Kadınlar ilgisiz bırakılmamalı!

pembekizpembe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
47
18
3
31
Merhaba arkadaşlar siteye 5 dakika önce üye oldum. Uzun zamandır canımı sıkan bir olay var sadece içimi dökmek yorumlar almak istedim. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz. Yaklaşık 3-4 aydır bana karşı uzak soğuk. Eskiden beraber kaldığımızda iyi vakit geçirirdik yemek yapardık 1 şişe şarap açardık müzik dinler film izlerdik kısacası onunla olmaktan keyif alırdım. Bana kendimi güzel ve iyi hissettirirdi. bu yılsa birlikte hiçbirşey paylaşamaz olduk. Sadece kendi başına televizyon izliyor (ki ben tv izlemekten nefret ederim) telefonunda oyun oynuyor arada bi dönüp 2 cümle kuruyo sonra yine devam. Eskiden gece 2 den önce uyumazken şimdi en geç 10.30 da gidip uyuyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum arada güzel bi sofra hazırlıyorum giyinip süsleniyorum eski günlerdeki gibi şarap alıyorum 2.bardağını içerken esniyor uykusuzluktan ölcem diyip gidip yatıyor. Anlayış göstermeye uğraşıyorum çünkü kendisi hem çalışıp hem okuyor ama değişen ne daha önceki yıllardada aynı iş aynı okuldu. Beni kızların daha iyi anlayacağından eminim. Bir kadın gerçekten ilgisiz bırakılmamalı. Onu çok sevmeme rağmen yavaş yavaş soğumaya başlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yorumu olan olursa çok memnun olurum.

adam salmış kendini
aynen öyle artık kendine bakmıyoda ben sürekli bakımlı güzel görünmek için uğraşıyorum gerçekten elimden geleni yapıyorum o gelceği zamanlar hoş görünmeye çalşıyorum anlaarsınız oysa geliyor eşofmanlarını giyip oturuyor daha 23 yaşındayım ben ya bu bukadar erken olmamalıydı :)

acaba seni cepte biliyo ondan mı bu gevşeklik

Alışkanlık haline gelmiş olabilir mi?
olabilir bir erkek olarak bakamıyorum ne yazıkki nasıl düşündüğünü tahmin edemiyorum beni sevdiğine eminim bunu hissediyorum ama işte kadın olarak benide anlayabiilirsiniz 4 aydır hiç ilgilenmeyen tek bir iltifat bile etmeyen romantik herhangi bir girişimde bulunmayak soğuk bir adam düşünün

sürekli birlikte mi yaşıyosunuz?

İlişkiniz evlilik hayatı gibi monotonlasmis. Heyecan ve özlem kaybolmuş gibi.bence ayrı eve cikmalisiniz. Sizi kaybedeceğini hissedebilir. Yanlış anlamayın ama;giyinip süslenme,sofra kurup şarap açma,çok klişe oldu artık ve bence bu erkekleri etkilemiyor bu yüzden. Bana göre onu etkilemek için bukadar çalışmak yerine resti çekerseniz ,daha çok etkilersiniz. Şimdiden umutsuz ev kadınları gibi davranmak sizi de karsinizdakinide sogutabilir.meslek sahibi okuyan çalışan insanlar kendine saygı duymayı öncelik haline getirmeli.evlenmeden bu kadar fedakarlık gereksiz.bırakın o çabalasın.

bunun nedenini ona sordunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…