Kadınlar Kulübü Güzellerinin Güzellik Sırları

ben daha 16 yaşındayım ama burdaki bayanlar cok abartılı şeyler sölüyo tabii ki bakımlı,temiz ve güzel olmak önemli ama yok fönsüz olmam yok herşeyin en iyisi yok bigün giydiğimi birdaha giymem.. vs..

birkere fön olayı var saçları hergün düzleştirip fön falan yapınca kırıklarla dolu olur.Ve de bazı dedikleriniz fazla lükse kaçıyor sanki cok zengin gibi konuşuyosunuz.. bence bi bayan sadece temiz ve ince sağlıklı falan olmalı.Çünkü bunların cogu yapay bence tek güzellik doğal olanı yani yataktan kalkınca güzel olmalı bence yoksa tüm bu yapaylıklar olmasa gördüğüm kadarıyla herkes cadı olucak.

hergün duşa alır vücut nemlendiricimi sürerim
günde ortalama 2lt su içerim
günde 3 kez dişlerimi fırçalarım
epilasyonumu hiç aksatmam
kaş bıyığımı düzenli alırım
ellerim ve ayaklarım hep manikürlüdür çoğu zamanda evde kendim yaparım özel zamanlarda oje sürerim ve tırnaklarımı uzatırım
iç çamaşırı fanila bady çorap gibi şeyleri asla ikinciye giymem
haftada bir peeling yaparım arkasındanda kil ve domates maskesi kullanırım

saçlarımı sık yıkamam ama saçlarımı toplayıp sık duş alırım...
duştan sonra nivea vucut losyonu gibi ürünler kullanırım...
her akşam yeşil çay içip yatarım...
içtiğim yeşil çay poşetini sabah yüzüme sürerek kullanırım(içine bir-iki damla limon sıkarsanız siyah noktalara izlere fln iyi geliyor) :...
yüzümü hafta da 1 kez anti-bakteriyel sabunla yıkarım...normalde her sabah Dove kullanırım...
nivea nemlendiricimle hafif kuruladığım yüzümü nemlendirrim
sütümü içerim.
spor yapamadıysam dans ederim
her sabah en sevdiğim şarkıları dinlerim
yüzümü her zaman soğuk su ile yıkarım
asla hamburger kola vs gibi fast-food gıdalar tüketmem...grunny smith elma(arjantin elması),portakal,salatalık,domates,karnıbahar vazgeçilmez bitkisel kaynaklı yiyeceklrimdir..
kahve içmem(fal bakılırsa tabi ki içerim)
bu yüzden yaşıtlarıma göre sivilcesiz ve berrak bir yüzüm olduğunu düşünüyorum....hepinize tavsiye ederim

ben cildimin güzelliğini yaş maya maskesine borçluyum... haftada 3 kere bu maskemi yapıyorum uzun süredir..bunun dışında çok kuru hissettiğim zamanlar nemlendirici ve yağlı hissettiğim zamnlar temizleme işlemi yaparım.. yani cildimi dinlerim ihtiyacına göre cvp veririm.. 3 kere maske yaptığım için bu cildime nemlendirme ve temizleme yönünden fazlasıyla yetiyor zaten..
bunun dışında 2 günde bir banyo yaparım... rimel ve parlatıcı haricindeki makyaj malzemeleri pek kullanmam.. ben çok fazla makyaj insanın doğal güzelliğini örtüyor..
vücut şeklime ve ten rengime uygun kıyafetler almaya çalışırım.. hangi renk ve modelin içinde en güzel görünüyorsam o tür giysiler almak beni sıkmaz... hepsi birbirine benzesede giysilerin tarz denen şey budur bence...kıyafetlerimi takı ve tokalarımla renklendirmeyi çok severim..ayakkabılarım ve çantam mutlaka kıyafet tarzıma ve rengine göredir...yediğim şeylere çok dikkat ederim.. bitkisel çaylar içerim... güzelliğimiz üzerinde dış tatbiklere oranlara içten tükettiğimiz şeylerin daha etkili olduğunu düşünüyorum.. duştan çıkışta bütün vücuduma soğuk su tutarım... saçları fazla taramam sadece 2 günde bir banyo yapınca tararım ve hiç kırılmazlar yinede yılda 2 kez kestiririm..

