler,yüzük,tokalar,kemer vs.) ve saçlarınıza ışıltılı pırlanta gibi duran küçük tokalardan takmalısınız

benim güzellik sırrım sadece bakım değil yani okudukça şaşıyorum banyodan sonra kremler şuynlar bunlar rimeller allıklar aman aman ben yeterince bakım yapıyorum kendime saçlarım için çok özel bir şey yapmıyorum zaten yıkandıktan sonra ipek gibi oluyor vazgeçemediğm tek bakım dove sabunla her sabah yüzümü ve ellerimi yıkamak genelde duş alırken de dove sabun kullamaya çalışıyorum vücüdü ipek gibi yapıyor ve en önemli sırrım gülümsemek gülmek insana inanaılmaz derecede yakışıyor ve bütün arkadaşlarım kız erkek hepsi benim kalbimin güzelliğinin yüzüme yansıdığını doğal bir güzelliğim olduğunu söylüyorlar her zaman pozitif olun insanlara iyi davranın veee en önemlisi gülümseyin güzelliğin en büyük sırrı bu yoksa barbie bebek gibi suratınız da olsa malesef hiç bir işe yaramıyor hem bakımlı olun hem mütevazi ve güleç işte o zaman hayatınız müthiş olacak bnm sırrım bu ...

Bence güzellik temizlikle birlikte geliyor.. Vücudun temizse ve ter kokmuyorsan , agzın ve dişlerin temizse ve ağız kokun yoksa bir kadın güzeldir bence.. Siz kardeşlerime kendi uyguladığım bir formül söyleyeyim. EVıCAp isminde E vitamini jel kapsülleri var. Ben 2 yıldır kullanıyorum.Kapsülün dışını bir kürdan yardımı ile :) deliyorum ve yüzümün her yerine (cildim temizken tabikii )sürüyorum ve belkide akşamdan sabaha kadar öylece yüzümde duruyor. Tavsiye ederim.. A.E.O.

arkadaşlar size gerçekten çok güzel bir cilt bakımı anlatacağım ,yaptıktan sonra gözlerinize inanamayacaksınız.garnier skın naturals 3 ü bir aradayı (fiyatı 10 tl)yüzünüze sürüp 15 dk bekletin o yüzünüzde donacak çok hafif ıslatıp 3.4 dk peeling yapın çünkü maske peelingli ardında aktardan aldığınız herhangi bir kil tozunu suyla karıştırıp sürün onuda kuruyana kadar bekleyip yıkayın.cildinizi kurulayıp tonik veya gül suyuyla tampon yapın en son bepantene krem sürün.o gün yüzünüz ter atacak ve günlerce cildinizin güzelliğine ,ışıltısına inanamayacaksınız.
.

hoş başlıkmış.
*istenmeyen tüylerden 3 haftada bir kurtuluyorum.
*kabak kesesi kullanıyorum batık vs oluşmasın deyü.
*duşumu bitirdikten sonra bütün vücuduma soğuk su tutuyorum.
*duştan sonra bebek yağı kullanıyorum.
*ayda bir limon ve tuzla ovuyorum bacaklarımı.
*saçlarıma özelikle bir şeyler sürüp beklemeye üşeniyorum.şampuanımın içinde badem yağı var bu yüzden.
*kuaföre sadece ağda ve saç kırıkları için gidiyorum.kaşlarım ayda 1 ya çıkar ya çıkmaz. bıyıklarımı kendim alabiliyorum.saçlarım dalgalı ve hoş bir dalga.o yüzden fönlemem kolay kolay.fönüde ben yapabiliyorum zaten.çok kırıyor saçları fön.
*manikür pedikür olayında oldukça profesyonelim kendim yapıyorum.aksatmam.
*yüzüm için haftada bir defa yoğurt maskesi uyguluyorum.her gün bir vişneyi ikiye bölüp suyunu yüzüme sürüyorum.
*yüzümü yıkarken her zaman soğuk su kullanıyorum.
*allık pudra kapatıcı gibi şeylerle yormuyorum cildimi.makyajım şeffaf maskara ve dudak renklendiricisinden ibaret.her zaman doğal olmaktan yanayım
*karşımdaki insanın ilk önce dişlerine dikkat ederim.bu yüzden her gün en az 2 defa fırçalıyorum dişlerimi.
*parfüm deo her daim..
*haftanın 4 günü her gün 2şer saat olmak üzere antreman oluyor.sıkı yüzücüyüm.
başkada bir şey yapmaya gerek duymuyorum

Son düzenleme:
ben yuzume soguk su vuruyorum evde oldukca..cunku bır dermatolog yuzunde sıcak suyla yada ılık suyla yıkanınca buzluktan cıkan sıcak havaya temaz eden et gıbı cabuk yumusayıp kırısacagını solemıstı...soguk su vurmak aradda yuze sok etkısı yapıor dırı kalıyor..bıtkı cayları vazgecılmezlerım..parfumsuz ve goz kalemsız sokaga cıkmam...sac yaglarımı 3 gunde bır muhakkak surerım...

Bir de aklıa gelmişken, limon maskesi var yaptığımız kardeşimle.. cilt lekeniz varsa iyi geliyor, cildi pürüzsüzleştiriyor.. 1 limonun suyuna aynı limonun kabuklarını rendeliyosunuz, içine 1 tatlı kaşığı kabartma tozu koyuyosunuz, biraz un koyup, 1 havucu rendeleyin.. yüzünüze sürün kuruyunca hafif ovalayın sonra yıkayın.. güzel sonuç veriyor desem olmucak şimdi, malum!!! neyse isteyen yapsın
ya bu nasıl olur basa deneyen var mı arkadas yasmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…