Selam günlüüüük
Söyle
breakforlove hanımaaa ben de çok kıskandımmm çok buluşasım geldi üçünü de bıcır bıcır görünceeee....ama ben de zaman mı varda gidem buluşamm ooof ofsenağlama
Neyse anam gündeme döniyim
Bugün KK'da tatsız bişey yaşadım ilk defa sanırsam ama önemli deel :1ninca::1ninca::1ninca:böle bişeydi işte anladın sen onuyerimseniben
Neyseee bugün çok iş başardımm kendi çapımda çalıişkan günümdeyim zaten sabah 9dan beri işteyim 9da çıkıcam insanlık dışı biliyorumkafamçokkarıştı
Sonracıımaa bir velet telefon sapııüım oldu hayırlı olsuunnn aşkım bebeğim fln diyo bana
klava:
Onu da geeç başka nooldu bi de önceleri bana yavşayıp sonuç alamayan bir müşterim güzel arkadaşın varsa ayarla türünden bişey süledi!!! Hala daha mesaj atıyo bu konuyla ilgili...ne yapıcam bilmiyorum ben öyle şeylere karışmam dedim tavrımı koydum ama anlamıyo!Ne yapiim ben şimdi günlük he?
Sevgilim cephesinde sular durgun bir gelişme yoktur.
Keşke o müşteriye deseydim sen bizi evlendir ben de sana kız buliim diye:roflol:
söz ne zaman diyip duruyo ayol aaa, zaten attığı mesajları sevgilim yakaladı en son neyseki aşkım bana çok güveniyoda bişey demedi...
Ay yine uzattımmm kanımcaaa
Yarın cumaaaa en sevdiğim gün oleeeeeyyy:sm_cool:
Hadi öptümmmm her şey çoooook güzel olsun!!!!!