Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dilator setim geldi bugün lütfen yardımcı olur musunuz gözümü korkuttu yol göstermeniz benim için çok önemli desteklerinizi bekliyorum..

Dilator setim geldi bugün lütfen yardımcı olur musunuz gözümü korkuttu yol göstermeniz benim için çok önemli desteklerinizi bekliyorum..
Hangi aşamadasın?
Gozun gibi, kulagin, elin gibi bir organin oldugunu kabul edebiliyor musun? Bakabiliyor musun, dokunabiliyor musun? Çünkü ben yapamiyordum o yüzden soruyorum.
Once kucuk bir el aynasi al, rahat şekilde otur, üşümeyecek sekilde ayarla kiyafetini. Aynada biraz bak, dokun, kendini keşfet. 10 15 dk masaj yapabilirsin, elinle veya dilatorun ucuyla. Eşin de yapabilir masaj. Biraz bebe yağı sürebilirsin.
Dilatoru denemeden 10 15 dk once hafif uyusturucu bir krem veya sprey sıkarsan iyi olur. Bol bol bebe yağı sür. Dilatorun ucuna da bir fıs sprey sık.
Ben kendi yaptığımı anlatayım. Dış dudakları iyice gerdir aynaya bakarak. Af edersin buyuk tuvalet yapar gibi disaru dogry hafif ıkın. Orada minik bir yuvarlak göreceksin. Dilatoru sokman gereken yer orası. Hafifce dilatorun basini yerleştir. Itebildigin yere kadar it. Itemedigin yerde geri çıkarma, oldugu yerde birak, dinlen, biraz nefes al, derin ve sakin nefesler, burnundan al ince ince agzindan ufle. Hazir oldugunda biraz daha ilerlemeye çalış

Çok teşekkür ederim öncelikle
Parmak alabiliyorum penis başıda giriyor ilerleme olmuyor duvar hissi dediğimiz lanet yer var orada kasıp kilitliyorum kendimi

Regl günüm yakın şuan hassasım
Yoksa hemen denemeye başlıcaktm inşallah gözümde büyüttüğüm kadar kötü değildir..

Regl günüm yakın şuan hassasım
Yoksa hemen denemeye başlıcaktm inşallah gözümde büyüttüğüm kadar kötü değildir..
Askinda bu erteleme hastaligi biliyorsunuz. Bugun yorgunum, şimdi olmaz 1 saat sonra denerim, aman yarin zaten evdeyiz yarin yaparim, reglim yakin, bilmem neyim uzak gibi gibi

Askinda bu erteleme hastaligi biliyorsunuz. Bugun yorgunum, şimdi olmaz 1 saat sonra denerim, aman yarin zaten evdeyiz yarin yaparim, reglim yakin, bilmem neyim uzak gibi gibi
Haklısınız 1 senedir ha yarın ha 1 hafta sonra kendimi iyi hissedince vs 1 sene geçti artık olsun istiyorum ama malesef hep bir korku kasılma inşallah yenerim bu durumda olanlar hepimiz yenip kurtuluruz

canım öncelikle sanki yarim yatık sedyede yatar gibi bir pozisyonda sert bi koltuga uzan (yatak olmaz sert koltuk olacak icine gomulmemen gerekli) yani başın yukarıda kalsın bacaklarını iki yana iyice aç tek bacağını kendine doğru çek ve koltugun yaslanma yerine daya vulvaya bolca bebeyagi ya da zeytin yagi sur ilk dilatöru al eline dilatorede ayni sekilde zeytinyagi ya da bebeyagi dök bolca sonra dilatörü vajen girişine yerleştir zaten vulvada hafif bastirarak gezdirince dilatörü cukur gibi biryere gelecek bu pozisyonda olman rahatlık acısından önemli dediğim gibi hafif çukur gibi bir yere gelecek orda dur orasi deligin oldugu yer dilatörü girişte tut bikac dakika oraya bişeyin değmesine alış sonra derin nefes al nefes alırken göğsün değil karnın şişsin nefesi 5 saniye kadar tut içinde sonra yavaşça geri ver nefesi verirken çiş yapar gibi rahat bırak kendini gevşe ve dilatörü itekle dilatörü hafif yukarıdan aşağıya doğru eğimli tutarsan daha kolay girer dilatör girmeye başladıktan sonra ne olursa olsun geri çıkarma rahatsız hissettiğin anda olduğun yerde bekle yeniden nefes egzersizi yap gevşe ve itekle

canım sen naptın 3. dilatörü yapmıştın en son varmı bi gelişme?

