İnşallah ben hissediyorum sende yazıcaksın bi yerden başla ve mutlu sona sende katılİnşallah bir gün bende yenip burdan yazicamsizin hikayelerinizi okudukça yalnız olmadigimi bu derdinde dermanı olduğunu daha çok hissediyorum
Eşli denemeden önce eşine güvenini kazanman için aparatları bir de o sok çıkar yapsın. 1. Aparattan başlasın yapmaya. Zaten 4.yü bile içine almışsın. O yapınca kontrol sende olmadığı için başta tedirgin olman normal ama o senin vajinanı ve girişini görerek sokacağı için aslında onun yaptığı daha güvenli. Sen de sanki kendin yapıyomışsun gibi onu yönlendir. Zorlandığında dur de nefes al ver devam et de vs. Bu şekilde yaparsan eşli denemede eşine de kendine de güvenin daha artarSelam kızlar
Bugün 4.gunum
1le basladim, ileri geri sok çıkar, 2 de ayni şekilde. 3 de ayni sekilde. Üçü yarıya kadar çıkarıp daireler çizdim. Sonra dördü denedim. Epey zorlandım. Sonuna kadar ittim ve 1 2 dk o şekilde bekledim
O kocaman şeyin girdiğine hala inanamıyorum.
Beni muayene eden tum doktorlar esnek zarın var demişlerdi. Kanama olmaz herhalde, yani şimdilik olmadı.
Yarın ne var sırada?
Yani eşli denemede hic umudum yok nedense. Aparat kolay, tüm kontrol bende. Istersem çıkarıp 15 dk beklerim hazir olmayı. Ama eşle hiç guvenim yok kendime. Hala her boy aparatta doğru yeri bulana kadar uğraşıyorumkarsimda ayna degil eşim varken nasıl bulacağım bilmiyorum.
Uyusturucu sprey de kullanıyorum hala. Ve kesinlikle kullanmaya devam edecegim. O olmasa yapamam gibi düşünüyorum.
canım girişi sen değil eşin bulacakSelam kızlar
Bugün 4.gunum
1le basladim, ileri geri sok çıkar, 2 de ayni şekilde. 3 de ayni sekilde. Üçü yarıya kadar çıkarıp daireler çizdim. Sonra dördü denedim. Epey zorlandım. Sonuna kadar ittim ve 1 2 dk o şekilde bekledim
Beni muayene eden tum doktorlar esnek zarın var demişlerdi. Kanama olmaz herhalde, yani şimdilik olmadı.
Yarın ne var sırada?
Yani eşli denemede hic umudum yok nedense. Aparat kolay, tüm kontrol bende. Istersem çıkarıp 15 dk beklerim hazir olmayı. Ama eşle hiç guvenim yok kendime. Hala her boy aparatta doğru yeri bulana kadar uğraşıyorumkarsimda ayna degil eşim varken nasıl bulacağım bilmiyorum.
Uyusturucu sprey de kullanıyorum hala. Ve kesinlikle kullanmaya devam edecegim. O olmasa yapamam gibi düşünüyorum.
yarında bu şekilde çalışın ertesi gün eşli deneme olsun artık hazırsınSelam kızlar
Bugün 4.gunum
Yarın ne var sırada?
