canım bende hep eşli de kilitlenip kalacaz ben çok kasılacağım o yüzden penis orda kalacak bizi öyle hastaneye yetiştirecekler gibi sacma sapan seylerden korkmusum yillarcaYaa ne bileyim niye böyle bir düşünce oldu anlamıyorum . Eşlide de öyle görünce korkuyordum içime kaçacak diye .hem çok komik hem de yapamayınca zor bir şey inşallah hepimiz yeneriz kısa sürede
bi de zaten içine kaçacak nereye kaçsınYaa ne bileyim niye böyle bir düşünce oldu anlamıyorum . Eşlide de öyle görünce korkuyordum içime kaçacak diye .hem çok komik hem de yapamayınca zor bir şey inşallah hepimiz yeneriz kısa sürede
@fundaaaag canım özel mesajda cevap bölümünü kapatmışsın o yüzden buradan cevap veriyorum hangi kliniğe gitmeyi düşünüyorsun klinikte korkmanı gerektirecek hicbir şey yaşanmaz çünkü orda profosyonel insanlar olacak ve emin ol vajinaya bişey yerleştirme işi bir kadın doğum doktoru için çok basit işlemlerden biri zaten terapi yoluyla yaptıkları için genel olarak ne olduğunu farketmiyorsun bile en başta ve sen zaten parmağını alabiliyormuşsun bu vajinismus derecenin düşük olduğunu gösterir ben dokunamıyordum bile tabiki gittiğin kliniğin bilişsel ve davranışsal terapi veren biyer olması lazım bazı klinikler sadece video izleterek tedavi ediyormuş ya da hipnoterapi gibi değişik kafaya vurmalı mükemmelim filan demeli yöntemler pek işe yaramıyor malesef
tabiki canım beyinde bitiyor beynine ne mesaj gönderirsen vücudun onu hisseder acıyo dersen acır acımıyo dersen acımaz çocukluktan itibaren duyduğumuz dinlediğimiz herşey etkili o yüzden bunu aşabilmek için öncelikle vajinaya bişey girdiğini görmemiz şart gördüğümüz anda o korkuların endişelerin hepsi uçup gidiyorbu hastalığı beynımıze kım aşıladı ya ? beyınde bıtıo sonucta dımı ?
canım gece 15 dk aparat çalış hemde içerisi yağlanmış olur sonra eşli dene ama unutma bu sadece bir deneme olacak sen üstte ol sert zeminde deneyin cesaret edebildiğin yere kadar devam et ben 3. aparattan sonra eşliyi yaptım hemde aynı gece 2 kez tam girdi tabi ilk gece hemen gelgit filan olmuyor ve 3. aparattan sonra eşliyi yaptığım için 4. aparat uygulanmadı bana bence sende hırs yap 4. aparattan kurtulBugun aparatla ilk calismamdi ve 1. Yani en kucuk boyda olani icime alabildim. O an cesaretlendim. Bu giriyorsa 2. Boyda olanida girer dedim onu da alabildim icime. 3. Boyuda denedim. Ilk kez aparatla calostim ve ilk 3 boyu yapabildim. Bir bucuk saat calistim. Kendime inanamiyorum. Demek ki istryince cesaretlenince oluyormussama 4. Boydakini yapamadim. Ucundan azcik girdi ama biraz kastim kendimi orda biraktim artik zorlamadim. Sizce bu gece esli deneme yapmalimiyim ? Beklemeli miyim
canım 4. dilatörü yaptıysan eğer sana bir müjde veriyorum artık vajinismus degilsinnnnÇok tesekkurler anlatımınız gercekten allah razı olsun. Ben 4.dılatore kadar geldım baskı hissediyorum umarım bı an önce aşarım onu da. Yenince yazacagım buraya burası sayesinde olcak cunku❤ tekrar tesekkurler
Teşekkür ederim
Tamam okucam bu aparatlari nerden siparis vericez
İnterneten yaz canım çıkıyor rabır dilatör set diye ara yapabilirsinTamam okucam bu aparatlari nerden siparis vericez
Taam siparis edicem insallah yaparimİnterneten yaz canım çıkıyor rabır dilatör set diye ara yapabilirsin
yaparsın canım çok basit bunları yapmak emin ol dilatör 'ün geldiği zaman haber ver ben ve buradaki diğer arkadaşlar sana yardımcı olacağız başaracaksın emin olTaam siparis edicem insallah yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?