cildimi işten gelince temizleme jeli ile yıkarım elma sirkeli suyla durularım
sabah uyandığımda gül suyu ile silerim
yeşilçayı hergün mutlaka 1 fincan içerim
saçlarım çok değerlidir bakımını aksatmam şampuanımda çamterebentin eksik olmaz
gözüme makyaj yapmayı severim o yüzden göz makyaj temizliğine dikkat ederim
sigara içmem
içki içmem
yıkanmayı çok severim
duştan çıkmadan önce bebe yağı katılmış suyu vücuduma dökerim
ellerimi beğenirim bepanten sürmeden olmaz

içkim yok sigaram yok gece hayatım yok tam evlenilecek erkekmişim de kadın olarak doğmuşum:teytey:
son zamanlarda daha çok dikkat ediyorum cildime çünkü soğuktan çok etkileniyorum yüzümü yıkayıp gülsuyuyla tonikleyip bebak nemlendirici süt sürüyorum yatıyorum..kıl tüy zaten düzenli alınır...duş alırım kese yaparım yeter daa ne olsun başka vakti yok zaten

sigara kullanmam içilen ortamda durmamaya çalışırım

fondotenim vardır ama kullanmam yüzüme allık vs sürmem (gerçi buara cildim bozuldu doktora gidiyorum) eskiden makyaj yapardım ama cildim hassas olduğu için iyi gelmiyo

kışık 2 günde yazında hergün duş alırım

duştan sonra nivea rollo-on umu sürerim yüzümü sabah akşam yüz temizleme jeliyle yıkarım

saçlarıma çamterebentin kullanırım

epilasyona önem gösteririm

kıyafetlerimi temiz kullanırım 1 giydiğimi 1 ay sonra belki giyerim

aman sayıcak bişey yokki zaten allah güzel yaratmış sengözlerimebaksanab

roll- on ların içindeki maddelere dikkat edin bayanlar sonra göğüs kanseri riskine marus kalırsınız.... ayrıca çok fazla kişinin kuaför vs gibi yerlerde epilasyon yaptırdığını okudum bi çok hastalık ki bunlara neden olan virüsler öyle ordaki bayanın elini yıkamasıyla ölmez bu tarz yerlerden bulaşabilir.....

nasil becerdin ya
benimkiler ninemin kine benziyor daha 33 yasindayim bende soguk dus yapyorum bide yattigimiz yerde elmize agirlik alip yanlara acip kapama harekeri yapica balakalim ne olacak benneyaptımki

ekleme yapmak istiyorum ayrica kilo kaybinada neden olur tavsiye olunur yani kizlar

sabah kalkıp bille dişlerimi fırçalarım çünkü gece ağzımızda bakteriler olışuyor kalkıp bille yemek yersek bu bakteriler midemizie gidiyor

kahvaltıdan önce 1 tane elma yerim kabuklarıyla birlikte vaktim varsa güzel bi kahvaltı yaparım

ne giyeceksem geceden hazırlamış ve ütülemişimdir giyinirim makyajımı yaparım ama asla ne fondoten ne kapatıcı ne pudra kullanırım

saçlarıma şekil veririm iki günde bir yıkarım loreal elseve kullanıyorum çok memnunum badem yağı ve çam terebentin katıyorum şampuanın içine

ellerime çok önem veririm gece yatmadan krem sürerim ojesiz çıkmam

parfümsüz hayatta dolaşmam

kıyafetlermin temiz ve ütülü olmasına çok dikkat ederim ayakkabılarım kirli olmamalı her zaman temiz ve boyalı olmalı

akşam eve geldiğimde makyajımı çıkartırım başak hiç birşey sürmem cildime ne krem ne tonik

