Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

ay siz bunların hepsini gerçekten ayrıntılı olarak yapıyormusunuz her gün ya..
valla ben bazen öyle bir hal alıyor ki günlerce kendime hiiç bakasım gelmiyor..
şaşırdım yazdıklarınızı okuyunca..
bravo valla..
cilt bakımı filan mesela hafta da bir gün yaparım neredeyse..oda çok basit yöntemle..
inanın hergün bakım yapıcam diye yüzünüze abuk subuk şeyler sürmekten iidir..
her gün elma,akişamları yatarken yoğurt yiyin bir kase bakın cildinize bakım yapmaya gerek kalıyormu..

selam kızlar ne güzel hepiniz çok bakımlısınız tebrik ediyorumşutarafagitti ben temizliğime önem veririm ama onun dışında pek yaptığım bir şey yok burada yazdıklarınız güzel fikir oluyor sağolun hanımlara.s. ben saçımı her gün yıkamak zorundayım kendileri çok yağlı ve her gün okula gitmek zorundayım saçımı 2 güne 1 bile yıkayamıyorum biliyorum çok kötü ama yıkamasam da gören 1 haftadır yıkamamış mı bu kız saçını der kızlar sizce bunun bir çaresi var mı çünkü artık sinir oluyorum yaz kış her Allah' ın günü de banyo mu yapılır ya bana da yazıkdelikafadulden

Son düzenleme:

canım arındırıcı limonlu şampuanlar var onlarla yıka,özellikle limonlu elidor ya da head & shoulders ın limonluları :)

canım arındırıcı limonlu şampuanlar var onlarla yıka,özellikle limonlu elidor ya da head & shoulders ın limonluları :)

sağol canıma.s. ama o kadar çok şampuan denedim ki...hepsi bir süre sonra fayda etmiyor ben de dön başa yapıyorum benim saç yağ fabrikası gibi

bildiğim kadarıyla sık yıkanan saçlar daha çok yağlanır... 1 hafta boyunca 2 günde 1 yıkasan belki düzene girer... ne dersin?

güzel bı konu acan arkadasa tskler:)ben cok bakımlı bırısıyım kendıme bakmayı kremler surmeyı ılgılenmeyıs evıorum.hergun dus alırım ,elseve sampuan ve sac kremını kullanırım dus jelsız yazın asla dus almam tenımı daha yumusakk ve hos bı koku bıraktıgı ıcın vazgecılmezımdır.dustan sonra bebe yagıyla vucudumu yaglarım oda nıvea.kol altı rolonumu surerım muhakkah cıldım kuru hassa oldugu ıcın ozel kremım var once cıldımı temızlerım temızleme sutuyle sonra nemlendırıcı ve bakım kremımı surerım hergun gunde 2 kez kesınlıkle surmemlazım cıldım cok kuru cunku:)parfum ahstasıyım sureklı yenı kokular pesındeyımdır suankı kokum ck eupharia,escade,avonun perceıve parfumudur ve hala gozum doymaz saymadıgım dıger parfumlerıme harıcc :)saclarımı haftada 2 kez bakım yaparım oda ozel karısım sac ıcın bıtkısel yagım var onu uygular ve saclarımı guclendırmek ıcınde lavantayla yıkarım sac dokulmelerıne karsı mukemmeldır tavsıye ederım.ayak kremım lapıtak super yumusacık yapıo vazelın ıcerıklı oldugu ıcın .sonra el kremım nıvea, dove dur tırnaklarıma ozen gosterırım bakımlarını yaparım.gun ıcınde hafıf makyajı severım allıgımdan vazgecmem bronzlastırıcı:) goz kalemım rımelım rujum cok onemlıdır benım ıcın .cılt ve vucut temızlıgıne onem verırım her bayanında bole olmsı gerekkı erkek partnerlerımızın gozu dısarda olmasın herzaman hergun yenılıkler pesınde olmalıyz kızlar ... bu arada parfum hastasıyım demıstımyaa mukemmle bı koku deıdıgınız cekıcı etkıleyıcı afrodızyak ıceren parfum onerebılırız dedıgınız bı koku varmı

Merhabalar ben sac bakimi icin ozellikle Bonacure urunlerini tavsiye ederim. Inanilmaz ise yariyor, yipranmis saclara, rengi solmus, canliligini kaybetmis, matlasmis ve renk tutmayan saclara birebir yalniz birazcik pahali zaten piyasada bulamiyosunuz. Ancak iyi kuaforlerde satiliyor. Ama Internetten alabilirsiniz. Sahibinden yada gittigidiyor dan kuaforlerden cok daha ucuza bulmaniz mumkun.

