- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi Sevgiliplath
-
Tüh! İğrenç yaratıklar midem bulandı... :120:
Peygamberler,en bozuk,en ahlaksız toplumlara gönderilmiştir hep.. Yani aslında övünülecek bir şey değildir.. Ne kadar iğrenç olduklarının tasdikidir bu..
Büyük peygamberler hep bu bölgelerden çıktı yetmedi.. Bu Araplara daha 50tane peygamber gelse yine de adam olmazlar! Küfür edesim geldi..
biz sokakta dondurma yalayamayalım ama erkekler kadınların bilmem nerelerini emsinler öyle mi yanlıs mı anladım
biriniz cıkıp yanlıs anladın desin lütfen
yok artık sapıklığın bu kadarı
ne bitmez fantazi dünyanız varmış
Keşke yanlış anlamış olsan... Doymuyorlar ya..sapıklık doğal halleri bunların..
direk günlük tecavüz hakkı verseler tam olacak,kutsal erkeklerine...
böyle saçma bir habere , böyle uydurma bir fetvaya inanıyorsunuz ya ... pes diyorum...
Evet haber sizinde söylediğiniz gibi çok saçma fakat uydurma haber demeden önce araştırmanızı tavsiye ederim.
İyi işte her kötülüğü dindarlara mal edenlere bir malzeme daha,tepe tepe kullansınlar.
En sapkın fikirlerin en çok müslüman geçinen kişilerden çıkması tesadüf mü acaba?
Aynen ben de tam bunu diyecektim.
Genelde müslüman geçinenlerde olurmuş bu tarz şeyler. Öyle deniliyor.
Bunun müslüman geçinenlerle alakası falan yok kardeşim sorun zihniyette o kişi bir dine mensup olsa da olmasa da kafa aynı kafa!!
Böyle bi kanıya nereden vardınız? En çok ve en sapkın? Dünyada binlerce olay binlerce fikir varken ennn çok müslüman geçinenlere maal etmek de neyin nesi? Böyle deyince iş farklı yerlere girer kusura bakmayın.
Eğer müslüman geçinenler böyle oluyor derseniz olayı müslümanlıkla bağdaştırmış olursunuz.
Ben gördüğüme göre konuşuyorum.Şimdiye kadar gördüğüm en sapkın düşünceler hep kendini en çok müslüman göstermeye çalışan kesimlerden çıkıyor din kisvesi altında normal birşey gibi gösterilmeye çalışılıyor.Belki hristyanlarda da durum böyledir çok fazla örnek görmediğim için birşey diyemem.Madem öyle,en çok dindar görünmeye çalışan kesim diyeyim daha doğru olsun.Böyle bi kanıya nereden vardınız? En çok ve en sapkın? Dünyada binlerce olay binlerce fikir varken ennn çok müslüman geçinenlere maal etmek de neyin nesi? Böyle deyince iş farklı yerlere girer kusura bakmayın.
Eğer müslüman geçinenler böyle oluyor derseniz olayı müslümanlıkla bağdaştırmış olursunuz.
Ben gördüğüme göre konuşuyorum.Şimdiye kadar gördüğüm en sapkın düşünceler hep kendini en çok müslüman göstermeye çalışan kesimlerden çıkıyor din kisvesi altında normal birşey gibi gösterilmeye çalışılıyor.Belki hristyanlarda da durum böyledir çok fazla örnek görmediğim için birşey diyemem.Madem öyle,en çok dindar görünmeye çalışan kesim diyeyim daha doğru olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?