Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

ben cildimin güzelliğini yaş maya maskesine borçluyum... haftada 3 kere bu maskemi yapıyorum uzun süredir..bunun dışında çok kuru hissettiğim zamanlar nemlendirici ve yağlı hissettiğim zamnlar temizleme işlemi yaparım.. yani cildimi dinlerim ihtiyacına göre cvp veririm.. 3 kere maske yaptığım için bu cildime nemlendirme ve temizleme yönünden fazlasıyla yetiyor zaten..
bunun dışında 2 günde bir banyo yaparım... rimel ve parlatıcı haricindeki makyaj malzemeleri pek kullanmam.. ben çok fazla makyaj insanın doğal güzelliğini örtüyor..
vücut şeklime ve ten rengime uygun kıyafetler almaya çalışırım.. hangi renk ve modelin içinde en güzel görünüyorsam o tür giysiler almak beni sıkmaz... hepsi birbirine benzesede giysilerin tarz denen şey budur bence...kıyafetlerimi takı ve tokalarımla renklendirmeyi çok severim..ayakkabılarım ve çantam mutlaka kıyafet tarzıma ve rengine göredir...yediğim şeylere çok dikkat ederim.. bitkisel çaylar içerim... güzelliğimiz üzerinde dış tatbiklere oranlara içten tükettiğimiz şeylerin daha etkili olduğunu düşünüyorum.. duştan çıkışta bütün vücuduma soğuk su tutarım... saçları fazla taramam sadece 2 günde bir banyo yapınca tararım ve hiç kırılmazlar yinede yılda 2 kez kestiririm..

canımmaya maskesı derken

ne kaaaa bakımlısınız hatunlar
4513.gif

bi zamanlar bende öyleydim ama şu ara dinlenmeye bile vakit bulamıyorum
4524.gif

arkadaslar ben ayda bir yuzume sunu uyguluyorum oncelikle yuzumu buharda tutuyorum 15 dk bunu yapmakicin benim yuz saunam var olmayanlar tencereyle suyu kaynatip ustunde durabilir tabiki suyun icine bir tutam papatya koymayida ihmal etmeyin daha sonra bu islem bittikten sonra temiz bir havluyla yuzumuzu islakligi alip peeling surup iyice avuruyoruz ve ilik suyla sabunsuz bir sekilde yuzumuzdeki peelingi temizliyoruz daha sonra burun bandii takiyoruz ve onu cirkardiktan sonra maske yapiyoruz yuzumuze benim dogal bildigim maske yok hazir maske kullaniyorum ve onuda yuzumuzden temizledikten sonra son olarak gece yada gunduz kremi surup bekliyorz ama yikamiyoruz ve sonuc mu super bebek teni gibi yumusacik ve puruzsuz bir cild denemenizi israrla tavsiye ediyorum kolay gelsin :lepi::enbuyukkk:

Bir de aklıa gelmişken, limon maskesi var yaptığımız kardeşimle.. cilt lekeniz varsa iyi geliyor, cildi pürüzsüzleştiriyor.. 1 limonun suyuna aynı limonun kabuklarını rendeliyosunuz, içine 1 tatlı kaşığı kabartma tozu koyuyosunuz, biraz un koyup, 1 havucu rendeleyin.. yüzünüze sürün kuruyunca hafif ovalayın sonra yıkayın.. güzel sonuç veriyor desem olmucak şimdi, malum!!! neyse isteyen yapsın
ya bu nasıl olur basa deneyen var mı arkadas yasmıstı

kek tarifi gibi maşallah kaydirigubbakcemile3 deneyen yazsın cidden merak ettim :)

ne kaaaa bakımlısınız hatunlar
4513.gif

bi zamanlar bende öyleydim ama şu ara dinlenmeye bile vakit bulamıyorum
4524.gif
vereliniortak
Şöyle yaparım böyle yaparım diyen kızlaaar..
Bakıyorum da hepücünüz bekarsınız vakit bol..
Bekarken bende böyleydim.Gece 2 ye kadar bakım yapardım..
Evlenince iş filan derken..zaman içinde onlar eriyip gidiyor..

