Kadınlar Kahvesi - Bol dedikodu,Genç,Evli,Bekar Mutlu,Mutsuz,Umutlu,Umutsuz Kadınlar

hb julıa:KK34:

umarım guzel paylasımlar olur kızlar.. Allegria çok haklısın..kalabalık yapmayıp,çekilmistim bende:KK70: kısmet bugüneymiş:KK34:
seni bir yerden tanıo gibiyim nickin hiç yabancı gelmedi ama nerden :44::44::44:
hoşbulduk, bol bol sohbet ama güzel şeylerden inşallah:KK66:

teşekkür ederim canım, hem beşik sallıyor hem cevap yazıyorum şu an..)))

inşallah cnm maharetliiii hatun seni :KK9::KK9:

hb julıa:KK34:

umarım guzel paylasımlar olur kızlar.. Allegria çok haklısın..kalabalık yapmayıp,çekilmistim bende:KK70: kısmet bugüneymiş:KK34:

evet inşallah uzun süreli arkadaşlıklar kurarız :KK16:

hoşbulduk, bol bol sohbet ama güzel şeylerden inşallah:KK66:

teşekkür ederim canım, hem beşik sallıyor hem cevap yazıyorum şu an..)))

Allah bağışlasın bebişinizi..kız mı erkek mi yeğenimiz:nazar:

vayy avukat süpermiş o da :KK1: kaç yaşındasın sen?

26 yaşındayım canım..üye olduğumda senin yaşlarındaydım..kendimi yaşlı hissettim bak bunu dediğimde :KK52:

ah nurcan.. Bı elınde bebek,bı elınle yemek te yaparsın,temızlıkte,yazıda yazarsın..:KK70: Hersey mümkün..ama ne tatlı duygudur ona sahip olmak..:KK16::nazar: Allahım dıleyen herkese nasıp etsın ıns

ben de biran önce üni bitsin istiyorum yaa çok şansılısınz siz :KK31:

istemesende bitecek geçecek bu günler kuzum:)) keyfine bak tadını çıkar

evet inşallah uzun süreli arkadaşlıklar kurarız :KK16:

Allah bağışlasın bebişinizi..kız mı erkek mi yeğenimiz:nazar:

26 yaşındayım canım..üye olduğumda senin yaşlarındaydım..kendimi yaşlı hissettim bak bunu dediğimde :KK52:

bebişimiz erkek efendim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:)) bu arada ben Ankardayım yaş 25 bayanlar sizler nerden?

bebişimiz erkek efendim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:)) bu arada ben Ankardayım yaş 25 bayanlar sizler nerden?

bol bol gezerek ve sorumsuzca oturarak çıkarıyorum tadını :KK1::KK1:
istanbuldan beennn :))

ah nurcan.. Bı elınde bebek,bı elınle yemek te yaparsın,temızlıkte,yazıda yazarsın..:KK70: Hersey mümkün..ama ne tatlı duygudur ona sahip olmak..:KK16::nazar: Allahım dıleyen herkese nasıp etsın ıns

bebiş uyanıkken pek öyle olmuyo canım söylemesi ayıp bugün wc ye yarım saat gidemedim paşamızın gönlü olmadan :))) olsun paşamızın keyfi yerinde olsunda inşallah rabbim herkese nasip etsin herkes bekar mı burda bayanlar:))

juliiiiim :KK16:
nerelerdeydin sen? :KK19:
selamlar bu arada. :KK3:

ahhh bu daaaa bnm kadim dostlarımdannn işteee gördüğü zaman selamını esirgemeyennn ceydammm napimm yaa biliosun biz ayrıldık yaaaa şuan yeni biiri var hayatımdaa teker yuvar devam iştee :KK16::KK16:

tekirdağdanım ben

juliiiiim :KK16:
nerelerdeydin sen? :KK19:
selamlar bu arada. :KK3:

tanıdık gördüm yehuuu :KK37:
hoşgeldin canım

ahhh bu daaaa bnm kadim dostlarımdannn işteee gördüğü zaman selamını esirgemeyennn ceydammm napimm yaa biliosun biz ayrıldık yaaaa şuan yeni biiri var hayatımdaa teker yuvar devam iştee :KK16::KK16:

biliyorum ayrıldığını.
yeni biri mi? :KK69: oh ne güzel julim.
inşallah bir daha üzülmezsin.

tekirdağdanım ben

tanıdık gördüm yehuuu :KK37:
hoşgeldin canım
hoşbulduk :KK19:
günlükten okudum nişan telaşını.
en güzel şekilde atlatırsın inşallah. :KK16:

biliyorum ayrıldığını.
yeni biri mi? :KK69: oh ne güzel julim.
inşallah bir daha üzülmezsin.

hoşbulduk :KK19:
günlükten okudum nişan telaşını.
en güzel şekilde atlatırsın inşallah. :KK16:

inşallah canım benim :KK16:
ee neler yapıyosunuz bakalım

şu sıvı peroksit ile saçımın koyu olan yerlerini açayım dedim ama bi işe yaramadı pöfff

şu sıvı peroksit ile saçımın koyu olan yerlerini açayım dedim ama bi işe yaramadı pöfff
ben peroksitle açmıştım saçlarımı bi ara ama berbat etmişti çok yıpratıyor saçları

ben lys'ye çalışıyorum bilindiği üzre :KK53:
ne renk yapıcaksın saçını?
palette yoğun açıcı çok övülüyor forumda açıcı konusunda.

bir süredir takip ettiğim ama bir türlü üye olmaya cesaret edemediğim siteye kısa bi süre önce üye olmuş beni aranıza kabul eder misiniz sayın ablacıklarım :p :))))

X