• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun kargom geldi. Önce gorunce gozum yuvasindan firladi kocaman ve tek bir tane vardı. Ben 4 tane küçükten büyüğe siparis vermiştim.
Meger ic iceymis hepsi 🤣
Bebe yağıyla denedim.
Zaten parmak egzersizi geçmişim vardi.
1.boyla başladım. Acı zaten yok, hafif bir baski ve yanma. Çok yavas hareket ettim kendimi korkutmadan. Ama tamamı girmiyor. Ne kadar itsem de, 2 3 cm kadar bir kısmı dışarıda kalıyor.
Uyusturucu birsey kullanmadım gerek var mıeğer
vemcaine sprey kullanabilirsin canım bol bebeyaği sür dilatöre sonra bi anda itekle zaten önemli bi kısmı girmiş ileride daha farklı bir his olmayacak dilatörü hafif yukardan aşağıya doğru eğimli tut

8 yıllık evliyiz daha nereye bosverecegiz bilmiyorum. Zaten asilamayla bir cocugumuz var 🤣 beyefendi kolayını buldu ya.
Her Allahin günü ben vajinal ultrasonla muayene oldum, her gun karnima ben igne yaptim, ben aşılama oldum. O sadece sperm verdi hepsi bu.
Aşılamaya verecegim emegi, artik tedaviye vermek istiyorum
ben zevk almak istiyorum sen istemiyor musun de hemen uyutur çocuğu 😁😁

Bugun kargom geldi. Önce gorunce gozum yuvasindan firladi kocaman ve tek bir tane vardı. Ben 4 tane küçükten büyüğe siparis vermiştim.
Meger ic iceymis hepsi 🤣
Bebe yağıyla denedim.
Zaten parmak egzersizi geçmişim vardi.
1.boyla başladım. Acı zaten yok, hafif bir baski ve yanma. Çok yavas hareket ettim kendimi korkutmadan. Ama tamamı girmiyor. Ne kadar itsem de, 2 3 cm kadar bir kısmı dışarıda kalıyor.
Uyusturucu birsey kullanmadım gerek var mı
Canım bende üçüncü aparatı yaparken iki üç cm dışarda kalıyordu her ileri geri yaparken biraz daha ittiriyordum git gide açıldı terapistimde öyle dedi ben yendim çok az kaldı seninde yenmene hepimiz bu yollardan geçiyoruz kuzum :) bu arada eşin neden öyle yapıyor bunu çocuk için değil artık sağlıklı bir cinsel hayatınız olsun diye yapıyorsun 🌺

Kızlar 2. Aparatta aşk kasını geçmek için 20 dakka uğraşıyorum geçince de o kastan aparat geçerken hep hissediyorum orayı çok yavaş git gel yapabiliyorum önerileriniz neler :((

Her eşli yapmada da o kas uğraştıracak mı :(

Kızlar 2. Aparatta aşk kasını geçmek için 20 dakka uğraşıyorum geçince de o kastan aparat geçerken hep hissediyorum orayı çok yavaş git gel yapabiliyorum önerileriniz neler :KK43:(
20 dk uğraşmana gerek yok bi anda itekle daha az hissedeceksin öyle aparatı girişe yerleştir 1-2-3 diye say 3 dediginde tamami girmiş olsun ben öyle yapıyordum stresini alır

Kızlar 2. Aparatta aşk kasını geçmek için 20 dakka uğraşıyorum geçince de o kastan aparat geçerken hep hissediyorum orayı çok yavaş git gel yapabiliyorum önerileriniz neler :KK43:(
derin nefes al (göğüsü değil karnını şişirerek) verirken ıkınıp hızlıca ittirdiğinde hiç bir sorun olmayacak yavaş yavaş yaptığında sızlama olabilir ama bu şekilde emin ol daha iyi olacak

20 dk uğraşmana gerek yok bi anda itekle daha az hissedeceksin öyle aparatı girişe yerleştir 1-2-3 diye say 3 dediginde tamami girmiş olsun ben öyle yapıyordum stresini alır
Sanırım püf noktası bu bi anda iteklemek bende hep yavaş yavaş iteklerdim

derin nefes al (göğüsü değil karnını şişirerek) verirken ıkınıp hızlıca ittirdiğinde hiç bir sorun olmayacak yavaş yavaş yaptığında sızlama olabilir ama bu şekilde emin ol daha iyi olacak
Peki apartatları yaparken yavaş yavaş yapmak normal mi yoksa kasılmadan mı böyle oluyor

Peki apartatları yaparken yavaş yavaş yapmak normal mi yoksa kasılmadan mı böyle oluyor
Yavaş yapmak normal ama bence hızlanablirsn korkmana gerek yok orası düşündüğün gibi dar değil kasıyorsun muhtemel kendini

Dunkunden daha zorlandim bugün. 1.boyu yarısına kadar itebildim. Ki sprey de sıkmıştım

Dunkunden daha zorlandim bugün. 1.boyu yarısına kadar itebildim. Ki sprey de sıkmıştım
Off kendime sinir oluyorum bazen. Af edersiniz makata doğru itmişim hep. Dudaklari iyice gerdirip tam ortadaki küçük deliğe itince girdi.
5 dk 1.boyla, 5 dk ikinci boyla çalıştım. Tak çıkar, ileri geri, hafif daire çizdim, spreyin etkisi mi bilmiyorum aşk kası denen kısmı bile pek hissetmedim.
Çok gaza geldim 3.boyu da bir kere sonuna kadar ittim
Kendimi kahraman gibi hissediyorum 🤣
Biz son 4 5 yıldır ilişkiye girmeyi hic denemedik bile. Teşebbüs bile etmedik yani. Acaba dudaklari tamamen açıp o kısmı mı bulamadik bunca yıl 🤣

Off kendime sinir oluyorum bazen. Af edersiniz makata doğru itmişim hep. Dudaklari iyice gerdirip tam ortadaki küçük deliğe itince girdi.
5 dk 1.boyla, 5 dk ikinci boyla çalıştım. Tak çıkar, ileri geri, hafif daire çizdim, spreyin etkisi mi bilmiyorum aşk kası denen kısmı bile pek hissetmedim.
Biz son 4 5 yıldır ilişkiye girmeyi hic denemedik bile. Teşebbüs bile etmedik yani. Acaba dudaklari tamamen açıp o kısmı mı bulamadik bunca yıl 🤣
Tebrik ederim seni ne güzel hemen başarmışsın :) aparatlara kaçar fıs sprey sıktın acaba

tam da böyle devam et harikasin☺️ Günün Kahramanmanı sensin :))

canım çok iyi iste yönü ve deliği bulunca gerisi geliyor artık öğrendin deliğin ve yönün nasıl olduğunu gerisi çok kolay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back