Kadınlar ilgisiz bırakılmamalı!

Aşkın ömrü 3 yıldır zaten...

siz sonradan yapmanız gerekeni, en başta yapmışsınız. ilişkide rutinler başlamış. aslında bunu en iyi sen anlarsın. yorgun, uykusuz olabilir. hala sana aşk dolu gözlerle bakıyor mu? o önemli. bu varsa takma kafana. günün yorgunluğudur.

aramızda aşk kaldığını zannetmiyorum artık başlarda evet öyleydi ama 3 yılda aşk maşk hikaye oldu :) şuan sadece aramızda sevgi sadakat ve çokça alışkanlık var bence sence yeterlimi herşeyi göz ardı etmek için

Sende yasamadigin icin anlamiyorsun. Kafam dolu oluyor, enerjim tukeniyor. Sadece yemek yiyip uzanmak istiyorum. Ben bunu her firsatta dile getiriyorum 3 sene boyunca her sabah ayni saatte uyanmaktan eve geldigimde enerjimin bitmis olmasindan yoruldum diye. Enerji bitiyor diyorum yani pille calismiyoruz. Ayrica ikiside anlayisli insanlar ve benim icin uzuluyorlar. İki kelime edemeyecek kadar kafanin dolu oldugunu goruyor seni seven insan madem uykun var gel sarilayim diyor, opuyor hemde karsilik beklemeden bizde haftada bikac gun ayni evdeyiz bu arada. Madem empati kuramiyosun hem calis hem oku bikac sene belki o zaman anlarsin.

beklentilerimiz farklı demekki saygı duyuyorum

sensizlikle tehdit et onu. tehdit et derken kötü anlamda değil yani. mecazen:). seni kaybetme korkusu var mı. açıkcası aynı evde kalma olayına karşıyım ben. ilişki laçka bir hal alıyor. fazla muhabbet tez ayrılık misali. ne ekersen onu bçersin de ve git. aklı başına gelsin:)

bi süre hiç üzerine düşmicem ben arayıp yazmıcam yada görüşelim demicem bakalım sonuç ne olcak

Cepte görüyor seni.., benimki de beni cepte görüyor oradan biliyorum. Bunun nedeni ise alışkanlık. Artik o tip kurlara ilgilere gerek olmadığını düşünüyor cunku 3 yildir berabermissiniz. Bu kiz gitmez nasil olsa ilgilenirim diyip erteliyordur. Ama hic ilgilenmezler. Hatta ayrilsan,baristiktan bir hafta sonra yine aynı hayatlarına donerler. Boyle insanlarin sevgisine inanmiyorum aliskanlik olsa gerek.

Yanlış anlamayın ama bu kadar yolun başındayken nasıl kendinizi kaptırabiliyorsunuz, aile hayatı yaşayabiliyorsunuz
İlk yıllar böyle olabiliyor sonra belli dönem heyecan gidiyor ama siz kendinizden çok şey vermişsiniz
Erkek arkadaşınızın çabası sıfır
İlla biri olacak diye birşey yok, sıkıldım deyipte işin içinden çıkar

hem çalışıyor hem okuyor hemde seninle ilgilenmeye çalışıyor ama uykusuna yenik düşüyor..ee uzunda zaman olmuş artık seni elde etmek için çaba sarfetmeyede gerek yok..haa birde çocuğun üstüne fazla gitmeyede gerek yok

Sıkılmış senden ama ondan ayrılmak iste ya hiç umursamaz yada o zaman çok değerli olursun peşinden koşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…