- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
- Konu Sahibi pembekizpembe
-
Sürekli görüşme.Beni kaybetme korkusu yok sanırım ama bunu nasıl yapabilirim başkalarıyla görüşmeden başka taktikler verebilirmisiniz kızlar
onunla konuşmaya çok çalıştım ama sürekli kavga haline dönüşüyor oturup bu konuları tartışamıyoruz onunlabunun nedenini ona sordunuz mu?
biz kızlar hatayı zaten burda yapıyoruz ben ona her istediğim an ulaşamazken o bana herzaman ulaşıyo dediklerini uygulıcam teşekkürlerSürekli görüşme.
Aradığında hemen dönme.
Biraz gizemli ol. Merak etsin seni. Aniden ne oldu buna desin.
Kendi arkadaşlarinla onsuz takıl ve ona sonradan haber ver. Hesap verme.
Süslü olmaya da devam et. Sence yeterli mi?
çok haklısın teşekkür ederimİlişkiniz evlilik hayatı gibi monotonlasmis. Heyecan ve özlem kaybolmuş gibi.bence ayrı eve cikmalisiniz. Sizi kaybedeceğini hissedebilir. Yanlış anlamayın ama;giyinip süslenme,sofra kurup şarap açma,çok klişe oldu artık ve bence bu erkekleri etkilemiyor bu yüzden. Bana göre onu etkilemek için bukadar çalışmak yerine resti çekerseniz ,daha çok etkilersiniz. Şimdiden umutsuz ev kadınları gibi davranmak sizi de karsinizdakinide sogutabilir.meslek sahibi okuyan çalışan insanlar kendine saygı duymayı öncelik haline getirmeli.evlenmeden bu kadar fedakarlık gereksiz.bırakın o çabalasın.
ozaman artık rutine binmiş.. biraz evine gitmeyin bakalım nolcak..hayır öyle olsak evli gibi hissetmiş sıkılmış olabilir der anlardım ama birlikte yaşamıyoruz haftada bikaç gün beraberiz
ne gibi bahaneler sunuyo size?onunla konuşmaya çok çalıştım ama sürekli kavga haline dönüşüyor oturup bu konuları tartışamıyoruz onunla
bu akşam telefonda kavga ettik dedim açıkça ben artık birlikte kalmak istemiyorum bunun bişieyleri öldürdüğünü düşünüyorum ev dışında görüşüp vakit geçirelim dedim cevap vermedi yarını bekliyorum bakalım nolcakozaman artık rutine binmiş.. biraz evine gitmeyin bakalım nolcak..
iyi demişsiniz anlasın biraz naptığını..bu akşam telefonda kavga ettik dedim açıkça ben artık birlikte kalmak istemiyorum bunun bişieyleri öldürdüğünü düşünüyorum ev dışında görüşüp vakit geçirelim dedim cevap vermedi yarını bekliyorum bakalım nolcak
klasik erkek lafları çok çalışıyorum yoruluyorum niye biraz anlayışlı olamıyosun hep beni suçluyosun tarzında kavgaya dönüyor sonunda yine alttan alan ben oluyorum tamam diyorum susuyorum ama işte içime ata ata büyüyor böyle gider bişeyler değişmezsede bitirmeyi düşünüyorum daha bu yaşta bukadar yoruldum bi ilişkidene gibi bahaneler sunuyo size?
Evlilik düşünüyoduk ama bunlardan sonra bilmiyorum mutsuz olcağımı bile bile lades denirmiEvlenmeden evlilik moduna girmiş bir eş adayı...
Bence kendini şanslı say ve bu adamla evlenme :)
Hahahaha yaaa ne hossun canim sen yaaaEvet...tak boynuzuizin veriyoruz
erkeklerin kafaları gerçekten bizimkilerden farklı çalışıyor ona sorsak şuan zaten ortada hiçbi sorun yok ben büyütüyorum :)Yada gerçekten beyin olarak yorulmusta olabilir.normalde böyle değildi diyorsunuz. Hem is hem okul!havalarda soğuk. Uyumak isteyebilir.dinlenmeye ihtiyacı da olabilir. Herkes belli dönemlerde böyle bir ruh yorgunluğu yaşar.mesela bende ne çok isterdim bu ara günlerce hiçbir şey yapmadan sadece uyumayı. Bu ara bencede biraz mesafeli olun.bırakın kendini dinlesin.kendine gelsin...
hahaha al bendende okadarKadinlar zaman gectikce ilgili bir hale burunurken, erkekler neden bekledikce kuflenmis ekmege benziyorlar anlamiyorum
tamam ama annenin ve erkek arkadaşının ne suçu var peki hepimizin zaman zaman sıkınları olabilir modu olmayabilir bunu anlarım yeri geliyo benimde enerjim olmuyor durduk yere ama bu aylarca sürerse bu sefer ilişkide soğumalar kopmalar oluşuyor ne yazıkkiBu durumu bende yasiyorum. İliskinin rutine baglamasiyla ilgilisi yok. Hazirlikta ve birinci sinifin ilk doneminde her sabah 5.45 te kalkardim okula giderdim. Dondugumde saat 5 oluyordu. Bu sene yola, okula alistim ama ruhen ve bedenen yoruldum. Bu annemede, erkek arkadadimada yansiyor. Bazen agzimi acip tek kelime etmek bile istemiyorum. Bunu yasamayan anlamaz. O yuzden ayni evdesin, adam hevesini almiscilar konuna ususeceklerdir.
Yivis yivis boyle sumuk gibi yayiliyorlarhahaha al bendende okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?