Kadınlar Kahvesi - Bol dedikodu,Genç,Evli,Bekar Mutlu,Mutsuz,Umutlu,Umutsuz Kadınlar

dün çok gezdim ya bi ayakkabı derdine şehri turladım o yüzden bugün hiç niyetim yok yoksa tabi çıkardım ayrıca yaşını bilmiyorum ama eminim ki o kadar deilsindir

dün çok gezdim ya bi ayakkabı derdine şehri turladım o yüzden bugün hiç niyetim yok yoksa tabi çıkardım ayrıca yaşını bilmiyorum ama eminim ki o kadar deilsindir

26 yaşındayım canım
yorgunluk varsa dinlen tabi..
sıkıcı bir gün sanki,diğer kızlar da yok

tünaydın kızlar, sabah 7 den beri ayaktayım, benimki yine uyuyan çocuğu uyandırdı işe gitti, bende uykusuz yorgun bitkin bir şekilde oğluşumu uyutmaya çalıştım, oğluş uyudu ben ayakta, bi ton iş beni bekliyor

kolay gelsiiin annem de bana söylenip duruyo kalkta yardım et die

kolay gelsiiin annem de bana söylenip duruyo kalkta yardım et die

saol canım ama çok uykum var , yatak bana ben yatağa bakıyorum , sende anneyi üzme yardım et bak ne zorluklar çekiyomuşuz sizler için bende annemin kıymetini yeni anladım

saol canım ama çok uykum var , yatak bana ben yatağa bakıyorum , sende anneyi üzme yardım et bak ne zorluklar çekiyomuşuz sizler için bende annemin kıymetini yeni anladım

iş yok ki neyine yardım ediyim annem fazla titizdir ona kalsa her gün temizlik yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…