Selam günnükcaaan,
Rockerx arkadaşımıza sölee bence kız aralarını bozmak için özellikle böle bi mail atmıştır ama yine de burnundan getirsin tabi sevgülüsününlülülülülülü
Neyse konumuza dönelim...şimdi günnükçüm kafam allak bullak anacım nerden başlasam nasıl anlatsam...
Öncelikle en iyi arkadaşım askere gidiyor yarın bugün görüştük çok özlicem ben onuusenağlama Bütün askerlere de hayırlı teskereler diliyorum bu arada...
İş cephesinde iyi gelişmeler olmaya başlası galiba Allah sonunu da hayır etsin inşallah
Aşk cephesi karışık biraz...ya bu mişterimizden bahsetmiştim ya sana been galiba hafiften bana asılıyo gibii...böyle düşünmek istemiyorum ama bilmiyorum ya çok mu yüz verdim acaba yaaa
klava: Ya erkeklerin erkek oldukjlarını unutup öyle davranıyorum çoğu zaman ve al başına derdi şimdi!!!İnşallah sandığım gibi değildir...
Sevgilim her zamanki gibi ot kıvamında ilgisiz canım benim...O burada başımda olsaydı eğer ben böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmazdımm!Sevgilim yokki ortada asılan asılır tabiii !
Bak şimdi yine sinirlendim yauuu neyse günnük sen bana dua et de şu işim bi olsun aşk meşk hallolur bir şekilde önce beli doğrultmak lazım:roflol:
Bi de bişey itiraf edicem bugün 5 sigara içtim ya 1 haftadır içmiyodum ya...hala canım istiyo bi de işin kötüsü offf
Hadi öptümm
Her şey çoook ama çook güzel olsun!!!!!!!!!