Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaparsın canım çok basit bunları yapmak emin ol dilatör 'ün geldiği zaman haber ver ben ve buradaki diğer arkadaşlar sana yardımcı olacağız başaracaksın emin ol
Insallah ya dua edin cok insallah bende kurtulurum artik haber edicem gelince

Insallah ya dua edin cok insallah bende kurtulurum artik haber edicem gelince
Herkes gibi sende yapacaksın kendine güven cesaretini topla bi yerden başla erteleme zaten bu ertelemek herşeyi zorlaştırıyor yardıma ihtiyacın olduğunda burdan yazabilirisn

canım 4. dilatörü yaptıysan eğer sana bir müjde veriyorum artık vajinismus degilsinnnn gerisi çok basit yoğun bir kayganlaştırıcı bir tane atarax ve vemcaine spreyle bu iş bitmiş olacak
Ayyy insallah umarım oyle olur ya ben anestol kullanıyorum acaba vemcain daha mı ıyı olur. Bı de atarax agrı kesıcı mı

Halledeceksin ben inanılıyorum sana sabret

Ayyy insallah umarım oyle olur ya ben anestol kullanıyorum acaba vemcain daha mı ıyı olur. Bı de atarax agrı kesıcı mı
Vemcaine de kullanabilirsin canım sprey şeklinde atarax sakinleştrici bir ilaç kaygılarını azaltır senin hafif sersemlik yapabliyor

Vemcaine de kullanabilirsin canım sprey şeklinde atarax sakinleştrici bir ilaç kaygılarını azaltır senin hafif sersemlik yapabliyor
Anladım canım cok tesekkur ederım onu da deneyeyım bı yan etkisi yoktur dımı hapın

canım vemcaine biraz daha etkili bir anestezik sprey olduğu için uygulaması daha kolay atarax sakinleştirici ilk eşli denemende oldukça faydası olur

Şuan bunu ağlayarak yazıyorum. Ne yapsam olmuyor.. 4. Aparatı sabah tamamen git gel bile yaparak aldım ettim her pozisyonu denedim hatta. Ama yok eşli denemede ne yapsam olmuyor .. 4.seneye giricez ayrılıcaz bu gidişle çok yoruldum olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor

Hayır umutsuzluğa kapılma ve sakin vazgecme , asıl tamda şuan bu kadar canına tak etmişken ya ne olabilir ki en fazla yapicam ben bunu de aç bacaklarini gevset kendini , yaparsın nolur bırakma

canimmm olmuyor demek yokkkk öncelikle neden olmuyor onu ayrıntılı yazarmisin ona göre öneride bulunacağım ve olacak

canimmm olmuyor demek yokkkk öncelikle neden olmuyor onu ayrıntılı yazarmisin ona göre öneride bulunacağım ve olacak

Hiç bilmiyorum o kadar çok uğraşıyorum istiyorum, eşimle her dediğinizi harfiyen yapıyorum ama yok eşimde kasıyorum ne kadar rahatla desemde olmuyor. Eşim hep böylemi olacak hazır değilsin apratı yapsanda olmuyor dedi denemek bile istemiyor ki artık ben bıktım o benden daha çok bıktı kendine bgn yapıcam demiştim tine böyle olunca yıkıldım resmen

Peki bu aparatlari illaki internett3n mi almam gerekiyor yani gidip alabilecegim bi yer yok mu
canım medikallerdede oluyor ama hem çok ararsın hemde pahalı olur n11 den sipariş edince ertesi gün geliyor rabır dilatör diye ara bulursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…