Kadınlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen tam senlikmiş dayak yiyen kadınları avutup metres kadınları savunur dururdunuz ah nerde o eskiler 🚬
Böyle şeyler önceden de etik değildi hala değil bunları normal olan hiç kimse hiçbir donemde savunmaz. Bahsettiğim o değildi. Aslında uzun uzun yazdım anlatmak istediğimi ama anlamadınız ya da ben anlatamadım. Canınız sağ olsun

Jane Doe Jane Doe en sevdiğim senin anındı, anlat bakim yediğin linci 😘
Niye hatırlatıyorsun 😒😒 Kısaca özet geçeyim; nişanlısı tarafından bekaret testine götürülmek istenen genç bir kadına "kesinlikle kabul etmeyin, kendinizi bu kadar aşağılatmaya nasıl izin verebilirsiniz" minvalinde şeyler yazdığım için saldırıya uğradım 😌

İyi boşanmasın çekmeye devam etsin.
Kadın hayatında bir gün çalışmamış, gitmiş kötü biriyle evlenmiş. Çocuk da yapmış bir güzel. Ailesi de arkasında değil.
Ne diyeceksin şimdi bu üyeye? Buradan yardım istiyor da nasıl bir yardım olacak mesela? Mor çatı değiliz biz. Gel bana yerleş diyecek halleri yok üyelerin.
Kimse de kusura bakmasın ama insan biraz öngörülü olacak. Evlendin baktın ki herif manyak, o zaman çocuk yapma. Hadi bir tane oldu, o zaman ikinciyi yapma. İyi kötü iş bul, çalışmaya başla. E bunların hiçbiri yok. Bana yardım edin diye geliyor. Ne yapacağız? Ancak dert anlatıyor, her konusu aynı, ancak yazıp yazıp geçiyor. Sanal psikoloji hizmeti vermiyoruz ki öyle bir yetkinliğimiz de yok. Ne yapalım başka?
Çok iyi dedin bak hayatında bir gün çalışmamış, evliliği dışında hayat görmemiş. Yüzüne gerçekleri vurduğunda zaten bir şey değişmeyeceğinden sen marifet yapmış olmuyorsun işte. Her açıklamanın bir üslubu olmalı. Neyse mervemuallime delidir melidir bilmem ama bazılarının da çok normal olmadığı ortada. Ama eskiye göre forumu beğeniyorum ben. Bir ara neydi yaa bir çetecilik bir toplu saldırmalar… şu ara gayet iyi maaşallah

Ben 17-18 yaşından beri bilirim burayı. O zaman da üyeyim. 31 yaşındayım şimdi, hesap edin süreyi.
O zamanlar zamanın şartları gereği o tarz yorumlar çoğunlukta idi. Cinsiyetçilik daha fazlaydı. Şimdi daha özgür, ayakları yere basan tarzda yorumlar var.
Dünya değişiyor, forumun aynı kalmasını beklemek boş yani.
Aynı fikirdeyim, hatta o eski dönem zihniyet yüzünden 8 yıl girmedim foruma, üyeliğim eski olmasına rağmen 1 yıllık gibiyim burada.

Niye hatırlatıyorsun 😒😒 Kısaca özet geçeyim; nişanlısı tarafından bekaret testine götürülmek istenen genç bir kadına "kesinlikle kabul etmeyin, kendinizi bu kadar aşağılatmaya nasıl izin verebilirsiniz" minvalinde şeyler yazdığım için saldırıya uğradım 😌

Ohaaaa 🤬

Ah nerde o eskiler 🚬 kadının paspas kadar değeri yoktu 🚬 vajinası kontrol ettirilmeye götürülürdü ailecek 🚬 Buna tepki verenler linçlenirdi 🚬

Çok iyi dedin bak hayatında bir gün çalışmamış, evliliği dışında hayat görmemiş. Yüzüne gerçekleri vurduğunda zaten bir şey değişmeyeceğinden sen marifet yapmış olmuyorsun işte. Her açıklamanın bir üslubu olmalı. Neyse mervemuallime delidir melidir bilmem ama bazılarının da çok normal olmadığı ortada. Ama eskiye göre forumu beğeniyorum ben. Bir ara neydi yaa bir çetecilik bir toplu saldırmalar… şu ara gayet iyi maaşallah
Sert yorumlar anında gelmiyor zaten. Kadın hala aynı şeyleri tekrar ettikçe insanlar da sıkılıyor. Bir tane üye vardı, kocası boşanmak istiyordu. Üç tane de çocuğu vardı. Geçimsizdi, buradakilere ettiği küfürlerden de belliydi. Boşanmamak üzere bir sürü konusu vardı mesela. Eşya reis var mesela, onun da tüm konuları aynı.
Demem o ki herkese aynı yorumlar gelmiyor. Ben de konu açtım, bana gelmedi. Biraz da üyeye bağlı bence. O dediğin tarzda yorumlar her üyeye gelmiyor.