He bu arada kendimi salmış falan değilim ama şu zaman meselesi yokmu..
Hiç bişeye yetmiyor..

valla ben yüzümü yıkamadan dişlerimi fırçalamadan uyumam yüzümü yıkadıktan sonra su bazlı yüz kremimi sürerim yüzümde hiç sivilce yok bu yüzdendelikafadulden

kızlar çok bakımlısınız bakıyorumda süper ya =))

bende saçlarıma çok önem gösteriyorum
saçlarımı beslemek için badem yağımdan ve çam esansından
ısırgan otumdan ve sirkemden vazgeçmem...
hergün aynı saatte sporumdan vzgçmem
bacaklarımı ve yüzümü mutlaka çıkmadan soğuk suyla şoklarım
dişlerime özen gösterir ve mutlaka bakarım
ojesiz gezmem ...=)
yüzüme fondoten,purda,allık asla kullanmam cildim bozulmasın die.
sadece rimel kullanıırm mkyajda.
cildimi kremle nemlendirirm :)

bukadar ...

ben cildimi çok temiz tutarım günde 2 defa kayısı sabunuyla yıkarım sonra toniklerim ve kayısılı kremimi sürerim.makyaj pek ağır yapmam.yediklerime dikkat ediorum,bol su içiorum bir de

ne kadar bakımlısınız bayanlar
ben bu aralar kk ya takılmaya başladığımdan beri yüzümden maske eksik olmuyor:d
3-4 güne bir banyo yaparım kışlar haftada 1
epilasyonumu aksatmam
akşamları dişerimi fırçalamadan saçlarımı taramadan kremimi sürmeden yatmam
duştan sonra soğuk suyu yapmaya başlayacam:KK66:

ben aslında yıl içinde cok bişey yapamıyorum ancak böyle tatillerde.. ama sürekli yaptıgım şeyler var mesela 2 günde bir duş alırım hatta okul başlayınca hergün bile oluyor..saçları yıprattıgını söylüyorlar ama içim rahat etmiyor napıyım=) banyoda yüzüme ve vucudumu kese yaparım aksatmam hiç.. tresan şampuanıma bal ve terebentin katmıştım onu kullanıyorum memnunum.. sac kreminide kullanıyorum..haftada en az bir kez kil maskemi yaparım.. geceleri yatmadan protexle yıkıyorum yüzümü..ama sabunun cilde zararlı oldugunu öğrendikten sonra her akşam yıkamıyorum arada yagını alsın diye kil meskesinden biraz alıp yüzüme ovarak masaj gibi bişey yapıp yıkıyorum..sabuna eşdeger olmasa da zararsız=) ve her akşam gül suyunu kullanırım rosense'in..akşamları (excipial)nemlendiricimi ve blistex dudak kremimi sürmeden yatmam..makyaj olarak da günlük vazgeçilmezim siyah göz kalemi ya da toz sürme..onun dışında arada bir allık..yaglanma olunca pudra.. zaten okul varken vaktim de olmuyor pek.. ellerim için okul varken sadece kremleyebiliyorum çünkü oje falan rahat edemiyorum yani kendimi hastaların yerine koyunca öyle uzun tırnaklı ojeli bi doktor beni muayene etsin istemem sahsen..o yüzden ellerim temiz fakat renksiz=)) onun dışında saçlarıma arada bakım maskeleri yapıyorum iyi geliyor..bu ara birde yılan yagını deneyecegim..okuldan hayattan bezmedigim zamanlarda haftada 3 kez spor salonuna giderim.. sıkı tutuyor vucudu.. ve de insanı mutlu ediyor en azından ben sevindirik oluyorum :p yeter yaf benim için.. çok bile:p kaydirigubbakcemile2 böyle

bakımlı olmak öncelikle insanın kendisini iyi hissetmesi için gerekli diye düşünüyorum ben..ben de pek bşey yapmıyorum ama ben de yaptıklarımı sıralayım sositososito
- her gece yatmadan önce yüzümü rosense'in doğal gül suyuyla temizliyorum..
-haftada 2 kez kil maskesi yapıyorum..daha 1 ay oldu bunu yapmaya başlayalı..
-tırnaklarım hep ojeli ve tırnaklarım bakımlıdır.
-2 günde bir mutlaka duşa girerim..
-saçlarıma haftada 2 kez badem yağı sürüyorum
-şimdi yapamıyorum gerçi ama okul zamanı her gün düzenli olarak 1 saat yürüyorum..
-kafein fazla tüketmemeye çalışıyorum ama her akşam instant kahve içmeden de yapamıyorum bu da büyük bi çelişki sanırım:eek:
-meyve yemeyi çok seviyorum ve bolca tüketiyorum..
-haa bi de markete bile gidecek olsam en azından bi göz kalemi ve rimel :eek:

