• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar İşyerinde ki Erkekleri Emzirsin!!

YÖK'ün geçen hafta denklik verdiği Mısır’daki El-Ezher Üniversitesi’nin Hadis Bölümü Başkanı Prof. İzzet Atiya, “kadınlar, aynı işyerindeki erkekleri emzirirse, akrabaya dönüşür, tacize uğramaktan kurtulur” fetvası verdi.

böyle fetva mı olur!

midem bulandı :120:

Tüh! İğrenç yaratıklar midem bulandı... :120:
Peygamberler,en bozuk,en ahlaksız toplumlara gönderilmiştir hep.. Yani aslında övünülecek bir şey değildir.. Ne kadar iğrenç olduklarının tasdikidir bu..

Büyük peygamberler hep bu bölgelerden çıktı yetmedi.. Bu Araplara daha 50tane peygamber gelse yine de adam olmazlar! Küfür edesim geldi.. :41:

Başlığı görünce yine hangi arap ülkesi saçmaladı acaba dedim ki yanılmamışım. Ben aslında Kuveyt'ten bekliyodum:31:

Akrabalık derken süt kardeşliğini mi kasteddi acaba? Ama süt kardeşi olmak içinherkes bilir ki 2 çocuk lazım ve doymaları lazım, ki bunlar çocuk olmadıklarına göre neyin saçmalaması bu?

Bi tane daha peygamber gelmeyecek ve bunlar azıttıkları yere kadar azıtacaklar.

Tüh! İğrenç yaratıklar midem bulandı... :120:
Peygamberler,en bozuk,en ahlaksız toplumlara gönderilmiştir hep.. Yani aslında övünülecek bir şey değildir.. Ne kadar iğrenç olduklarının tasdikidir bu..

Büyük peygamberler hep bu bölgelerden çıktı yetmedi.. Bu Araplara daha 50tane peygamber gelse yine de adam olmazlar! Küfür edesim geldi.. :41:

aynen diyorum ve susuyorum
konussam direk ban yerim:1:

biz sokakta dondurma yalayamayalım ama erkekler kadınların bilmem nerelerini emsinler öyle mi yanlıs mı anladım

biriniz cıkıp yanlıs anladın desin lütfen
yok artık sapıklığın bu kadarı
ne bitmez fantazi dünyanız varmış

Son düzenleme:
biz sokakta dondurma yalayamayalım ama erkekler kadınların bilmem nerelerini emsinler öyle mi yanlıs mı anladım

biriniz cıkıp yanlıs anladın desin lütfen
yok artık sapıklığın bu kadarı
ne bitmez fantazi dünyanız varmış

Keşke yanlış anlamış olsan... Doymuyorlar ya..sapıklık doğal halleri bunların..
direk günlük tecavüz hakkı verseler tam olacak,kutsal erkeklerine...

daha iyi bir fikrim var
bence kadınlar bu zihniyetteki erkeklerin o bamya kadar organlarını kessin. :104:
hem bu sayede belki beyinlerine biraz oksijen gider ve beyninde kullanılması gereken bir organ olduğunu hatırlarlar.
bildiğin şeysalak bunlar:47:

Bunları da mı görecektik duyacaktık diyorum. Ne uyduracaklarını şaşırdılar akılları fikirleri kadınlarda şurasında burasında. Hangi mantık alır bunu hangi din kitabı yazıyor kitabımızda yazmayan onun kurallarına bile uymayan birşeyi nasıl öne sürüyorlar yine kendine göre yorum. Neyse ki aklı mantığı olan insanlarız dinimizin gerçek gereklerini iyi biliyoruz ama bunlara inanacak kanacak insanlar olabileceğini düşündükçe korkuyorum. :47::47:

Evet haber sizinde söylediğiniz gibi çok saçma fakat uydurma haber demeden önce araştırmanızı tavsiye ederim.

canım habere değil fetvaya uydurma dedim ... hoş ikisi de saçma yani mantıksız... imam hatip mezunuyum ve en muhafazakar hocalarımdan bile böyle aptalca bir şey duymadım ...

İyi işte her kötülüğü dindarlara mal edenlere bir malzeme daha,tepe tepe kullansınlar.:ssz:

Aynen ben de tam bunu diyecektim.
Genelde müslüman geçinenlerde olurmuş bu tarz şeyler. Öyle deniliyor.
Bunun müslüman geçinenlerle alakası falan yok kardeşim sorun zihniyette o kişi bir dine mensup olsa da olmasa da kafa aynı kafa!!