Kadın kocadan değer görmemiş, kadın kayın aile tarafından kâle alınmıyor, ama bunları normal görüp, olduğu düzenin parçası olarak görüp, kocası tarafından kollanan eltiye bileniyor, kendi gibi hizmetçilik etmedi diye rükuya eğilip kadını ısırıyor, daha kötüsü ne biliyor musunuz, ona göre kendiyle hizmet etmediği için elti suçlu, kocası ve kayın ailesi değil yani. Böylesi söz konusu ise evet marifet etmiş oluyoruz. Ama şartlarından şikayetçi, dışarda daha iyi bir hayat olduğunu bilen, kimseyle derdi olmayan, hıncını güçsüz gördüğünden çıkarmaya çalışmayan, imkanları sınırlı bir kadına diyecek bir şeyimiz yok.

Sert yorumlar anında gelmiyor zaten. Kadın hala aynı şeyleri tekrar ettikçe insanlar da sıkılıyor. Bir tane üye vardı, kocası boşanmak istiyordu. Üç tane de çocuğu vardı. Geçimsizdi, buradakilere ettiği küfürlerden de belliydi. Boşanmamak üzere bir sürü konusu vardı mesela. Eşya reis var mesela, onun da tüm konuları aynı.
Demem o ki herkese aynı yorumlar gelmiyor. Ben de konu açtım, bana gelmedi. Biraz da üyeye bağlı bence. O dediğin tarzda yorumlar her üyeye gelmiyor.

Kadının yüzüne karşı seni istemiyorum sevmiyorum diyor ve aleni aldatılıyor ama hep aynı konuyu açıyor seviyorum bırakmayacağım. Ne yazalım mesela buna. Doktora git diyoruz hayır. Çocukların var yazık günah diyoruz ona da hayır. İlle de koca
Eşya reis nasıl unutulur ya. Her konunun sonunda bize hakaret ediyor ama yine konu açıyor

Kadına bir taneniz bile koş evlen dememişsiniz kıskanç fesatlar.
Koca kolay mı bulunuyor sanıyorsunuz ha, istemeye gelmişler eli boş mu gitsinler.
Vah size vahlar size.

Valla ben dedim bu tavırlarıyla iyi bile koca bulmuştu,

Kocasının niyeti hem sekiz( seks değil sekiz 🙈) hem bakıcılık hizmetiydi ama olsundu 🥰

Ya yukarıda etiket yaptığım üye bekaret konusunda o çok saygılı çok medeni üyelerin lincine uğramış burda yıllar önce, kim ne hakla senin bekaretini sorgular, o çatala yatmak zorunda değilsin dediği için.
Katip kadını sanki kadını çatala ben çıkaracakmışım gibi, neden aşağılıyorsun kadını dendi. Ben de izah etmeye çalışıyorum asıl kabul ettiğinde aşağılanmış oluyor diye. 😞

Aynı fikirdeyim, hatta o eski dönem zihniyet yüzünden 8 yıl girmedim foruma, üyeliğim eski olmasına rağmen 1 yıllık gibiyim burada.

Teyzeler birbirine derler ya ‘ gençkız gibisin kızzzz’ diye 😂

Senin üyelikte genç kız gibi kalmış öyle düşün 😂

2010-2012 arasını hatırlıyorum. Dönemin kafa yapısı ile şimdiki bir değil. Bundan beş yıl sonraki de farklı olacak.
Benim bahsettiğim olay da 2014te yaşandı. Ben forumdan çıktım, çıkış o çıkış. 2. Bebeğime hamileyken bir şey araştırırken burası çıktı karşıma o şekilde geri geldim 8 yıl sonra. Fikirler çok değişmiş, mutlu oldum bundan o sebeple geri geldim.

Kadının yüzüne karşı seni istemiyorum sevmiyorum diyor ve aleni aldatılıyor ama hep aynı konuyu açıyor seviyorum bırakmayacağım. Ne yazalım mesela buna. Doktora git diyoruz hayır. Çocukların var yazık günah diyoruz ona da hayır. İlle de koca
Eşya reis nasıl unutulur ya. Her konunun sonunda bize hakaret ediyor ama yine konu açıyor
Siz de hatırladınız di mi üyeyi? Adamın eski sevgilisine kafayı takmıştı hani.
Esas hakarete uğrayan biz oluyoruz.
Bir tanesini mahkemeye verecektim çok az kalmıştı biliyor musun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X