Kadınlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 17-18 yaşından beri bilirim burayı. O zaman da üyeyim. 31 yaşındayım şimdi, hesap edin süreyi.
O zamanlar zamanın şartları gereği o tarz yorumlar çoğunlukta idi. Cinsiyetçilik daha fazlaydı. Şimdi daha özgür, ayakları yere basan tarzda yorumlar var.
Dünya değişiyor, forumun aynı kalmasını beklemek boş yani.

Aynen, yapıcı yorum dediği :

Kocan dövse de alttan al, kocan aldatsa da alttan al, bağırsa alttan al, yemeğin tuzu olmamış diye fırlatırsa alttan al,

Zaten böyle böyle herkes durduk yere feminist oldu.

Almıyoruz kardeşim alttan pipileri var diye her yaptıkları ayılığı alttan almıyoruz artık 💪🏻

Güçlü kadınlardan şikayetçi olan ağlayarak günlüğüne yazsın, devir değişti 💪🏻

Bu konu ve konu sahibinden bağımsız bir yorum yapmak istiyorum, çünkü okumadım bile konularını. Ben k.k üye değildim ama hep bir şey öğrenmek istediğimde açıp okurdum. Sunu çok net soyleyabilirim ki 2011e kadar olan konulardan rastgele açıp bakın, başlık konu vs fark etmez. Şimdikinden o kadar farklı ki, bu çok bariz anlaşiliyor. Kimse kimseyi linçlemiyor,herkes sakin sakin fikrini söyleyip çıkıyor, herkes yapıcı, genellikle sevgi dili hakim. Şuan bakiyorum gerçekten dehşete kapılıyorum, biri bir absürt konu açsa da linçlesek altında eglensek yerden yere vursak asagilasak modunda cogu kişi. O güzel insanlar o güzel atlara binip çekip gitmiş gibiler. Eskisi gibi değil insanlar, ya da insanlar ayni buranın ortamı üye profili değişmiş, bilemedim. Dovmekten beter ediyorlar insani. Aslında açmak istediğim başka bir konu vardı basit bir konu ama çekindim açmadım. Mesela biri eşiyle veya bir yakiniyla ilgili çok da büyük olmayan ama yine de içine oturan küçük bir meseleyi paylasiyor, pat altında yorum senin dangalak kocan senin sümsük ablan vs diye baslamislar yoruma. Ne münasebet ya. Dobralık netlik bu demek değil. Topluca lince geliyorlar mesela saatlerce konunun altında konu sahibini lincliyorlar. Bu kadar boş vakti var ve kendini gelistirmeye vakit ayırmadıği için mahalle kavgasi tadında burada eğleniyor. Sığ kişiligini burada sergiliyor. Açıkçası kendiyle mutlu olan bir insan ya da kişilik sahibi bir insan böyle şeylerle uğraşmaz buna yüzde yüz eminim. Yorumunu yap geç neden karşı tarafı alt etmeye çalışıyorsun bu neyin hırsı. Ya da en olmadı begenmediysen yorum yapma geç. Elestirecekse de üslubunu bozmayip iyi niyetle vakit ayıranlar var onları tenzih ederek yazdım.
G Gudugudu arkadaşımız çok güzel yazmış kısa ve öz açıklamasını yapmış ona katılıyorum kesinlikle. Sizin bahsettiğiniz dönemlerde kadınlar hep pusturulmuş aldatsa erkektir yapar dayak yese aman sen alttan al diyenlerdi. Ama şimdi ki dönem hiç öyle değil iyi ki değil zaten kadınlarımız daha bilinçli elalem ne der baskısı altında değil bu yüzden kimseye katlanmıyor. Çok fazla üste gidilmesi belki yanlış olabilir ama konu sahibi gibi edepsiz insanlar olursa bizlerde evet dalgaya vururuz yeri geldiğinde. Ne demişti G Gudugudu kanımız kaynıyor şen şakrak hanımlarız aynende öyleyiz 😉😉

Bir sene oluyor ben de konu açmıştım. Bana hiç bahsedilen tarzda yorumlar gelmedi. :KK53:
Acaba biraz da kendimize mi baksak?
Bana da ilk defa gördüğüm, daha önceden tanıdığım, sitenin gediklileri denebilecek tarzda çeşit çeşit üye yorum yaptı.
Ben hiç bir tanesine bile hakaret içeren cevap vermedim. Kötü yorum dediğiniz beni onaylamayan yorumlar ise onları da aldım. Onaylanacak bir tarafım da yoktu yani, dışarıdan ben de okusam aferin demezdim.
Bazıları istiyor ki kocam dövüyor, sevgilim psikopat, eşim aldatıyor vs temalı art arda aynı içerikte konu açıp öneri almayı değil etkileşim almayı önemseyen üyelere bal kaymak yorumlar gelsin. İşte o da öyle olmuyor.

