• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar İşyerinde ki Erkekleri Emzirsin!!

Fantaziye gel :ssz:
Bu bahaneyle kaç iş arkadaşını emdi acaba?
suç böylelerinde değil, bunları ciddiye alıp dediklerini uygulayanlarda.

Evet söylediğniz durum şuna benziyor 'ülkemizde en çok hırsızlık yapan müslümanlardır' demek gibi oysa ülkemizin -atıyorum- %70'i müslümanken tabiki hırsızlık yapanların çoğu ülkemizde müslümanlar olacak.
Bizim haberdar olduğumuz olaylar çevremizdeki ülkelerden ve kendi ülkemizdendir.
Oysa dünyada her sn o kadar iğrençlkler dönmekte ki bunun ırkla dinle alakası yoktur.
Mesela batı ülkelerinde cinsel sapkınlıklar oldukça artmıştır.
Bir psikoloji kitabında -sanırım adı:Zor Bİr Ailede Büyümek/Yetişmek- okumuştum anne-babanın çocuğuna oral seks yaptırması bile geçiyordu olaylarda.(hikayeler gerçek)
Neden batı örneği verdim asla batılılar veya hristiyanlar daha sapkın demek için değil.
Dediğim gibi dünyanın her yerinde her sn böyle iğrençlikler olmakta.
Olay beyinde bitiyor bu iğrenç kişilik dindarlık adı altında yapmasa başka bir kılıf bulurdu.
Niyetim etiketlemek değil asla böyle anlaşıldıysa özür dilerim.
Ama hassas olduğum bi konu olduğu için kutsalım olduğu için alındım (niyetiniz kötü olmasa da)
Elbette dünyanın her yerinde sapkın düşünceli insanlar var ama bunu bu başlıktaki fetva gibi din kisvesi altında yapanlar gördüğüm kadarıyla en çok müslümanlar.Dediğim gibi belki başka dinlerde de vardır ama biz görmüyoruzdur.Buradaki asıl sorun müslümanlık ya da hristyanlık ya da herhangi bir din değil.Asıl sorun dini kullanarak bu tarz sapkın fikirlerin mantıklı gibi gösterilmeye çalışılması.

Elbette dünyanın her yerinde sapkın düşünceli insanlar var ama bunu bu başlıktaki fetva gibi din kisvesi altında yapanlar gördüğüm kadarıyla en çok müslümanlar.Dediğim gibi belki başka dinlerde de vardır ama biz görmüyoruzdur.Buradaki asıl sorun müslümanlık ya da hristyanlık ya da herhangi bir din değil.Asıl sorun dini kullanarak bu tarz sapkın fikirlerin mantıklı gibi gösterilmeye çalışılması.

İşte kilit nokta burası.:3: Din,böyle adamlardan öğrenilmez.
İlahiyat bitiren her adamdan din öğrenilmez.
İlahiyat bitirmek,imam,hoca olmak dindar olmaya yetmeyebilir.
Diğer dinler geri kalmış(!)Müslüman ülkelere demokrasi götürmekle meşgul.:1:

Son düzenleme:
İşte kilit nokta burası.:3: Din,böyle adamlardan öğrenilmez.
İlahiyat bitiren her adamdan din öğrenilmez.
İlahiyat bitirmek,imam,hoca olmak dindar olmaya yetmeyebilir.
Diğer dinler geri kalmış(!)Müslüman ülkelere demokrasi götürmekle meşgul.:1:
Evet din böyle adamlardan öğrenilmez ama siz bu adama inananların olmadığını mı zannediyorsunuz?Muhakkak vardır,bizim ülkemiz bile onlar kadar geri kalmış olmadığı halde nelere nelere inanan insanlar var.

