Kadınlar Kahvesi - Bol dedikodu,Genç,Evli,Bekar Mutlu,Mutsuz,Umutlu,Umutsuz Kadınlar

ben peroksitle açmıştım saçlarımı bi ara ama berbat etmişti çok yıpratıyor saçları

ne kadar beklettin nasıl açtın sen canım?bi de bi kerede mi açtın bi kaç kere mi yaptın?

ben lys'ye çalışıyorum bilindiği üzre
ne renk yapıcaksın saçını?
palette yoğun açıcı çok övülüyor forumda açıcı konusunda.

canım benim saçım kızıl ama aralarda koyuluklar kaldı..bi ara koyu kumral yapmıştım ondan dolayı o koyulukları açıp tekrar komple kızıla boyamak istiyom her yer aynı renk olsun diye
kuaföre gitmeden kendim halletsem dedim ama..
belki şu palletteyle denerim

bir süredir takip ettiğim ama bir türlü üye olmaya cesaret edemediğim siteye kısa bi süre önce üye olmuş beni aranıza kabul eder misiniz sayın ablacıklarım :))))

hoşgeldin canım
nasılsın bakalım?

@allegria
kızıl saç hastalık sanırım ya.
annemde başka renge boyatsa bile sonradan tekrar kızıla dönüyor.

nurcan,bende ewlı,mutlu,çocuklu kervanındanım yas 27,bi pa$ada bende var.. Anne,anne degil;valide sultanız adeta

öneririm çok seviyorum bölümümü [/QUOTE]

hmm peki bakalım öle olsun düşünürüm bu önerini tşk ettim :)

julia,nerden a$ina olabilirim bılemedım.aynı topıcte bulunmusuzdur belkı.ama pek aktıf degılım,zamanım olmuyor yanı canım.ama fırsat buldukca yoklarım burayı

üç kere yaptım canım 1 gün arayla saçımda 1 saat falan beklettim

öneririm çok seviyorum bölümümü

pes etmesem mi acaba..yıpranmasını göze aldım bakımlarla toparlarım diye düşünüyorum ama :26:

@allegria
kızıl saç hastalık sanırım ya.
annemde başka renge boyatsa bile sonradan tekrar kızıla dönüyor.

kesinlikle öyle canım..uğraşması zor dedim gittim kumrala boyadım ama yok alışamadım,kızılı yine özledim
tekrar eski haline boyadım bu sefer de aralarda koyuluklar oluştu malesef

hazır buraya yazmaya cesaret etmişken bn burda ki çoğu şeyi yapmayı hala bilmiyorum ya nolcak bölee

@allegria
birde beyaz tenliysen kızıl çok yakışıyordur, hele birde gözler renkliyse

Son düzenleme:
@allegria
birde beyaz tenliysen kızıl çok yakışıyordur, hele birde gözler renkliyse

ahan da benden bahsettin
beyaz tenli yeşil gözlüyüm canım
çok uzun yıllar kızıla boyadım döndüm dolaştım hiç vazgeçemedim
şimdi yine eski halini istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…