Cok kisa zaman dedigin 8 yillik evliyimcanım girişi sen değil eşin bulacakçok kısa bir zamanda çok önemli şeyler başardın insanlar senin aşamana gelene kadar aylarca uğraşıyor şimdi yarın yapman gereken şey şu eşin yanındayken 1. aparatı yap eşine göster nasıl yapılacağını sonra eşine ver dilatörü ellerini karnında bağla ve eşine kesinlikle elle müdahale etme dilatörü eşin uygulayacak sende komut vereceksin bekle yavaş hızlı gibi gibi bu sayede eşin vajen girişinin yerini tam olarak öğrenecek ve senin komutlarini dinleyerek giriş yapmaya alışacak çünkü eşli denemede de sen komut vereceksin bu şekilde dilatorlerin hepsini teker teker uygulasın her dilatörle 15 dk ileri geri tak çıkar yapsın 4. dilatörü kendin yapsanda olur ama 3 dilatörü mutlaka eşin yapacak merak etme senin yaptigindan çok daha kolay yapacak sen uzan bacaklarını aç ve ellerini karnında bağla sonra keyfine bak
canım tedaviyi yanlış yerlerde aramışsın o yüzden öyle olmuş zamanında bu tedavi uygulansa 8 yıl beklemezdin hemen olurdu gerçekten dilatörleri çok hızlı bir şekilde yaptın kliniklerde bile ancak bu hızda ilerliyorlar senin tek başına bu kadar çabuk yapabilmen çok büyük bir başarı zaten zor olanı yaptin dilatör zor olandı şimdi kolay olana geçeceksin penis dilatorden kat kat daha kolay çünkü et dilatör gibi sert pilastik değil dilatorde hissettiğin kadar bile hissetneyeceksin hatta dilatörle alıştığın için penisin tamamı girdiğinde inanmayacaksın bu ne yaa diyeceksinCok kisa zaman dedigin 8 yillik evliyimcok da tedaviler denedik. Doktorlara, psikologlara gittik. Cok paralar döktük. Bir tek tanesi bile dilator diye birseyin varlığından bahsetmedi.
Umarım bu sekilde başarabiliriz. Eşimin hic hevesi yok, kendini yorma istersen falan diyor. Bugün gec oldu bosver yarin yaparsin egzersizleri falan. Biz bu durumumuzu inanilmaz kabullendiknasil vazgecicez bilmiyorum.
Umarim sayenizde hepsi olacak sırayla
Canım dokunamıyorum diye birşey yok dokununca ne olacak kendine yazık etme.Bugün uzan ve artık başla vajinana masaj yap kendine olumlu telkinler ver ben başaracağım herkes çatır çutur yapıyor bende yapacağım diye.Hepimiz birbirimizden farklı değiliz hepimiz aynıyız ve başardık öldük mü hayırGerçekten yapamıyorum kasılmalarım var benim parmagımı bile götüremiyorum
canım 1haftalik egzersizini yazıyorum gün boyu otururken ayaktayken yatarken sürekli bacakları açık olacak bacak kapalı durmak yok bacak bacak üstüne atmak yok sürekli olarak olabildiğince açık tutacaksın yorulunca bikac dakika kapatıp dinlen yeniden aç her gun eşin evdeyken masaj egzersizi yapın eline bol bebeyagi al ve vulvaya hafif bastırarak masaj yap 10 dk sen 20 dk eşin yapacak egzersizi 1 hafta boyunca hergün bu egzersize 30 dk ayır elinle delige direk dokunamıyorsun aneliyat eldiveni kullan bende direk deliğe dokumadigim için ameliyat eldiveni kullanıyordum ki hala dokunamam ama bu egzersizde direk delige değil komple vulvaya masaj yapacagin için kolay olur tuvaletten sonra temizlerken yaptığın gibi öyle düşünGerçekten yapamıyorum kasılmalarım var benim parmagımı bile götüremiyorum
Keşke öyle de deneyeblsem ama imkansız ya kasılmam var korkum varcanım 1haftalik egzersizini yazıyorum gün boyu otururken ayaktayken yatarken sürekli bacakları açık olacak bacak kapalı durmak yok bacak bacak üstüne atmak yok sürekli olarak olabildiğince açık tutacaksın yorulunca bikac dakika kapatıp dinlen yeniden aç her gun eşin evdeyken masaj egzersizi yapın eline bol bebeyagi al ve vulvaya hafif bastırarak masaj yap 10 dk sen 20 dk eşin yapacak egzersizi 1 hafta boyunca hergün bu egzersize 30 dk ayır elinle delige direk dokunamıyorsun aneliyat eldiveni kullan bende direk deliğe dokumadigim için ameliyat eldiveni kullanıyordum ki hala dokunamam ama bu egzersizde direk delige değil komple vulvaya masaj yapacagin için kolay olur tuvaletten sonra temizlerken yaptığın gibi öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?