Benden sizlere öneri;
benim cildim doğuştan bebek gibidir zaten fakat siwilceler çıkıyo ara sıra bende şöyle bakım yapıyorum;
_yumuşacık cilt için her banyo öncesi tuzlu yoğurdu heryerime sürerim pek beklemeden yıkarım ardından bal sürerim 5 dk beklerim yıkarım cildim yumuşacık olur sonra dove duş jeli sürerim limonlu daha sonra dove nemlendirici krem sürerim yumuşacık olur cildim fln amaaa yüzüme sürmem kremi alerji fln olur sivilce çıkar diye korkuyorum
_saçlarım uzasın diye sık sık banyo yaparım we turplu su sürerim
_ellerimi we ayaklarımı kremli,limonlu ılık suda 10-15 dk bekletirim yumuşacık olur

we çok fazla uğraşmam cildimle korkarım yanii alerji fln olur siwilce çıkar uyarim sizide çok uğraşmayın yüzünüzle

-asla ve asla(yorgunluktan ölüyor bile olsam) makyajla uyumam
-iki günde bir banyo yapmazsam hasta olurum:roflol: her banyoda sırasıyla dove şampuanım-kremimi, loreal saç boyaları için olan bakım kremimi, vücudum için sebamed likid sabun, nivea duş peelingimi ve palmolive ballı duş jelimi kullanırım. banyo sonrası cildim için nivea yüz peeling kremi, kirpiklerim için badem yağımı ve cild temizleme için loreal sütümü kullanırım:1closedeyes:
-biraz huylu hatunumdur...her gün en az2 kere dişlerimi fırçalamazsam da hasta olurum:roflol: tırnaklarımı asla uzatamam, kışın özellikle el kremi ihmal etmem
-kimseyle makyaj malzemelerimi paylaş(a)mam ne idüğü belirsiz ürünleri kullanmam
-uykuma yediğime içtiğime maksimum özen gösteririm bu kadarkaydirigubbakcemile3

Ben yemek yemeği çok seven biriyim. Yemek yemek benim için başlı başına zevktir. Hayatın en büyük zevklerinden :) Benim metodum şu: Ambalajlı ürünlerden uzak dur. Yani çikolata, cips vs gibi her türlü yapay yiyecekten uzak dururum. Bunun dışında hamur işi yerim mesela... (habire olmamak şartıyla. Ekmek yemediğim yemeğe yemek demem. Formumu nasıl korduğumu merak ediyor olmalısınız. :)
Haftada 4 gün 3 kilometre yürürüm ve yürümediğim günlerde de bölgesel spor yaparım. (genetik olarak popom ve göbeğim büyümeğe eğilimlidir.) O kadar çok yiyorum ki bunları yapmasam 300 kilo olurdum heralde :)
ihihihikaydirigubbakcemile5
yani bence spor ve sağlıklı beslenme hayatın kaynağı. sağlıklı beslenmeden kastım doğal olan ne varsa tüketmek gerisini çöpeeeee!!!

