- 18 Mart 2016
- 47
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi pembekizpembe
-
zaten en büyük korkum bu son zamanlarda ne yazıkkiEvet...tak boynuzuizin veriyoruz
başkası yok bundan eminim çünkü çoğu zaman benim yanımda zaten bide bütün sosyal hesaplarına girebiliyorum onun bilgisi dışında başka birisi olsa illaki yakalarım bişe diye düşünüyorumYa maskeyi indirdi ya da başkası var. Geçmiş olsun...
adam salmış kendinibaşkası yok bundan eminim çünkü çoğu zaman benim yanımda zaten bide bütün sosyal hesaplarına girebiliyorum onun bilgisi dışında başka birisi olsa illaki yakalarım bişe diye düşünüyorum
Bende böyle düşünüyorum artık monotonlaştı sanırım 3 yıldır onun içinAdam kendini evli sandigi icin salmis. Evlendikten sonra cikmasi gereken gercek yuzu evlenmeden cikmis.
aynen öyle artık kendine bakmıyoda ben sürekli bakımlı güzel görünmek için uğraşıyorum gerçekten elimden geleni yapıyorum o gelceği zamanlar hoş görünmeye çalşıyorum anlaarsınız oysa geliyor eşofmanlarını giyip oturuyor daha 23 yaşındayım ben ya bu bukadar erken olmamalıydı :)adam salmış kendini
acaba seni cepte biliyo ondan mı bu gevşeklikaynen öyle artık kendine bakmıyoda ben sürekli bakımlı güzel görünmek için uğraşıyorum gerçekten elimden geleni yapıyorum o gelceği zamanlar hoş görünmeye çalşıyorum anlaarsınız oysa geliyor eşofmanlarını giyip oturuyor daha 23 yaşındayım ben ya bu bukadar erken olmamalıydı :)
olabilir bir erkek olarak bakamıyorum ne yazıkki nasıl düşündüğünü tahmin edemiyorum beni sevdiğine eminim bunu hissediyorum ama işte kadın olarak benide anlayabiilirsiniz 4 aydır hiç ilgilenmeyen tek bir iltifat bile etmeyen romantik herhangi bir girişimde bulunmayak soğuk bir adam düşününAlışkanlık haline gelmiş olabilir mi?
sürekli birlikte mi yaşıyosunuz?Merhaba arkadaşlar siteye 5 dakika önce üye oldum. Uzun zamandır canımı sıkan bir olay var sadece içimi dökmek yorumlar almak istedim. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz. Yaklaşık 3-4 aydır bana karşı uzak soğuk. Eskiden beraber kaldığımızda iyi vakit geçirirdik yemek yapardık 1 şişe şarap açardık müzik dinler film izlerdik kısacası onunla olmaktan keyif alırdım. Bana kendimi güzel ve iyi hissettirirdi. bu yılsa birlikte hiçbirşey paylaşamaz olduk. Sadece kendi başına televizyon izliyor (ki ben tv izlemekten nefret ederim) telefonunda oyun oynuyor arada bi dönüp 2 cümle kuruyo sonra yine devam. Eskiden gece 2 den önce uyumazken şimdi en geç 10.30 da gidip uyuyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum arada güzel bi sofra hazırlıyorum giyinip süsleniyorum eski günlerdeki gibi şarap alıyorum 2.bardağını içerken esniyor uykusuzluktan ölcem diyip gidip yatıyor. Anlayış göstermeye uğraşıyorum çünkü kendisi hem çalışıp hem okuyor ama değişen ne daha önceki yıllardada aynı iş aynı okuldu. Beni kızların daha iyi anlayacağından eminim. Bir kadın gerçekten ilgisiz bırakılmamalı. Onu çok sevmeme rağmen yavaş yavaş soğumaya başlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yorumu olan olursa çok memnun olurum.
Beni kaybetme korkusu yok sanırım ama bunu nasıl yapabilirim başkalarıyla görüşmeden başka taktikler verebilirmisiniz kızlarKaybetme korkusu yaşat.
Baskalariyla görüş.
Evli değilsin, söz vermiş değilsin.
Oh olsun ona.
bunun nedenini ona sordunuz mu?olabilir bir erkek olarak bakamıyorum ne yazıkki nasıl düşündüğünü tahmin edemiyorum beni sevdiğine eminim bunu hissediyorum ama işte kadın olarak benide anlayabiilirsiniz 4 aydır hiç ilgilenmeyen tek bir iltifat bile etmeyen romantik herhangi bir girişimde bulunmayak soğuk bir adam düşünün
hayır öyle olsak evli gibi hissetmiş sıkılmış olabilir der anlardım ama birlikte yaşamıyoruz haftada bikaç gün beraberizsürekli birlikte mi yaşıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?