çok yemek yemem ama en kötü yanım cips ve coladan vazgeçemiyorum

akşam muhakkak meyve salatası yerim yeşil çay, adaçayı içerim

gece yatmadan önce duşa girerim çıkınca heryerimi kremlerim çünkü çok kuru vüvudum kremlemeyince pul pul dökülüyor

kıl tüy işlerine çok önem veririm her zaman temiz olmalı

ayrıca banyodan çıkınca deotak kullanıyorum çok memnunum yatağa girmeden önce parfümümü sıkarım

kirpiklerime badem yağı ve hint yağı sürerim

spor çok yapamıyorum ama her gün muhakkak tibetin 5 hareketini yaparım

şimdilik aklıma gelenler bunlar:enbuyukkk:

selam kıslarr

günlük oalrak;
sabah yüzümü yıkadıkdan sonra bir güzel gülsuyu ile tekrar yıkıyorum boynumuda :)

makyajımı yapıyorum allık rimel mutlaka kullanıyorum

işyerimde öğle yemeğinden sonra mutlaka dişlerimi fırçalarım

akşam eve geldiğim yine makyajımı temizleyip toniklenip nemlendirici kremimi sürerim yüzüme,

herbanyodan sonra vücut kremini + vücut pudram ve hergün roll-on kullanırım hafta bir peeling+ve düzenli ağda

ooo misler gibi kaydirigubbakcemile2

okuldan dolayı hiç zamanım olmuyor..ama saçlarıma banyodan sonra saç kremi sürüyorum.çok etkili oluyor:)

ikinci ögretim olunca okulda süslenmeye bakım yapmaya fazlasıyla vaktim var.. baslıyorummm yazmaya...
-diş bakımı benim için acayip önemlidir.. sabah aksam ve mümkün oldugunca ara ögünlerde fırcalıyorum...
-sigarayı bırakalı cok oldu.. alkol zaten yok. tatlıyı cok tketmiyorum.. hamurişide aynı sekilde..ve her sabah mutlaka portakal suyu ve domates biber slatalık penir içeren saglam bir kahvaltı yaparım..
-hergün olmasada 2günde bir mutlaka duş alırım ,saclarımı yıkarım.. banyoda özel kese kullanıyorum kandolasımım artsın diye.. duştan sonrada ve her sabah yüzümü yıkayınca cildime tonik nemlendirici kullanırım..
-saclarımı asla fırcayla taramam.. geniş dişli bi tarak kullanmaya özen göseririm. mümkün oldugunca fön veya düzleştirici kullanmadan saclarımı kurtup sekillendirmeye calısırım.
-tırnaklarım mutlaka manükürlü ve ojeli frenchli olur.
- makyajsız asla cıkmam diyenlerdenim..
-kıyafetlerimi bi gece önceden hazırlarım..
- eve gelirgelmez sebamed sabunla yüzümü yıkarım ve tonik nemlendirici kullanırım.
-yatmadan önce saclarımı mutlaka tararım. dudak ve el vücut nemlendiricimi mutlaka sürerim..
bide kıl tüy olayı görmek beni allak bullak ediyo.. ondan epilasyon mutlaka öncelik sıramdadır...
-bide yürüyüşşşşş

Ben öyle çok uğraşmam...ama dikkat ettiğim şeyler var tabi ki..

* Sigara ve içki asla içmedim...içmem de....
* Günde 2-3 litre su içmeye çalışırım..
* Haftada en az 4 gün yarım saat yürüyüş yaparım
* Yediklerimde aşırı tuzdan ve aşırı şekerden kaçınırım...fazla kaçtığını düşünürsem içtiğim suyu attırırım..kanımı temiz tutmaya çalışırım
* Gün içinde mutlaka protein ve lifli gıdalar yemeye çalışırım..ve en az 1 bardak süt içerim..

* Hergün aşağı-yukarı aynı saatlerde yatarım..

* Saç boyası olarak amonyaksız boyayı tercih ederim...saç rengi olarak da doğal saç rengimle aynı renk olanını...çünkü insana en çok yakışan renk kendi rengimizdir..

* Şampuan olarak içinde dimethicone,dimethiconol vesaire içermeyenlerden alırım..ve içine bal katarak kullanırım...böylece ayrıca saç kremine de gerek kalmıyor..

* Kıyafetlerde kendime yakışan renkleri bilirim ve alışveriş ederken birşeyi ne kadar beğenirsem beğeneyim, bana yakışan renklerden birisi değilse ASLA almam..