Aynen, yapıcı yorum dediği :

Kocan dövse de alttan al, kocan aldatsa da alttan al, bağırsa alttan al, yemeğin tuzu olmamış diye fırlatırsa alttan al,

Zaten böyle böyle herkes durduk yere feminist oldu.

Almıyoruz kardeşim alttan pipileri var diye her yaptıkları ayılığı alttan almıyoruz artık 💪🏻

Güçlü kadınlardan şikayetçi olan ağlayarak günlüğüne yazsın, devir değişti 💪🏻
O konu içeriğindeki aile bireylerine üyelere yaptıkları kadar sert yapabilseler iş çözülecek aslında. Ama burada tanımadığı kadınlara hakaret etmek kolay tabi.

Umrunuzda değilse Tekrar profil resmi yapında aynı resimleri daha çok kişi şikayet etsin
Umrunda değil ya, profil resmi uçmuş. Profil resmini kaldırmış ya, kurtulacağını sanıyor.
Profil resmini kaldırdığında eski kullandıklarının suç teşkil ettiğini bilmeyecek kadar da cahil, yersen de bir öğretmen (!)

Hiç de değil ben de bakıyorum eşinden dayak yiyen hanımlara sen de haketmişsin yazmışlar.

Eskiden kocan olsun başında da ne olursa olsun diyen kitle varmış.

Yapıcı dediğiniz şeyler onlar 😒

Herkesin öyle çevresinde yaşlı kadınlar olur erkek ne derse haklıdır alttan al diye eski nesil öyleydi zaten şimdi kadın hakları var.

Şimdi daha medeni e biraz da geyik var o da olsun kanımız kaynıyor şen şakrak hanımlarız 😉
Şimdi kadın hakları mi var şimdi daha mı medeni 😏 lütfen yapmayın hangi dönemde kadının kadını bu kadar asaladigi görülmüş bu platformda. Daha az önce okudum ya aynen çok güzel olduğun için çocuklu dul adama kalmışsın yazmış biri. Konu sahibi belki gerçekten anormal biridir bilemem ama bir kadın bir kadına bu zulmü yapmamalı. Şen şakrak olmak başkalarıyla eğlenmek değildir maalesef

O konu içeriğindeki aile bireylerine üyelere yaptıkları kadar sert yapabilseler iş çözülecek aslında. Ama burada tanımadığı kadınlara hakaret etmek kolay tabi.

Güçleri sadece kadınlara yetiyor, kocası tarafından ‘itin şeyine sokulan’ kadınlara ‘kendini ezdirme’ diye yorum yapıyoruz bize çemkiriyor,

Kocasına çemkiremez tabi 😏 Mazallah kapı dışına koyulur

Ben 17-18 yaşından beri bilirim burayı. O zaman da üyeyim. 31 yaşındayım şimdi, hesap edin süreyi.
O zamanlar zamanın şartları gereği o tarz yorumlar çoğunlukta idi. Cinsiyetçilik daha fazlaydı. Şimdi daha özgür, ayakları yere basan tarzda yorumlar var.
Dünya değişiyor, forumun aynı kalmasını beklemek boş yani.
Aynen kanka bazılarının ilk lafı boşan 😂 bu da gerçekçi değil kusura bakma

Ah canım kıyamam şerefsiz herif seni kandırmış diyorlarmış. Biri de aşk için katlanılır falan yazmış.
Bir tanesine gözlerim dolu dolu okudum diye cevap yazan vardı. Yorumlardan gaz alıp bende böyle bir ilişki yaşıyorum diyen mi ararsın :olamaz:
Metres dayanışması yaşanmış konularda.
Çok saygılılarmis maşallah.

Şimdi kadın hakları mi var şimdi daha mı medeni 😏 lütfen yapmayın hangi dönemde kadının kadını bu kadar asaladigi görülmüş bu platformda. Daha az önce okudum ya aynen çok güzel olduğun için çocuklu dul adama kalmışsın yazmış biri. Konu sahibi belki gerçekten anormal biridir bilemem ama bir kadın bir kadına bu zulmü yapmamalı. Şen şakrak olmak başkalarıyla eğlenmek değildir maalesef

Savunduğunuz üye bana salak mısın yazdı diğer konusunda durduk yere, istersem dava edebilirim,

Ki sadece ben değil herkese hakaretler savurdu.

