Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de tecrübemi paylaşmak istedim.

İlk aşamada önemli olan şey vajina girişini bulmak.
Birçok arkadaş ilk dilatörü takmakta çok zorlanmış ve hala takamayan birçok kişi var. Öncelikle başta vajina girişini dikkatlice bulmak gerekiyor. Sokamayanların birçoğu yanlış yerden sokmaya çalışıyor. Vajina girişi dudakların olduğu yerde değil daha aşağısında. Zaten ilk dilatörü soktuktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

İkinci olarak önemli olan nefes kontrolü
Vajina girişini bulduktan sonra ilk dilatörü girişe yerleştirip ittirmeden önce bir süre bekleyip diyaframdan nefes alıp vermek sizi rahatlatır. Nefes egzersizi sadece vajinismus değil birçok hastalıkta çok önemli. Takıldığınız yerde dilatörü çekmeden nefes al ver yaparak dilatörü ittirebilirsiniz. İlk dilatör o kadar küçük ki Vajina girişini bulup doğru bir şekilde yerleştirir nefesinizi de ayarlarsanız kendi kendine ilerliyor zaten.

Vajina siz ne kadar rahatsanız o kadar esniyor.
ben cinsel ilişkiye girmeye çalışırken kendimi o kadar kasıyordum ki vajinam da hasar oluşuyor ve kanamam oluyordu. Hatta doktora muayeneye gittiğimde alttan muayene etti, parmağını soktu ve parmağını çıkarttığında doktorun parmağı kan olmuştu. Ancak kendimi gevşettiğimde ne dilatör ne de penis sokulduğunda kanamam olmadı. Yani kendinizi ne kadar rahatlatırsanız ilişki sırasında canınız o kadar az acır.

Herkesin bünyesi farklı. Burda tabiyki doktorların önerdiği şeyler söyleniyor. Şu pozisyonda yapın böyle yapın gibi ancak nasıl rahat olduğunuzu siz biliyorsunuz. Bunlar şaşmaz kurallar değil. Mesela eşli denemede üstte olmamız tavsiye ediliyor ancak ben alttaydım çünkü altta kendimi daha rahat hissediyorum. Üstte olmaktansa altta olup eşimi yönlendirmeyi tercih ettim. Zorlandığım yerde onu durdurarak derin derin nefes alıp verip devam ettirdim. Kayganlaştırıcı olarak su bazlı kayganlaştırıcı aldık ama o çok vajinam da yanma yaptı ben de zeytinyağına döndüm. Vemcain veya başka bir anestezi kremi kullanmadım.

Bir de vajinismusun bir hastalık olduğunu, ülkemizde çok yaygın olduğunun da farkında olmak önemli. Hasta olmayı siz seçmediniz ve bunu tek yaşayan kişi de siz değilsiniz. Arkadaşlarım, akrabalarım ilk gecesinde yaptı diye düşünüyor birçok kişi. Ancak kimse size gelip vajinismus olduğunu söylemez zaten. Ben de kimseye söylemedim. Tanıdıklara sorsanız onlar da benim ilk gecemde ilişkiye girdiğimi sanıyodur. Evlenirken hastalıkta sağlıkta diyerek evleniyoruz. Bu yüzden hasta olduğunuz için kendinizi suçlamayın veya yetersiz hissetmeyin. İnşallah hayırlısıyla hepiniz yenersiniz. Sayfayı takip etmeye devam edicem

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tebrik ediyorum sizde çok güzel bir anlatım yapmışınız hepsine harfiyen katılıyorum inşallah bir tane bile bu çileyi illeti çeken kadın kalmasın

İnşallah bir gün bende yenip burdan yazicam sizin hikayelerinizi okudukça yalnız olmadigimi bu derdinde dermanı olduğunu daha çok hissediyorum

İnşallah bir gün bende yenip burdan yazicam sizin hikayelerinizi okudukça yalnız olmadigimi bu derdinde dermanı olduğunu daha çok hissediyorum
İnşallah ben hissediyorum sende yazıcaksın bi yerden başla ve mutlu sona sende katıl

Selam kızlar
Bugün 4.gunum
1le basladim, ileri geri sok çıkar, 2 de ayni şekilde. 3 de ayni sekilde. Üçü yarıya kadar çıkarıp daireler çizdim. Sonra dördü denedim. Epey zorlandım. Sonuna kadar ittim ve 1 2 dk o şekilde bekledim
O kocaman şeyin girdiğine hala inanamıyorum.
Beni muayene eden tum doktorlar esnek zarın var demişlerdi. Kanama olmaz herhalde, yani şimdilik olmadı.
Yarın ne var sırada?
Yani eşli denemede hic umudum yok nedense. Aparat kolay, tüm kontrol bende. Istersem çıkarıp 15 dk beklerim hazir olmayı. Ama eşle hiç guvenim yok kendime. Hala her boy aparatta doğru yeri bulana kadar uğraşıyorum karsimda ayna degil eşim varken nasıl bulacağım bilmiyorum.
Uyusturucu sprey de kullanıyorum hala. Ve kesinlikle kullanmaya devam edecegim. O olmasa yapamam gibi düşünüyorum.