İşte bence de olay müslümanlıkta/müslüman geçinende değil de inancı kullanmakla alakalı olabilir.
Çünkü din hiç bir düşünceye benzemez...
O direkt emirdir kesindir insan ürünü olarak kabul edilmez emirlerin direkt tanrıdan geldiğine inanıldığı için kesin gözle bakılır.
İnsanlar kolayca buna sığınarak iğrençliklerini akıtırlar/yuttururlar.
Dediğiniz gibi müslümanlık değil de din dersek olabilir. Din diyorum çünkü kesin olarak kabul edilir yoksa sapkınlıklar türlü ideolojilere sığınarak da yutturulabilir.
En çok müslümanlıkta görmüş olmanız da çevreden kaynaklanıyordur.
Yani sizin gördüğünüz,tecrube ettiğiniz kadarıyla müslümanlığa sığınanlarda bu durum ortaya çıkmış olabilir ama aslında müslümanlığa sığınanlara özgü bir durum değildir.
Yani sonuç olarak müslümanlık değil din dersek -sizin de dediğiniz gibi- doğru olabilir.

Evet din böyle adamlardan öğrenilmez ama siz bu adama inananların olmadığını mı zannediyorsunuz?Muhakkak vardır,bizim ülkemiz bile onlar kadar geri kalmış olmadığı halde nelere nelere inanan insanlar var.

Eee tamam onlara biz de kızıyoruz zaten.:6: Yok emzirince akraba olmalar,yok türbeyi tavaf etmeler vs.vs.Bunlar hep sonradan uydurulmuş,dine mal edilmeye çalışan şarlatanların işidir.:ssz: Ama böyle dengesiz adamlar çıkıp konuşunca,''ahan da sapık müslümanlar'' yaftası yiyoruz.:22:

Rose ile elittin soyledikleri birbirinden cok uzak degil.Eklemek istedigim su ki sadece Muslumanlikta degil,sadece herhangi bir dinde de degil,kim kendini yakin bulundugu,savundugu ideolojinin temsilcisi goruse,kendi nefsini ona yuklerse orada en buyuk kazigini atmis oluyor.Mesela bi erkek capkinligini erkekligine verse,yurtdisinda bir turk yere tukurse butun turkler boyle ,ornekler cogalabilir.
1)Ezherde hoca olmak da adama fetva ilmi ve hakki vermez.fen fakultesi matematik bolumu cebir anadali halka teorisigibi uzmanlik dallari vardir.
2)Agzi olan konusur.adamda az sohret meyli olmaya gorsun.bizim tvlerde onlarcasi var.
3)daha yazacaktim da bilgisayar yanimda degil.buradan yazmak su adam kadar gerdi akssam aksam

Sapik din dusmanlari, dinimize sapik din kisvesini yapistirmak icin surekli cabaliyorlar ki Islama kimse deger vermesin, sapikca fikirlerin dinimize zarari budur.Bu konularda uyanik olmamiz gerekiyor.

Bir hukum duydugunuz da Kuran' a ve peygamber efendimizin sozlerini kistas alin.
Satilmis din dusmanlarinin oyunu; dini degersiz hale getirmek.Onlar dunyalik oduller karsiliginda dinlerini satan kisilerdir.Bu tiplere prim vermememiz lagzim.

Bu sapikca fatvayi veren kisi din alimi degildir, Allah katinda da zelil kisidir.Buyrun Peygamber efendimizin boyleleri icin soyledikleri sozler.Onun sozlerine kulak asarsak gercek din adami kimdir sorusunu da bulmus oluruz..
Peygamber EFENDIMIZ in buyurduklari:

(Ümmetim, kötü âlimler, cahil abidler yüzünden helak olur. Kötülerin en kötüsü kötü âlimlerdir. İyilerin en iyisi de iyi âlimlerdir.) [Darimi]

(Sizin için Deccalden daha çok, sapık imamlardan korkuyorum.) [İ. Ahmed]

Kendine sual sorulan, bilmiyorsa, "bilmiyorum, kitaplara bakayım, bulursam söylerim" demeli! Bilmiyorum demek ilimdendir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Üzeyrin ve Zülkarneynin Peygamber olup olmadığını bilmiyorum. Hazret-i Cebrail gelinceye kadar, oturulacak yerlerin en iyisi ve en kötüsünün ne olduğunu soranlara "bilmiyorum" dedim. Cebrail de, "bilmiyorum" dedi. Nihayet Allahü teâlâ bildirdi ki, "Oturulacak yerlerin en iyisi camiler, en kötüsü de sokaklardır.") [Ebu Davud]