En sapkın fikirlerin en çok müslüman geçinen kişilerden çıkması tesadüf mü acaba?

Böyle bi kanıya nereden vardınız? En çok ve en sapkın? Dünyada binlerce olay binlerce fikir varken ennn çok müslüman geçinenlere maal etmek de neyin nesi? Böyle deyince iş farklı yerlere girer kusura bakmayın.
Eğer müslüman geçinenler böyle oluyor derseniz olayı müslümanlıkla bağdaştırmış olursunuz.

Aynen ben de tam bunu diyecektim.
Genelde müslüman geçinenlerde olurmuş bu tarz şeyler. Öyle deniliyor.
Bunun müslüman geçinenlerle alakası falan yok kardeşim sorun zihniyette o kişi bir dine mensup olsa da olmasa da kafa aynı kafa!!

Öyle olmuyor işte Elittt.:ssz: Böyle bir durumda olay tüm Müslümanlara genellenir,tersi bir durumda karşı taraf melek ilan edilir.:ssz:

Böyle bi kanıya nereden vardınız? En çok ve en sapkın? Dünyada binlerce olay binlerce fikir varken ennn çok müslüman geçinenlere maal etmek de neyin nesi? Böyle deyince iş farklı yerlere girer kusura bakmayın.
Eğer müslüman geçinenler böyle oluyor derseniz olayı müslümanlıkla bağdaştırmış olursunuz.

Zaten öyle yapılıyor.:6::6:

ya bu milletin kadınlarla alıp veremediği ne ben anlamadım ya....yok erken emeklilik için 5 çocuk...yok emzirsin akraba olsun....kimse namusunu koruyamıyo böylece korumuş olacaklar.....:47:

Ben gördüğüme göre konuşuyorum.Şimdiye kadar gördüğüm en sapkın düşünceler hep kendini en çok müslüman göstermeye çalışan kesimlerden çıkıyor din kisvesi altında normal birşey gibi gösterilmeye çalışılıyor.Belki hristyanlarda da durum böyledir çok fazla örnek görmediğim için birşey diyemem.Madem öyle,en çok dindar görünmeye çalışan kesim diyeyim daha doğru olsun.

Ayrıca müslüman geçinmekle müslümanlık farklı kavramlardır birbiriyle bağdaşmaz.

Son düzenleme:
Ben gördüğüme göre konuşuyorum.Şimdiye kadar gördüğüm en sapkın düşünceler hep kendini en çok müslüman göstermeye çalışan kesimlerden çıkıyor din kisvesi altında normal birşey gibi gösterilmeye çalışılıyor.Belki hristyanlarda da durum böyledir çok fazla örnek görmediğim için birşey diyemem.Madem öyle,en çok dindar görünmeye çalışan kesim diyeyim daha doğru olsun.

Evet söylediğniz durum şuna benziyor 'ülkemizde en çok hırsızlık yapan müslümanlardır' demek gibi oysa ülkemizin -atıyorum- %70'i müslümanken tabiki hırsızlık yapanların çoğu ülkemizde müslümanlar olacak.
Bizim haberdar olduğumuz olaylar çevremizdeki ülkelerden ve kendi ülkemizdendir.
Oysa dünyada her sn o kadar iğrençlkler dönmekte ki bunun ırkla dinle alakası yoktur.
Mesela batı ülkelerinde cinsel sapkınlıklar oldukça artmıştır.
Bir psikoloji kitabında -sanırım adı:Zor Bİr Ailede Büyümek/Yetişmek- okumuştum anne-babanın çocuğuna oral seks yaptırması bile geçiyordu olaylarda.(hikayeler gerçek)
Neden batı örneği verdim asla batılılar veya hristiyanlar daha sapkın demek için değil.
Dediğim gibi dünyanın her yerinde her sn böyle iğrençlikler olmakta.
Olay beyinde bitiyor bu iğrenç kişilik dindarlık adı altında yapmasa başka bir kılıf bulurdu.
Niyetim etiketlemek değil asla böyle anlaşıldıysa özür dilerim.
Ama hassas olduğum bi konu olduğu için kutsalım olduğu için alındım (niyetiniz kötü olmasa da)

Back