- 2 Ekim 2019
- 459
- 304
- 23
- 41
canım adımları anlatıyorum harfiyen uyHiç bilmiyorum o kadar çok uğraşıyorum istiyorum, eşimle her dediğinizi harfiyen yapıyorum ama yok eşimde kasıyorum ne kadar rahatla desemde olmuyor. Eşim hep böylemi olacak hazır değilsin apratı yapsanda olmuyor dedi denemek bile istemiyor ki artık ben bıktım o benden daha çok bıktı kendine bgn yapıcam demiştim tine böyle olunca yıkıldım resmen
*denemeye başlamadan 2 saat önce atarax al sakinleseceksin
*denemeye başlamadan yarim saat önce vulvaya 4-5 fıs vemcaine sprey sık işini kolaylaştıracak
*eğer yavaş hareket ettiğin için eşinde ereksiyon sorunu oluyorsa mutlaka 2 saat önce ereksiyon hapı alsın aparat gibi öyle duracak bekleyerek yapabilmeni sağlayacak (kalp rahatsızlığı yoksa)
* eşin ereksiyon hapı almazsa vemcaine sprey sıktığın yerleri eşli denemeye geçmeden önce yıka merak etme etkisi devam edecek
*denemeye başlamadan önce 15 dk dilatör çalış yazımda anlattığım şekilde 3. aparatla tak çıkar esnetme hareketi ve pozisyon çalışmalarını yap bol ultrason jeli kullan aparat çalışırken içerisi kaygan olacak
*aparat çalışırken aparata 2-3 fıs vemcaine sprey sık içerisi uyuşsun
*4. dilatörü uygula ve 10 dk içinde beklet iyice esneyecek
*sonra aparatı çıkar sevişme işini filan bırak çünkü gerekli ıslaklık dilatör ve ultrason jeli sayesinde sağlandı kendini yorma zevk işi sonraki asama
*aparatı çıkardıktan sonra eşin yere uzansın
*sen üstte ol
*eşinin yardımıyla penisin ucu girsin sonra sağa sola hafif hareketler yaparak yavaş yavaş otur
*paniklersen ya da rahatsızlık hissedersen oldugun yerde bekle nefes egzersizi yap kendini gevşet ve devam et
*o sırada başka şeylere odaklan farklı biseyler düşün içinden şarkı söyle mesela ya da dua et
*eşine sürekli sor kaç cm kaldı diye bunu bilmek seni cesaretlendirecek az kaldı az kaldı şu kadar kaldı derken bi bakmışsın hepsi olmuş
*şunu hicbir zaman unutma penis dilatörden daha kolay çünkü dilatör sert plastik ama penis vajinaya göre şekil alan et ve damardan oluşan bi organ yani aparatta hissettiğin şeyleri hissetmeyeceksin hatta simdi aparatla penisi karşılaştırıp penis daha büyük diyor olabilirsin ama içinde hissettiğin his öyle olmayacak penisi içerde incelip uzuyo gibi hissedeceksin ve bu ne yaaaa aparat daha zormus diyeceksin
ben ilk eşli denememde böyle demistim ve ben 3. aparattan sonra eşliyi başardım 4. aparat uygulanmadı bana 3. aparat bile penisten daha zor bana doktorum 20 gün boyunca önce aparat çalış sonra eşinle birlikte ol dedi valla ben aparata gıcıklandım bu ne sert bişey bunu yapacağıma kocamla 2 kez yaparım daha kolay dedim ve 3. gün aparatları çöpe attim emin ol sende öyle olacaksın