(Bilmiyorum demek de ilimdendir.) [İbni Mace]

(Âlimim diyen cahildir.) [Taberani]

(Ahir zamanda, âlim ve ilim azalır, cahillik artar. Cahil ve sapık din adamları, yanlış fetva vererek fitne çıkarır, doğru yoldan saptırırlar.) [Buhari]

(Ümmetim, kötü din görevlilerinden çok zarar görecektir.) [Hakim]

(Ehli olmadan yanlış fetva veren, hainlik etmiş olur.) [Ebu Davud, Hakim]

Ehl-i sünnet âlimleri buyuruyor ki:
Bilmem, demek ilmin yarısıdır. Allah rızası için bilmediği bir hususta, susanın aldığı mükafat, bildiği hususta konuşanın aldığı mükafattan az değildir. Çünkü cehaleti kabul etmek nefse çok ağır gelir. (Şabi)

Şeytanı en çok kahreden şey, âlimin "bilmiyorum" demesidir. Şeytan, "Bunun susması benim için, konuşmasından daha zararlı" der. (İbrahim Edhem)

Böyle kimseye, din, iman hırsızı demek yerinde olur. Allahü teâlâ, hepimizi böyle din hırsızlarının zararlarından muhafaza buyursun!

Son düzenleme:
Sapik din dusmanlari, dinimize sapik din kisvesini yapistirmak icin surekli cabaliyorlar ki Islama kimse deger vermesin, sapikca fikirlerin dinimize zarari budur.Bu konularda uyanik olmamiz gerekiyor.

Bir hukum duydugunuz da Kuran' a ve peygamber efendimizin sozlerini kistas alin.
Satilmis din dusmanlarinin oyunu; dini degersiz hale getirmek.Onlar dunyalik oduller karsiliginda dinlerini satan kisilerdir.Bu tiplere prim vermememiz lagzim.

Bu sapikca fatvayi veren kisi din alimi degildir, Allah katinda da zelil kisidir.Buyrun Peygamber efendimizin boyleleri icin soyledikleri sozler.Onun sozlerine kulak asarsak gercek din adami kimdir sorusunu da bulmus oluruz..

(Ümmetim, kötü âlimler, cahil abidler yüzünden helak olur. Kötülerin en kötüsü kötü âlimlerdir. İyilerin en iyisi de iyi âlimlerdir.) [Darimi]

Kendine sual sorulan, bilmiyorsa, "bilmiyorum, kitaplara bakayım, bulursam söylerim" demeli! Bilmiyorum demek ilimdendir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Üzeyrin ve Zülkarneynin Peygamber olup olmadığını bilmiyorum. Hazret-i Cebrail gelinceye kadar, oturulacak yerlerin en iyisi ve en kötüsünün ne olduğunu soranlara "bilmiyorum" dedim. Cebrail de, "bilmiyorum" dedi. Nihayet Allahü teâlâ bildirdi ki, "Oturulacak yerlerin en iyisi camiler, en kötüsü de sokaklardır.") [Ebu Davud]

(Ahir zamanda, âlim ve ilim azalır, cahillik artar. Cahil ve sapık din adamları, yanlış fetva vererek fitne çıkarır, doğru yoldan saptırırlar.) [Buhari]

Bilmem, demek ilmin yarısıdır. Allah rızası için bilmediği bir hususta, susanın aldığı mükafat, bildiği hususta konuşanın aldığı mükafattan az değildir. Çünkü cehaleti kabul etmek nefse çok ağır gelir. (Şabi)

Şeytanı en çok kahreden şey, âlimin "bilmiyorum" demesidir. Şeytan, "Bunun susması benim için, konuşmasından daha zararlı" der. (İbrahim Edhem)

Böyle kimseye, din, iman hırsızı demek yerinde olur. Allahü teâlâ, hepimizi böyle din hırsızlarının zararlarından muhafaza buyursun!