hiç bişe yapmam Allah vergisi zaten bi güzelliğim var....boyumda var Allaha şükürler olsun bunun içinde artı bişe yapmama gerek yok....ama meyve çok yerim ayırt etmem her meyveden yerim ve çok su içiorummm aşırı derecede...yüzüme rimel ve dudak nemlendiricisi hariç ne bi fondöten ne başka bişe aslaa sürmem ...

Gün aşırı ya da hergün duş alırım. Her gün ya da 2 günde 1 (daha seyrek de olabiliyor) 15 dk tempolu step yaparım. 3 4 günde bir spor yaparım. tırnaklarımda yazın french kışın kırmızı tonlarında oje olur hep. ağır makyaj yapmam. nude tonları tercih ederim. sadece rimelle ve lipstickle bile kendimi rahatsız hissetmem. saçlarım sürekli ya düzleştiriciyle ya da maşayla yapılıdır. (maşayı çok nadir kullanırım aslında, özel zamanlarda.) tabi bu durumun saçlarımı yıpratmaması için bitkidermanın şampuanını kullanırım. şimdilik aklıma gelenler bunlarr

kıyafet oLayı cok önemli bence.. hep aynı hatrLanmak isTemem..oLabiLdiqince farkLı qynmeye calısıoorm..
tırnakLarım cok bakımLıdır(özeLLkLe yazın) ojesiz doLasamam =)
sacLarımmmm.. hafTada 1 mutLaka maske yaparm.. 2 qnde bir yıkıoorm. herqn yıkayınca kuruo sacLarm
bide qogsLerme takTm bu araLar.. herqün şokLuyorum soquk suyLa =)
we tabiki ciLdim.. qunes koruyucumu hep surerm.. kısn nemlendırımi surerm..bıde fondotenden kesinlikle uzak duruorm =)
dısLerm de bembeyaz oLmazsa aqzımı acmaya uTanıorm:eek:
bide nivea dudak koruyu oLmazsa oLmazım (yanmda yoksa deLiriorm)

cok mu oLdu biLmioorm ama bnLar onemLi bnce:)) bu kadar :d

hiç bişe yapmam Allah vergisi zaten bi güzelliğim var....boyumda var Allaha şükürler olsun bunun içinde artı bişe yapmama gerek yok....ama meyve çok yerim ayırt etmem her meyveden yerim ve çok su içiorummm aşırı derecede...yüzüme rimel ve dudak nemlendiricisi hariç ne bi fondöten ne başka bişe aslaa sürmem ...

Bizim de Allah vergisi bi güzelliğimiz var ama o güzelliği diri tutmak için bu bakımları yapıoruzz

oncelıkle her sabah uyanıyorm saat 6 7 gibi.
yuzumu diadermıne ile temızleyp tonıgımı suruyorm
once hzlıtempoda yuruys sonra koşu snra egzersizler
yedıklerıme herzaman dikkat ederm kola kahve cips vb. tuketmem
ellerime her aksam yatmadan once krem surerm.ve ayaklarıma da.
her banyo sonrası mis kokulu kremlermle kremlenırm
haftada bir sacıma zeytnyagı&bademyagı&yumrta maskesi yaparm (yumrta sadece uclara)
ve 3 4 gun de bir turplu su(yumrtasız)
sampuanımn içnde bal ve bepanten kapsulu vardr.
ve yıne sacıma haftada bir bakım kurlerinden uygularm.
yuzume 3 gunde bir domats maskesi
vakıt buldkca hep maskeler yaparm.birgun bile olsn maske yapmadan duramam.
her gun ellerm ojelıdır.ama her aksam çkarırım bunları -ki trnaklarm sararmasn.sararn trnaklarımı karbontlı suyla silerm.
smdilik aklıma gelnler bunlar :KK70: ve bunlarn yanında test,test,test...malum,öss var busene.

X