Eşli denemeden önce eşine güvenini kazanman için aparatları bir de o sok çıkar yapsın. 1. Aparattan başlasın yapmaya. Zaten 4.yü bile içine almışsın. O yapınca kontrol sende olmadığı için başta tedirgin olman normal ama o senin vajinanı ve girişini görerek sokacağı için aslında onun yaptığı daha güvenli. Sen de sanki kendin yapıyomışsun gibi onu yönlendir. Zorlandığında dur de nefes al ver devam et de vs. Bu şekilde yaparsan eşli denemede eşine de kendine de güvenin daha artar

canım süpersin ve yazdıkların çok etkileyici

canım girişi sen değil eşin bulacak çok kısa bir zamanda çok önemli şeyler başardın insanlar senin aşamana gelene kadar aylarca uğraşıyor şimdi yarın yapman gereken şey şu eşin yanındayken 1. aparatı yap eşine göster nasıl yapılacağını sonra eşine ver dilatörü ellerini karnında bağla ve eşine kesinlikle elle müdahale etme dilatörü eşin uygulayacak sende komut vereceksin bekle yavaş hızlı gibi gibi bu sayede eşin vajen girişinin yerini tam olarak öğrenecek ve senin komutlarini dinleyerek giriş yapmaya alışacak çünkü eşli denemede de sen komut vereceksin bu şekilde dilatorlerin hepsini teker teker uygulasın her dilatörle 15 dk ileri geri tak çıkar yapsın 4. dilatörü kendin yapsanda olur ama 3 dilatörü mutlaka eşin yapacak merak etme senin yaptigindan çok daha kolay yapacak sen uzan bacaklarını aç ve ellerini karnında bağla sonra keyfine bak

yarında bu şekilde çalışın ertesi gün eşli deneme olsun artık hazırsın

Cok kisa zaman dedigin 8 yillik evliyim cok da tedaviler denedik. Doktorlara, psikologlara gittik. Cok paralar döktük. Bir tek tanesi bile dilator diye birseyin varlığından bahsetmedi.
Umarım bu sekilde başarabiliriz. Eşimin hic hevesi yok, kendini yorma istersen falan diyor. Bugün gec oldu bosver yarin yaparsin egzersizleri falan. Biz bu durumumuzu inanilmaz kabullendik nasil vazgecicez bilmiyorum.
Umarim sayenizde hepsi olacak sırayla

canım tedaviyi yanlış yerlerde aramışsın o yüzden öyle olmuş zamanında bu tedavi uygulansa 8 yıl beklemezdin hemen olurdu gerçekten dilatörleri çok hızlı bir şekilde yaptın kliniklerde bile ancak bu hızda ilerliyorlar senin tek başına bu kadar çabuk yapabilmen çok büyük bir başarı zaten zor olanı yaptin dilatör zor olandı şimdi kolay olana geçeceksin penis dilatorden kat kat daha kolay çünkü et dilatör gibi sert pilastik değil dilatorde hissettiğin kadar bile hissetneyeceksin hatta dilatörle alıştığın için penisin tamamı girdiğinde inanmayacaksın bu ne yaa diyeceksin hiç hayal ettiğin gibi olmuyor dilatörü net hissediyorsun ama penis öyle değil içerde sanki inceliyo kuculuyo gibi oluyor komik bi his

M Mia97 canım okuyablirisin en baştan takıldıgın yerde yazablirsin yardımcı olurum

Ruzgan burayı okuyablirsiniz arkadaş çok güzel anlatmış 1.sayfadan itibaren umarım başarırsınız

M murcig bak en baştan 1.sayfayı oku anlamadgın yerde sorablirsin haydi yapablirisn

Gerçekten yapamıyorum kasılmalarım var benim parmagımı bile götüremiyorum

Arkadaşlar özel bölgesine dokunamayanlar dilatör kullanmadan önce bir kaç gün Veya bir hafta size bağlı masaj dokunma çalışmaları yapsınlar . vajina girişi yerini öğrensinler bilgilendirici videolar izlesinler . Dokunurken elinize kayganlaştırıcı veya yağ alıp öyle dokunun . Yavaşça ve nazikçe masaj yapın eşinize yaptırın önce buna alışın. Hemen sonra dilatör çalışmalarını yapabilirsiniz.benden tavsiye inşallah herkes yener zor değil yapabilirsiniz .

Canım dokunamıyorum diye birşey yok dokununca ne olacak kendine yazık etme.Bugün uzan ve artık başla vajinana masaj yap kendine olumlu telkinler ver ben başaracağım herkes çatır çutur yapıyor bende yapacağım diye.Hepimiz birbirimizden farklı değiliz hepimiz aynıyız ve başardık öldük mü hayır lütfen yapamam dokunamıyorum deme yapacağım de çok kolay hiç zor birşey değil İnan banaaaa

canım 1haftalik egzersizini yazıyorum gün boyu otururken ayaktayken yatarken sürekli bacakları açık olacak bacak kapalı durmak yok bacak bacak üstüne atmak yok sürekli olarak olabildiğince açık tutacaksın yorulunca bikac dakika kapatıp dinlen yeniden aç her gun eşin evdeyken masaj egzersizi yapın eline bol bebeyagi al ve vulvaya hafif bastırarak masaj yap 10 dk sen 20 dk eşin yapacak egzersizi 1 hafta boyunca hergün bu egzersize 30 dk ayır elinle delige direk dokunamıyorsun aneliyat eldiveni kullan bende direk deliğe dokumadigim için ameliyat eldiveni kullanıyordum ki hala dokunamam ama bu egzersizde direk delige değil komple vulvaya masaj yapacagin için kolay olur tuvaletten sonra temizlerken yaptığın gibi öyle düşün

Keşke öyle de deneyeblsem ama imkansız ya kasılmam var korkum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…