Siz böyle gariban sanıp savunuyorsunuz ya bravo

Artı aşağılık kompleksi var çoğunlukta dedi başka bir kadının fotolarını kendininmiş gibi paylaştı.

Evet daha medeni şimdi uzaklaştırma kararı aldırabiliyor kadın, boşanmış olmasına toplum eskisi gibi tepkili değil.

Taciz de tecavüzde rıza var deniliyordu

Eskiden dayağını yiyip yine oturuyordu kadın mos mor bir şekilde çünkü hakkı yoktu.

Neyse alt gözlüğü takmışsınız ne desem boş üyeyi savunun araştırma yapmadan

Bir tanesine gözlerim dolu dolu okudum diye cevap yazan vardı. Yorumlardan gaz alıp bende böyle bir ilişki yaşıyorum diyen mi ararsın :olamaz:
Metres dayanışması yaşanmış konularda.
Çok saygılılarmis maşallah.
Ya yukarıda etiket yaptığım üye bekaret konusunda o çok saygılı çok medeni üyelerin lincine uğramış burda yıllar önce, kim ne hakla senin bekaretini sorgular, o çatala yatmak zorunda değilsin dediği için.

Aynen kanka bazılarının ilk lafı boşan 😂 bu da gerçekçi değil kusura bakma
İyi boşanmasın çekmeye devam etsin.
Kadın hayatında bir gün çalışmamış, gitmiş kötü biriyle evlenmiş. Çocuk da yapmış bir güzel. Ailesi de arkasında değil.
Ne diyeceksin şimdi bu üyeye? Buradan yardım istiyor da nasıl bir yardım olacak mesela? Mor çatı değiliz biz. Gel bana yerleş diyecek halleri yok üyelerin.
Kimse de kusura bakmasın ama insan biraz öngörülü olacak. Evlendin baktın ki herif manyak, o zaman çocuk yapma. Hadi bir tane oldu, o zaman ikinciyi yapma. İyi kötü iş bul, çalışmaya başla. E bunların hiçbiri yok. Bana yardım edin diye geliyor. Ne yapacağız? Ancak dert anlatıyor, her konusu aynı, ancak yazıp yazıp geçiyor. Sanal psikoloji hizmeti vermiyoruz ki öyle bir yetkinliğimiz de yok. Ne yapalım başka?

Umrunda değil ya, profil resmi uçmuş. Profil resmini kaldırmış ya, kurtulacağını sanıyor.
Profil resmini kaldırdığında eski kullandıklarının suç teşkil ettiğini bilmeyecek kadar da cahil, yersen de bir öğretmen (!)
Üyelik iptalide geldi çünkü umrunda değildi

Savunduğunuz üye bana salak mısın yazdı diğer konusunda durduk yere, istersem dava edebilirim,

Siz böyle gariban sanıp savunuyorsunuz ya bravo

Evet daha medeni şimdi uzaklaştırma kararı aldırabiliyor kadın boşanmış olmasına toplum eskisi gibi tepkili değil. Eskiden dayağını yiyip yine oturuyordu kadın mos mor bir şekilde çünkü hakkı yoktu.

Neyse alt gözlüğü takmışsınız ne desem boş üyeyi savunun araştırma yapmadan
İnanın konudan ve konu sahibinden bağımsız yorum yaptım asla savunmuyorum, zaten okumadım bile neyini savunayım. Burada çok sık gördüğüm bir şey uzerinden yorum yaptım sadece. Dayak yiyene olur öyle şeyler diyeni okumadım şahsen ben. Eski kk ortamı ve kalitesi çok güzelmiş fark bariz belli oluyor onu anlatmak istedim

İnanın konudan ve konu sahibinden bağımsız yorum yaptım asla savunmuyorum, zaten okumadım bile neyini savunayım. Burada çok sık gördüğüm bir şey uzerinden yorum yaptım sadece. Dayak yiyene olur öyle şeyler diyeni okumadım şahsen ben. Eski kk ortamı ve kalitesi çok güzelmiş fark bariz belli oluyor onu anlatmak istedim

Aynen tam senlikmiş dayak yiyen kadınları avutup metres kadınları savunur dururdunuz ah nerde o eskiler 🚬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X