* kendimi çok fazla kozmetiklerin eline teslim etmem....yüzümü gliserinli sabunla yıkar...gülsuyunu tonik niyetine kullanırım...sonrada güneş koruyucu içeren bir nemlendirici sürerim.. yüz bakımım böyledir..
* extra bakım ürünleriyle maskelerle bakım yağlarıyla asla kafa yormam..sadece temizlik için gereken şeyler vardır kozmetik dolabımda.....deodorant, dudak koruyucu, lens solusyonu, parfüm,kolonya ve yüzüme sürdüğüm nemlendiricim,aseton ve el kremi
* onun haricinde makyaj ürünlerim de öyle tonlarca çeşit değildir...yakıştığını bildiğim renkleri seçer ve alırım..
* çok mecbur kalmadıkça cildimi pudra fondoten falanla kapatmam.. (sadece özel durumlarda pudra fondoten kullanırım)
* Günlük hayatımda yüzümü rujla renklendiririm ve daha fazla renk istiyorsam renkli lens takarım...renkli lenslerde de renk seçimim kendi göz rengime yakın olan ve doğal görünen lenslerdir..

Bunların sonucunu da söyleyim size : 27 yaşındayım ama dışarıda görenler 19-20 diyorlar....

Son düzenleme:
-sabah kaltıgımda mutlaka dislerimi fırcalarım...gun içinde her yemekten sonra dişlerimi temizlemeyi ihmal etmem mutlaka cantamda diş fırcam ve dıs macunum olur...

-hergun duş alırım ...kan dolasımım artması için banyo lifi yerine kese kullanırım...banyodan sonra bebe yagıyla tum vucudumu nemlendiririm ....

-sac renginde dogallıktan yanayım...yaklasık bi ay kadar once saclarımı siyaha boyadım ama aktı su an kendi rengime geldi saclarımım beyazlayana kadar boyamayı hiç dusunmuyorum ....insana en cok yakısan sac rengi kendi sac rengidir diye dusunuyorum ...

-cilt bakımıma oldukca ozen gosteririm ...geceleri cildimi temizleyici ile temizledikten sonra normaderm nuit(gözenek sıkıslastırıcısı) sürer oyle yatarım...sabah kalktıgımda dermalogica normal ciltler temizleyici ile temizler arkasına nemlendirici ve tonigimi sürer sonrasında makyajıma baslarım ....

-makyajda kendime yakısan renkleri bilirim ve o renklerin dısına cıkmamaya ozen gosteririm...yuzumde nelerin guzel oldugunu bilip onları dahada ön plana cıkartıcak renkler ve makyaj malzemeleri kullanırım ...

-cildimin kendine gelmesi için haftada 1 kez makyaj yapmam ...

-kıyafetlerimde bana yakısan renkler bellidir ...kahverengi,bej,gri,beyaz,siyah,krem bunların dısındakı renklerle aram pekte iyi deildir ......mavi yesil ya da pembe renklerini giyinisimde pek kullanmam ...

-tırnaklarımı kısacık kestigim için tırnak bakımıyla ugrasmam =)sadece parlatıcı ya da renklendirmek amaclı rengi belli belirsiz ojeler kullanırım .........

-kıl ,tuyden hiç bahsetmıyorum cunku bi bayanın ilk once dikkat etmesi gerekenler arasında bence olmazsa olmazıdır .....

-bitki caylarını gun içinde cok fazla tuketirim ........

-yediklerime cok fazla dikkat etmem tuz ve sekeri cok severim ama yasım 24 oldugu için artık yavas yavas yediklerime dikkat etmek zorundayım ....tuz ve sekeri en yakın zamanda hayatımdan cıkarıcam =)

simdilik aklıma gelenler bunlar ...aklıma geldikce yazarım =)

-düzenli uyurum
-yüzümü temizler termal suyu iyice sıkarım
-güneş koruyucu nemlendirici kullanırım
-sigara alkol asla
-fırsat buldukça tempolu yürürüm
-sebze çok tüketirim
-su günde 2-3 litre içerim
-iştah sorunum var biraz yemeyi seviyorum
-saçlarımı 2 günde bir yıkar bonacure saç maskesini haftada 1-2 kez kullanırım
-bebeyağı ve bepanten sürerim özellikle bacaklarıma
-klasik banyo sabunu kullanırım
-makyaj yapmam dudak nemlendiricisi ve kalem biraz
-bana yakışan renkleri bilir ve onları kullanırım far olarak
-pudra ve fondoten asla hayatımda yok

kızlar ben yeni üyeyim, epeydir formu ve sizleri gözlemliyorum; sonunda kendime en uygun konuyu buldum ve güzellik adına uyguladıgım yöntemleri sizlerle paylaşmak istedim:

