Bu konu ve konu sahibinden bağımsız bir yorum yapmak istiyorum, çünkü okumadım bile konularını. Ben k.k üye değildim ama hep bir şey öğrenmek istediğimde açıp okurdum. Sunu çok net soyleyabilirim ki 2011e kadar olan konulardan rastgele açıp bakın, başlık konu vs fark etmez. Şimdikinden o kadar farklı ki, bu çok bariz anlaşiliyor. Kimse kimseyi linçlemiyor,herkes sakin sakin fikrini söyleyip çıkıyor, herkes yapıcı, genellikle sevgi dili hakim. Şuan bakiyorum gerçekten dehşete kapılıyorum, biri bir absürt konu açsa da linçlesek altında eglensek yerden yere vursak asagilasak modunda cogu kişi. O güzel insanlar o güzel atlara binip çekip gitmiş gibiler. Eskisi gibi değil insanlar, ya da insanlar ayni buranın ortamı üye profili değişmiş, bilemedim. Dovmekten beter ediyorlar insani. Aslında açmak istediğim başka bir konu vardı basit bir konu ama çekindim açmadım. Mesela biri eşiyle veya bir yakiniyla ilgili çok da büyük olmayan ama yine de içine oturan küçük bir meseleyi paylasiyor, pat altında yorum senin dangalak kocan senin sümsük ablan vs diye baslamislar yoruma. Ne münasebet ya. Dobralık netlik bu demek değil. Topluca lince geliyorlar mesela saatlerce konunun altında konu sahibini lincliyorlar. Bu kadar boş vakti var ve kendini gelistirmeye vakit ayırmadıği için mahalle kavgasi tadında burada eğleniyor. Sığ kişiligini burada sergiliyor. Açıkçası kendiyle mutlu olan bir insan ya da kişilik sahibi bir insan böyle şeylerle uğraşmaz buna yüzde yüz eminim. Yorumunu yap geç neden karşı tarafı alt etmeye çalışıyorsun bu neyin hırsı. Ya da en olmadı begenmediysen yorum yapma geç. Elestirecekse de üslubunu bozmayip iyi niyetle vakit ayıranlar var onları tenzih ederek yazdım.