Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa ne bileyim niye böyle bir düşünce oldu anlamıyorum . Eşlide de öyle görünce korkuyordum içime kaçacak diye . hem çok komik hem de yapamayınca zor bir şey inşallah hepimiz yeneriz kısa sürede
canım bende hep eşli de kilitlenip kalacaz ben çok kasılacağım o yüzden penis orda kalacak bizi öyle hastaneye yetiştirecekler gibi sacma sapan seylerden korkmusum yillarca sonra eşliyi yapınca bunun mümkün olmadığını anladım diyelimki eşli oldu sende kendini sıktın penis orda kaldı çıkmadı hani mümkün değil böyle bişey olması ama diyelimki oldu ee zaten penis 3-5 saniye sabit durunca küçülecek adam nasıl dursun sürekli ereksiyonda küçülüncede çekip çıkarır yani bişeyin orda kalabilmesi fizyolojik açıdan mümkün değil

Yaa ne bileyim niye böyle bir düşünce oldu anlamıyorum . Eşlide de öyle görünce korkuyordum içime kaçacak diye . hem çok komik hem de yapamayınca zor bir şey inşallah hepimiz yeneriz kısa sürede
bi de zaten içine kaçacak nereye kaçsın

Bugun aparatla ilk calismamdi ve 1. Yani en kucuk boyda olani icime alabildim. O an cesaretlendim. Bu giriyorsa 2. Boyda olanida girer dedim onu da alabildim icime. 3. Boyuda denedim. Ilk kez aparatla calostim ve ilk 3 boyu yapabildim. Bir bucuk saat calistim. Kendime inanamiyorum. Demek ki istryince cesaretlenince oluyormuss ama 4. Boydakini yapamadim. Ucundan azcik girdi ama biraz kastim kendimi orda biraktim artik zorlamadim. Sizce bu gece esli deneme yapmalimiyim ? Beklemeli miyim

bu hastalığı beynımıze kım aşıladı ya ? beyınde bıtıo sonucta dımı ?
tabiki canım beyinde bitiyor beynine ne mesaj gönderirsen vücudun onu hisseder acıyo dersen acır acımıyo dersen acımaz çocukluktan itibaren duyduğumuz dinlediğimiz herşey etkili o yüzden bunu aşabilmek için öncelikle vajinaya bişey girdiğini görmemiz şart gördüğümüz anda o korkuların endişelerin hepsi uçup gidiyor

canım gece 15 dk aparat çalış hemde içerisi yağlanmış olur sonra eşli dene ama unutma bu sadece bir deneme olacak sen üstte ol sert zeminde deneyin cesaret edebildiğin yere kadar devam et ben 3. aparattan sonra eşliyi yaptım hemde aynı gece 2 kez tam girdi tabi ilk gece hemen gelgit filan olmuyor ve 3. aparattan sonra eşliyi yaptığım için 4. aparat uygulanmadı bana bence sende hırs yap 4. aparattan kurtul

Çok tesekkurler anlatımınız gercekten allah razı olsun. Ben 4.dılatore kadar geldım baskı hissediyorum umarım bı an önce aşarım onu da. Yenince yazacagım buraya burası sayesinde olcak cunku tekrar tesekkurler

canım 4. dilatörü yaptıysan eğer sana bir müjde veriyorum artık vajinismus degilsinnnn gerisi çok basit yoğun bir kayganlaştırıcı bir tane atarax ve vemcaine spreyle bu iş bitmiş olacak

Her defasında takıldığınız yapamadığınız olmuyor dediğiniz yerde parmak olsun aparat olsun olsun penis olsun
Yapacağınız şey hep aynı
Deriin nefes alıp karnınızı şişirin göğsünüzü değil
Bu esnada vajina kaslarını iyice kasıp bırakmanız gerekir yani sanki nasıl ki çişiniz gelirde tutarsnız o şekilde kalçanızı kasın
Sonra Yavaşca nefesini vermeye başla
O esnada da tuttuğun çişi yapıyormuş gibi rahatla vajinayı bırak ve kalçalarıda rahatlat.Bu arada
ittirin parmak aparat penis hepsi aynı mantık ve teknikte Hafif acı duyduğun yerde asla bırakma bekle o şeklide çıkarma emin olun bu şekilde yaparsanız olmayacak birşey yok Tabiiki öncesi vajinayı aparatı artık ne kullanılıyorsa bolca yağlamak gerekli

Taam siparis edicem insallah yaparim
yaparsın canım çok basit bunları yapmak emin ol dilatör 'ün geldiği zaman haber ver ben ve buradaki diğer arkadaşlar sana yardımcı olacağız başaracaksın emin ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…