Insallah ya dua edin cok insallah bende kurtulurum artik haber edicem gelinceyaparsın canım çok basit bunları yapmak emin ol dilatör 'ün geldiği zaman haber ver ben ve buradaki diğer arkadaşlar sana yardımcı olacağız başaracaksın emin ol
Herkes gibi sende yapacaksın kendine güven cesaretini topla bi yerden başla erteleme zaten bu ertelemek herşeyi zorlaştırıyor yardıma ihtiyacın olduğunda burdan yazabilirisnInsallah ya dua edin cok insallah bende kurtulurum artik haber edicem gelince
Ayyy insallahcanım 4. dilatörü yaptıysan eğer sana bir müjde veriyorum artık vajinismus degilsinnnngerisi çok basit yoğun bir kayganlaştırıcı bir tane atarax ve vemcaine spreyle bu iş bitmiş olacak
Halledeceksin ben inanılıyorum sana sabretben de birinci aparatı bir kere denedim ertesi gün regl oldum . Regl den dolayı sanırım hassastı orası biraz aparatın ucu girmişti ama sanırım ben de çok sıkıyorum orayı . Sanki girince çıkmayacak gibi çıkartırken ıkınarak çıkartıyorum. Oraya yapışıp kalacakmış gibi korku olduKayganlaştırıcım sanırım yapış yapış çok beğenmedim Onu. bir de ultrason jeli ile deneyeceğim
Vemcaine de kullanabilirsin canım sprey şeklinde atarax sakinleştrici bir ilaç kaygılarını azaltır senin hafif sersemlik yapabliyorAyyy insallahumarım oyle olur ya ben anestol kullanıyorum acaba vemcain daha mı ıyı olur. Bı de atarax agrı kesıcı mı
Anladım canım cok tesekkur ederım onu da deneyeyım bı yan etkisi yoktur dımı hapınVemcaine de kullanabilirsin canım sprey şeklinde atarax sakinleştrici bir ilaç kaygılarını azaltır senin hafif sersemlik yapabliyor
Yok canım rahatlıkla kullanabilirsinAnladım canım cok tesekkur ederım onu da deneyeyım bı yan etkisi yoktur dımı hapın
Tamm canım bi de onu deneyeyım tesekkurlerYok canım rahatlıkla kullanabilirsin
Teşekkür ederim
canım vemcaine biraz daha etkili bir anestezik sprey olduğu için uygulaması daha kolay atarax sakinleştirici ilk eşli denemende oldukça faydası olurAyyy insallahumarım oyle olur ya ben anestol kullanıyorum acaba vemcain daha mı ıyı olur. Bı de atarax agrı kesıcı mı
Insallah denicem bende basaricam insallahHerkes gibi sende yapacaksın kendine güven cesaretini topla bi yerden başla erteleme zaten bu ertelemek herşeyi zorlaştırıyor yardıma ihtiyacın olduğunda burdan yazabilirisn
Hayır umutsuzluğa kapılma ve sakin vazgecme , asıl tamda şuan bu kadar canına tak etmişken ya ne olabilir ki en fazla yapicam ben bunu de aç bacaklarini gevset kendini , yaparsın nolur bırakmaŞuan bunu ağlayarak yazıyorum. Ne yapsam olmuyor.. 4. Aparatı sabah tamamen git gel bile yaparak aldım ettim her pozisyonu denedim hatta. Ama yok eşli denemede ne yapsam olmuyor .. 4.seneye giricez ayrılıcaz bu gidişle çok yoruldum olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor
canimmm olmuyor demek yokkkk öncelikle neden olmuyor onu ayrıntılı yazarmisin ona göre öneride bulunacağım ve olacakŞuan bunu ağlayarak yazıyorum. Ne yapsam olmuyor.. 4. Aparatı sabah tamamen git gel bile yaparak aldım ettim her pozisyonu denedim hatta. Ama yok eşli denemede ne yapsam olmuyor .. 4.seneye giricez ayrılıcaz bu gidişle çok yoruldum olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor
Peki bu aparatlari illaki internett3n mi almam gerekiyor yani gidip alabilecegim bi yer yok muInsallah denicem bende basaricam insallah
canimmm olmuyor demek yokkkk öncelikle neden olmuyor onu ayrıntılı yazarmisin ona göre öneride bulunacağım ve olacak
canım medikallerdede oluyor ama hem çok ararsın hemde pahalı olur n11 den sipariş edince ertesi gün geliyor rabır dilatör diye ara bulursunPeki bu aparatlari illaki internett3n mi almam gerekiyor yani gidip alabilecegim bi yer yok mu
canım medikallerdede oluyor ama hem çok ararsın hemde pahalı olur n11 den sipariş edince ertesi gün geliyor rabır dilatör diye ara bulursun
Ben kadin dogum hastanesinin oralarda yasiyorum birsuru medikal var bi sorayim yarin bulamazsam internetten siparis vercem arrtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?