Kadınlar Kahvesi - Bol dedikodu,Genç,Evli,Bekar Mutlu,Mutsuz,Umutlu,Umutsuz Kadınlar

ortadan da girilmiyor muhabbete..
Öylé fransız kalıyosun yani dimi

selam bayanlar yeni topiğiniz hayırlı olsun bende katılayım dedim,evli 24 günlük bebekli bir hatun olarak

hoşbuldum kızlar
fırsat buldukça bi selam ederim
nasılsınız bakalım hayatınız nasıl gidiyo

hepiniz tekrardan hoşgeldiniz kızlar bundan soraaaaa hep beraber burada bol bol sohbetlerimiz olur inşallah

selam bayanlar yeni topiğiniz hayırlı olsun bende katılayım dedim,evli 24 günlük bebekli bir hatun olarak

hoşbuldum kızlar

hepiniz tekrardan hoşgeldiniz kızlar bundan soraaaaa hep beraber burada bol bol sohbetlerimiz olur inşallah

Allah bagıslasın..taze annecıkAllah analı babalı büyütsün..

Selam kızlar cümleten..cok gıremıyorum foruma ama arada fırsat buldukca zıyaret ederım

aynen öyle valla
bi topik bulmuştum ortak noktamız olan ama çooook geç girdim..herkes gayet samimi,bişeyker anlatıyolar
hiçbişey anlayamadım ben de ayrılmak zorunda kaldım
umarım bu topikte çok güzel paylaşımlarımız olur

hoşbuldum kızlar

hepiniz tekrar hoşgeldiniz kızlar umarım bundan soraaa burda bol bol sohbetlerimiz olur

hoşbuldum kızlar

hepiniz tekrar hoşgeldiniz kızlar umarım bundan soraaa burda bol bol sohbetlerimiz olur

aynen öyle valla
bi topik bulmuştum ortak noktamız olan ama çooook geç girdim..herkes gayet samimi,bişeyker anlatıyolar
hiçbişey anlayamadım ben de ayrılmak zorunda kaldım
umarım bu topikte çok güzel paylaşımlarımız olur

aynı şeyi 30 kere yazmışım büyük başarı vallaaaaa

iyiyim ben de canım
çalışıyorum bi yandan da nişanlanmaya çalışıyorum işte

üni mi okuyosun,ne okuyosun?
ayy ne güzel nişanlan hemen şimdiden hayırlı olsun
üni okuyorum canım fizik tedavi 2. sınıftayım.sen ne işle meşgulsun

hb julıa

umarım guzel paylasımlar olur kızlar.. Allegria çok haklısın..kalabalık yapmayıp,çekilmistim bende kısmet bugüneymiş

hoşbulduk, bol bol sohbet ama güzel şeylerden inşallah

Allah bagıslasın..taze annecıkAllah analı babalı büyütsün..

Selam kızlar cümleten..cok gıremıyorum foruma ama arada fırsat buldukca zıyaret ederım

teşekkür ederim canım, hem beşik sallıyor hem cevap yazıyorum şu an..)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…