Kadınlar ilgisiz bırakılmamalı!

Adam şimdiden evli moduna girmiş. İlgi diye yalvarıcak değilsin herhalde, naparsa yapsın. İlişkiniz monotonlaşmış sıkılmış belki de, biraz mesafe koy.

Valla ben okurken sizi evli sandım.bukadar çok şeyi erkenden yaşarsanız tabiki soğur.cinsellikte yaşanıyorsa (ki bizi hiç ilgilendirmez) adam evli moduna geçmiş.evlenince ayvayı yedi ilişkiniz söliim

başka bir tartışmayı da ben açayım.

ben öğrenciyken çalışmaya karşıyım ya.
zaten bütün ömrümüzce çalışıcaz, bari öğrenciyken sadece ders + eğlenmek olsun.

al işte adam şimdiden 40 yıllık evli 3 çocuk babasına bağlamış.
ben bunun biraz her şeyi tüketmekten biraz da hayatta aldığı sorumlulukların altında ezilmekten kaynaklandığını düşünüyorum.
maddiyat sebebiyle çalışmak zorundaysa diyecek lafım yok, ama hobi amaçlı veya kendimi geliştireyim amaçlı çalışıyorsa bence biraz ara versin.
öğrencisiniz madem, o konser senin bu tiyatro benim, o gezi senin bu kurs benim gezin ya, ne işiniz var sizin evde hem.

Cicim ayi
Gecim ayi
Birde ..... Ayi var sanirim siz 3.yu yasamaya baslamissiniz

sıkılmış olmalı. ya boşver bırak ozaman yarın evlenseniz seninle hiç ilgilenmeyecek . aynı dert bendede var boşanmaya calışıyorum boşver sal gitsin.

geçmiş zamanlardaki ilgisi ile yetinseniz. bu bir süreç ve geçecek. adamcağız ilgi gösteremiyor diye (aklını kurcalayan bir şey olabilir) neden hemen soğuyorsunuz ? sevginiz sadece ilgi odaklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…