günde en az 2.5 lt su içerim
akşamları yemek yemem 7 den sonra
cildime çok özen gösteririm fondoten pudra bana göre zararları oldugu için kullanmam cildimi yaglandırıyor ve gözenekleri tıkıyor ne gerek var allık çok nadir kullanırım yani kozmetikten mümkün oldukca uzak durmaya çalışıyorum
nemlendirici olarak sadece bepanten krem kullanıyorum çokta memnunum
sabah kalktıgımda ve gece yatarken deep clean temizleme jeli ile cildimi temizlerim hergün olmazsa olmazımdır
chicco nun koruyucu kremi olmadan asla dışarı çıkmam yaz kış kullanırım hiç leke yoktur cildimde
güneşte durmam solaryuma girmem
tırnaklarım her zaman bakımlıdır parlatıcı favorımdır
ter kokusu asla olmaz temizligime çok dikkat ederim yazın hergün kışın 2 günde bi duş alırım
kırmızı et ve yaglı şeyler yememeye dikkat ederim her zaman formdayım o yüzden
üzüm çekirdegi ve balı karıştıp yerim cilde ve vucuda çok faydası var
akılma gelenler şimdilik bunlar saglıklı yaşam temizlik ve dogallıktan yanayım

benim en önemli güzellik sırrım imex sabunum ve gül suyum... siyah noktalarıyla başı dertte olan ben için mükemmel sonuçlar veriyo... haftanın 3 günü kahve peelingi yapıyorum hem derinlemesine temizlik yapıyor hem de nemlendiriyor. bu peelingi yüzüm dahil tüm vücuduma uygularım.. sabahları spor yapıyorum ve spordan hemen önce bitki çayımı içiyorum ki daha çok ter atayım.. önemli bi işim olmasa bile muhakkak hafif de olsa makyaj yaparım ki bence biz kadınların en büyük avantajı bu, niye kullanmayalım.. aaa ama akşamları kesinlikle makyajı tem,izlerim.. bi de arad profesyonel cilt bakımına gidiyorum.. haaa tabi bi de fönsüz çıkmamm..

2 gunde bir banyo yaparm.ve yaptıgım gunler bakım gunlrm olur :) sacıma ya yaglar,ya turplu su,ya maskeler surerm.cildime domates maskesi,kil,çamur maskeleri vs... o gün sırası hangısıyse onu surerm.ööle banyoya grerm.banyoda saçıma bemıx ve bepanthenli şampuanımı sürüp saçlarımın diplerine ayrı parlaklıgı ııcn ayrı uclara ayrı ortalarına ayrı kırıklara ayrı krem sürerm.o gün hangisi gerekiyosa.vücudumu liflerim,tuz ve lımonla haftada 1 peeling yaparm. ve hergun enaz 30 dk spor yaparm.sabah-akşam.akşam 8den sonra yemek yemem.ellerime zeytnyaglı bakım yaparm yumusacık.haftada 1 manıkur :) french cok severm onuda haftada bir yaparm yoksa trnaklarm sararır.sararınca da dış macunu surerm beyazlar :) dudaklarımı tuz ve balla fırçalarım.
banyodn cıktıgmda nemlendirici,saçıma koruuyucu krem,yüzüme gündüz kremi,gece yatmadan once de ımex,eryacne doktor kremlerimi sorunlu bolgelere surerm. ve hergun 2 kere yuzumu temızleyıcı+ tonıkle sılerm.gulsuyu kullanırm tonık olarak.
ve cildm bebek gibi oldu su son 1 ylda :) sivilce hiç çkmıyor ama izler var tek tük onlarla ugrasıyorm

oy maşallahhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

hımmmmm. ben kendimle ugrasmaya basladıgım andan itibaren asla kimyasal bişiler kullanmadım. saclarım için süt-bal-hakiki zeytinyagı kullanıyorum.(haftada 1 kez uyguluyorum)
sampuanıma cok az camterabentin karıstırıyorum ( her yıkamamda bu sampuanı kullanıyorum)
vucudum için-komple yüzüm ellerim vs kil maskesi yapıyorum ( haftada 1 kez banyodan önce uygulayıp banyoda 1 saat bekliyorum)
göğüslerim için ise her dustan sonra soguk su masajı uyguluyorum.
ve yüzümü aslaaa ve aslaaa ılık yada sıcak suyla yıkamıyorum herzaman soguk su kullanıyorum
agır makyaj yapmıyorum. olurda makyaj yapmıssam eve girdiğim anda hemen temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…