* öncelikle güzellik içten gelir; ne kadar sağlıklı olursak o kadar güzel oluruz: bol meyve ve sebze tüketelim

* en çok tükettiğim meyve havuç: gözlere ve saçlara çok iyi geliyor. muzu da çok severim;ama kabızlık yapıyor:)

* sebzelerden de en çok tere yiyorum, gerçi bütün sebzeler şifa kaynagı.Bu arada vazgeçilmezin sarımsagı unutmayalım, tam bir antioksidan görevinde ve her derde deva ( özellikle saçları uzatmada birebir). ben her gün bir adet sarımsak yutuyordum ama bu aralar üşengeçliğmden yapmıyorum.

* bal da saça ve cilde çok iyi gelir, ben balı pek yiyemiyorum ama mutlaka şampuanımn içine bir kaşık bal koyuyorum; dökülmeye engelliyor ve saçları besliyor.arada da balı dudaklarıma sürüyorum nemlendirsin diye.

*saçlarım benim için çok değerlidir o yüzden saçlarıma iyi bakmaya çalışırım.saçlarıma haftada iki kere yag maskesi yapıyorum: menekşe-susam-lavanta-çörekotu-ceviz-menekşe-papatya-handistan cevizi yağlar ve çam terebenti karışımı bir maske.bu maskeyle uzamayan bebek saçlarım bile uzamaya başladı:)

*saçlarıma çok nadir fön çektiririm.banyodan sonra saçlarımı tarayarak kuruturum bu elektirklenmeyi önlüyor.ayrıca avonun saç serumunu kullanıyorum,saçlarımı yumuşacık yapıyor.

*2 günde bir yıkanırım, yağlı saçlarla hayatta dolaşamam.banyodan sonra yüzümdeki o buhar gitmeden gülsuyu sürerim sonra da nemlendirici.

*vücud çatlakları için de 2 aydır bir yag karışımı kullanıyorum.bir televizyon programında bu yagı kullananın 1 sene sonunda çatlaklarından eser kalmayacagı söylenmişti.hevesle sürüyoruz bakalım, inşallah sonuç güzel olur.karışım bir buçuk ay gidiyor. ( lahana yagı-susam yagı- bugday yagı- avakado yagı- havuç yağı- kakao yağı-)

*parfümsüz ve makyajsız gezmem.herkes benim geçtigim yeri bilir parfümümden bu çok güzel bir şey.makyajı da ağır ve kalıp gibi yapanları sevmem.bazen öyle kızlar görüyorum ki sanki makyaj yapmamışlar kalıp geçirmişler, soysan soyulacak sanki:)

şimdilik bu kadar yeter.bu konuda bildigim ama uygulamadıgım daha çok şey var.yavaş yavaş onları da yazarım.kendinize iyi bakın güzel kalın kızlar

Son düzenleme:
Ben 2 ayda bir filan doğal maske uyguluyorum saçlarıma ve yıkar yıkamaz farkediyorum saçlarımdaki değişimi,flormarın true color allığını kullanıyorum cok tatlı duruyo..Geçenlerde Garnier'ın 3 ü birarada temizleyicisini aldım çoook memnunum.Ellerim devamlı manikürlüdür,French'ten vazgeçmem.Ve ter kokusundan yakınanlar varsa Rexona'nın stick deo.larını tavsiye ediyorum,Süperrrrrrrr!! kaydirigubbakcemile2

ben cildime önem veririm haftada iki kez cildimi maskeler ve toniklerle temizlerim size cilt lekeleri için bi maske tarifi vereyim hem cildi parlak yapıyor hemde cilt lekeri dogum lekelerinide gideriyor ayva çekirdegini bi bardakta suyun içine atıp 2 gün bekledikten sonra jel kıvamına gelir onu cildinize sürün faydasını göreceksiniz ben gördüm dogum lekelerimden kurtuldum hepinize güzel günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…