Güzel ve faydalı bir paylaşım,Allah razı olsun.:16:

işte budur ... çok teşekkür ederim...

+1905
amaç islamiyeti itibarsızlaştırmak,
islam dininde böyle bir şey yok. şeytanlaşmış bir sapığın üfürmesinden başka bir şey değil bu...

İslam dünyasında gayet sözü geçen ve sağlam bir statüde yer edinen birinden gelen fetva.
Olayin mizahi tarafını bir yana bırakırsak, kendisini insan kategorisinde gören hiç bir varlığın mantığına sığmayacak bir iğrençliktir bu.. Haberin eskiliği, yeniliği birşey fark ettirmez, değil mi ki, prof. unvanını taşıyan bir zihniyetten çıkıyor bu düşünce ve toplumlara zerk edilmeye çalışılıyor. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Gerici sapıklık çığır açtı: 'Kadınlar iş yerindeki erkekleri emzirsin'

YÖK'ün geçen hafta denklik verdiği Mısır’daki El-Ezher Üniversitesi’nin Hadis Bölümü Başkanı Prof. İzzet Atiya, “Kadınlar, aynı işyerindeki erkekleri emzirirse, akrabaya dönüşür, tacize uğramaktan kurtulur” fetvası verdi.

YÖK'ün geçen hafta başka şeriat üniversiteleriyle birlikte denklik verdiği El-Ezher Üniversitesi Hadis Bölüm Başkanı Prof. Dr. İzzet Atiya’dan gelen bir fetva, gericiliğin ne tür bir sapıklığı tetiklediğini gözler önüne seriyor.
"Kadınlarla erkeklerin aynı ortamlarda çalışmasının" sorun yarattığından hareketle Atiya, "sorunları gidermek amacıyla" kadınların erkekleri emzirmesi gerektiğini söyledi.

'Akraba olmaları için'
El-Ezher Üniversitesi Profesörü Atiya önerisinde, “Eğer bir kadın bir erkeği emzirirse sembolik olarak akraba haline gelirler ve bu da kadınlara yönelik tacizin önüne geçilmesini sağlar” dedi. Dr. Atiya üniversitesinden gelen bazı eleştirilere de karşı çıkarak, şöyle konuştu: “Bu öğreti yetişkinler için uygulanabilir. Eğer bir kadın iş arkadışını en az 5 kez emzirirse aralarında artık ailevi bir bağ kurulmuş olur. Böylece de iş yerinde yalnız kalmalarında bir mahzur olmaz.”

'Emzirdiği erkeğin yanında türbanı çıkarabilir'
Kadın ile erkeğin bir arada kalabalık ortamlarda çalışmasının sorun yaratmadığını söyleyen El-Ezher Üniversitesi Hadis Bölüm Başkanı Prof. Dr. İzzet Atiya, şöyle devam etti: “Asıl sorun bir kadın ile bir erkeğin iş için de olsa işyerinde yalnız yapması gereken özel toplantılarda yaşanıyor. Emzirmek özel toplantılarda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırıyor. Ayrıca bir kadın emzirdiği bir kişinin önünde işyerinde başörtüsünü de çıkarabilir.”
Aman Allah ım arşivden ne buldum :KK57::KK57:
Eskiden siyaset sayfasında neler yazılmış diye konu başlıklarını okuyordum karşıma böyle bi konu çıktı :olamaz:
Sapiklar resmen :kusmuk::kusmuk:

Vallahi sapık mapık ama ufak bir google yap konu hakkında, emzirme hadis vs yaz, bir ton yerde bir ton bilgi var hakkında.
Zaten her gün din ile ilgili yeni şeyler uyduruyorlar bakmaya ne hacet Allah ıslah eylesin bu sapkinlari insanları nefret ettiriyorlar kendilerinden
Artık görmek okumak bile istemiyorum erkekleri emzirmek nedir yaa!!! midem bulandı yaaa tövbe yarabbim
Kimi diyo 6 yaşındaki çocuk evlenebilir kimi diyo asansöre karşı cinsle binmeyin off daha neler neler okuyacaz böyle :olamaz:

Back