- 5 Nisan 2009
- 361
- 0
- Konu Sahibi reyhantuana
zeycan'cım hangi sıklıkta uyguluyoruz,ne kadar süre?? kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ne güzel hepiniz çok bakımlısınız tebrik ediyorumşutarafagitti ben temizliğime önem veririm ama onun dışında pek yaptığım bir şey yok burada yazdıklarınız güzel fikir oluyor sağolun hanımlara.s. ben saçımı her gün yıkamak zorundayım kendileri çok yağlı ve her gün okula gitmek zorundayım saçımı 2 güne 1 bile yıkayamıyorum biliyorum çok kötü ama yıkamasam da gören 1 haftadır yıkamamış mı bu kız saçını der kızlar sizce bunun bir çaresi var mı çünkü artık sinir oluyorum yaz kış her Alla' ın günü de banyo mu yapılır ya bana da yazıkdelikafadulden
canım arındırıcı limonlu şampuanlar var onlarla yıka,özellikle limonlu elidor ya da head & shoulders ın limonluları :)
sağol canıma.s. ama o kadar çok şampuan denedim ki...hepsi bir süre sonra fayda etmiyor ben de dön başa yapıyorum benim saç yağ fabrikası gibi
oy maşallahhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 gunde bir banyo yaparm.ve yaptıgım gunler bakım gunlrm olur :) sacıma ya yaglar,ya turplu su,ya maskeler surerm.cildime domates maskesi,kil,çamur maskeleri vs... o gün sırası hangısıyse onu surerm.ööle banyoya grerm.banyoda saçıma bemıx ve bepanthenli şampuanımı sürüp saçlarımın diplerine ayrı parlaklıgı ııcn ayrı uclara ayrı ortalarına ayrı kırıklara ayrı krem sürerm.o gün hangisi gerekiyosa.vücudumu liflerim,tuz ve lımonla haftada 1 peeling yaparm. ve hergun enaz 30 dk spor yaparm.sabah-akşam.akşam 8den sonra yemek yemem.ellerime zeytnyaglı bakım yaparm yumusacık.haftada 1 manıkur :) french cok severm onuda haftada bir yaparm yoksa trnaklarm sararır.sararınca da dış macunu surerm beyazlar :) dudaklarımı tuz ve balla fırçalarım.
banyodn cıktıgmda nemlendirici,saçıma koruuyucu krem,yüzüme gündüz kremi,gece yatmadan once de ımex,eryacne doktor kremlerimi sorunlu bolgelere surerm. ve hergun 2 kere yuzumu temızleyıcı+ tonıkle sılerm.gulsuyu kullanırm tonık olarak.
ve cildm bebek gibi oldu su son 1 ylda :) sivilce hiç çkmıyor ama izler var tek tük onlarla ugrasıyorm