Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Regl olmam gerekiyor ama geçikti, o dönemde olduğum için kasılıyor olabilir mi Gerçekten yapabiliyorsun , şimdi niye olmuyor kendim anlamıyorum , korkum da yok oysa ki

Regl olmam gerekiyor ama geçikti, o dönemde olduğum için kasılıyor olabilir mi Gerçekten yapabiliyorsun , şimdi niye olmuyor kendim anlamıyorum , korkum da yok oysa ki
canım direk 3. dilatörü çalışma önce 2. dilatöre bol kayganlaştırıcı ve gerekirse vemcaine sprey sık 15 dk oyle çalis icerisi kayganlasip uyuşacak ama normal kayganlastirici değil yoğun kayganlaştırıcı kullanman gerekir hindistan cevizi yağı ya da kantaron yagi veya ultrason jeli kullan çünkü normal kayganlaştırıcı hemen kuruyor bunlar kurumaz sonra 3. dilatör kayıp gider çünkü içerisi kaygan olacak bi de kendin korkup iteklemiyo ve ya heyecanlanıp dilatörü yanlış yerleştiriyor olabilirsin eşinin yapmasına musade et dilatörü emin ol eşin senden daha kolay yapacak anlamayacaksın bile

@fundaaaag canım özel mesajda cevap bölümünü kapatmışsın o yüzden buradan cevap veriyorum hangi kliniğe gitmeyi düşünüyorsun klinikte korkmanı gerektirecek hicbir şey yaşanmaz çünkü orda profosyonel insanlar olacak ve emin ol vajinaya bişey yerleştirme işi bir kadın doğum doktoru için çok basit işlemlerden biri zaten terapi yoluyla yaptıkları için genel olarak ne olduğunu farketmiyorsun bile en başta ve sen zaten parmağını alabiliyormuşsun bu vajinismus derecenin düşük olduğunu gösterir ben dokunamıyordum bile tabiki gittiğin kliniğin bilişsel ve davranışsal terapi veren biyer olması lazım bazı klinikler sadece video izleterek tedavi ediyormuş ya da hipnoterapi gibi değişik kafaya vurmalı mükemmelim filan demeli yöntemler pek işe yaramıyor malesef

Dilatör ve kayganlastirci jel siparisim geldi. Birazdan sicak bi duş sonrasi calismaya baslayacam. kalp kapakçık rahatsizligim oldugu icin sakinlestirici haptan kullanamam. Olsun ama yapacagim bende basaracam. Kurtulacam bu vajinusmus illetinden

bir çırpıda kurtulursun inşallah canım takıldığın bişey olursa her zaman sor

Ereksiyon hapının adi nedir.Biz de Degra diye bir hap var kullanmaya korktuk

Ben 4. Aparatı içime alabiliyorumm.Ama aparatı öyle bir sıkı tutuyorum ki sanki kaçacakmis gibi sonra bıraktım mi vajinam kendi kendine aparatı dışarıya doğru atıyor

ben de birinci aparatı bir kere denedim ertesi gün regl oldum . Regl den dolayı sanırım hassastı orası biraz aparatın ucu girmişti ama sanırım ben de çok sıkıyorum orayı . Sanki girince çıkmayacak gibi çıkartırken ıkınarak çıkartıyorum. Oraya yapışıp kalacakmış gibi korku oldu Kayganlaştırıcım sanırım yapış yapış çok beğenmedim Onu. bir de ultrason jeli ile deneyeceğim

Canım kaygnkaştırıcılar jöle gibi oluyor ya kuruyup katılaşıyor hemen , ben de memnun değilim , herkes ultrason jeli öneriyor , onu deneyelim bakalım

Ben 4. dilatörü alabiliyorum ama dilatörü sa
Ben de senin hissettiğini hissediyorum ama bıraktığım da vajinanın dilatörü dışarıya doğru ittiğini gördüm.Yine de hala bırakamıyorum.Cok sıkı tutuyorum

Ereksiyon hapının adi nedir.Biz de Degra diye bir hap var kullanmaya korktuk
canım klinikte eşime verdikleri ereksiyon hapı MYESED
3 günde 1 kullanılan ve 3 gün etkisi süren bir ilaç günlük hayatı etkilemiyor yani uyarılmadığı sürece ereksiyona geçmiyor kalp rahatsızlığı varsa ereksiyon hapı önermiyorlar onun dışında bir sakıncası olacağını düşünmüyorum

Ben 4. Aparatı içime alabiliyorumm.Ama aparatı öyle bir sıkı tutuyorum ki sanki kaçacakmis gibi sonra bıraktım mi vajinam kendi kendine aparatı dışarıya doğru atıyor
evet canım bende öyle sıkı tutuyordum onu kenar kısımları küçük ya muhtemelen ondan yapıyorsun vajina içinde hicbir yabancı maddeyi barındırmayan ve kendi kendini temizleyen bi organdır eğer eşinde penisi kendisi içerde tutmasa onu da atar direk dışarı o yüzden cinsel ilişki sadece biz kadınlar için değil erkekler içinde zor aslında derler ya erkeklere beline kuvvet diye iste sebebi bu

zaten 4. aparatı alabiliyorsan eşli denemeye geçmeye çoktan hazırsın dene ve başarrr

canım aparat oraya yapışamaz ve vajinadan aparatı sen çıkartmasan bile bıraktığın anda aparat kendisi çıkar vajina geri iter yani bu endişeyi çıkar aklından ve kendine acıma kendine acıdığın için yapamıyorsun yaptığında hicbir acı hissetmeyeceksin belki sadece hafif bir yanma o kadar ona da rahatlikla dayanabilirsin düşsen hafif dizin soyulsa daha çok yanma hissedersin emin ol o kadar bile bişey yok

ultrason jelini mutlaka dene çok faydası olacak

Yaa ne bileyim niye böyle bir düşünce oldu anlamıyorum . Eşlide de öyle görünce korkuyordum içime kaçacak diye . hem çok komik hem de yapamayınca zor bir şey inşallah hepimiz yeneriz kısa sürede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…