Teşekkür ederim kucuk boydan başlayacağım vemcaine spray kullansam uyuşturur dmi orayı yanı fazla hissetmem

Teşekkür ederim kucuk boydan başlayacağım vemcaine spray kullansam uyuşturur dmi orayı yanı fazla hissetmem
evet canım 4-5 fıs vulvaya 1-2 fısta dilatörle sıkabilirsin ama daha fazla sıkma sonuçta ilaç az da olsa kana karışıyor dediğim kadar sık dilatörü tam itekledikten sonra 15 dk çalış ileri geri tak çıkar yap sürekli sonra eşini çağır ona göster nasıl yapılacağını eşin yapsın 30 dk sonra bitirin eşli çalışma çok önemli hem eşine güvenin gelecek hemde eşin nasıl yapması gerektiğini öğrenecek eşin yaparken egzersizi ellerini karnında bağla kesinlikle elle müdahale etme sadece komut ver yavaş hızlı bekle gibi eşin dilatör sayesinde senin komutlarınla hareket etmeye alışacak ve ilk eşli denemelerde de senin komutlarına uyacak

canım sen naptın 3. dilatörü yapmıştın en son varmı bi gelişme?
Cocuk anca uyudu ancak fırsatım oldu.
Bugun 3.gunum
Nedense dünden zor oldu. Sprey ve bebe yağıyla 1.boyu 10 kere ileri geri, 10 kere tamamen sok çıkar.
2.boyu 10 kere ileri geri, 10 kere tamamen sok çıkar.
3.boyu 10 kere ileri geri, 5 kere tamamen sok çıkar.
Bu sekilde yaptım. O aşk kasını cok hissettim bugun, biraz zorladı.
Yarin ne yapmalıyım? 4 cok buyuk görünüyor gozume

Bende görünce 4.boyu çok korkuttu beni demek sizde de öyle olmus

canım yine aynı şekilde yap yarın ama üstte anlattığım pozisyonda yap egzersizleri yarim yatar pozisyonda yolu kolay bulur oturur pozisyonda yapiyorsan zorlanirsin yarın 2. 3. ve 4. dilatörle çalış 3. dilatörle çalışırken tam sok dilatörü sonra yarıya kadar çıkar sıfır çiz yani yuvarlak yap dilatörle bu esnetme hareketi sonra yeniden tam sok yeniden yarim çıkar yine yuvarlak yap daire çiz bunu da 10 kez yap böylece esneyecek vajina 4. dilatör rahatca girecek

saire16 mesaj kısmını kapatmışiın mesaj atacaktım ama burdan etiket yapayım dedim oku cesaret gelsin ve sende en kısa sürede yenersin bu illeti

1. Aparatı yapamıyorum lütfen yardim edin

Anestezik sprey veya krem surdun mu?
Bolca bebe yağı sür. Elinde 5 10 dk masaj yap. Oraya birsey değmesine alıştır kendini.
Tam dik oturma sirtin arkaya egimli olsun.
Deligi bulabiliyor musun?

derin nefes al verirken ıkınarak aparatı hızlıca itekle hemen kayıp gidecek korkma kastıgın içim orda aşk kası engeline takılıyorsun jel sprey kullanıyor musun

Ben de bu başlığı okuyarak yendim vajinismusu. yaklaşık 2 aydır evliyim ve yeni yendim. Hatta sırf buraya yazarım diye üye oldum. Öncelikle başlığı açıp herkese sabırla cevap yazan madamm ve ilgilenen diğer arkadaşlara teşekkürler. Ben de tecrübemi paylaşmak istedim.

İlk aşamada önemli olan şey vajina girişini bulmak.
Birçok arkadaş ilk dilatörü takmakta çok zorlanmış ve hala takamayan birçok kişi var. Öncelikle başta vajina girişini dikkatlice bulmak gerekiyor. Sokamayanların birçoğu yanlış yerden sokmaya çalışıyor. Vajina girişi dudakların olduğu yerde değil daha aşağısında. Zaten ilk dilatörü soktuktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

İkinci olarak önemli olan nefes kontrolü
Vajina girişini bulduktan sonra ilk dilatörü girişe yerleştirip ittirmeden önce bir süre bekleyip diyaframdan nefes alıp vermek sizi rahatlatır. Nefes egzersizi sadece vajinismus değil birçok hastalıkta çok önemli. Takıldığınız yerde dilatörü çekmeden nefes al ver yaparak dilatörü ittirebilirsiniz. İlk dilatör o kadar küçük ki Vajina girişini bulup doğru bir şekilde yerleştirir nefesinizi de ayarlarsanız kendi kendine ilerliyor zaten.

Vajina siz ne kadar rahatsanız o kadar esniyor.
ben cinsel ilişkiye girmeye çalışırken kendimi o kadar kasıyordum ki vajinam da hasar oluşuyor ve kanamam oluyordu. Hatta doktora muayeneye gittiğimde alttan muayene etti, parmağını soktu ve parmağını çıkarttığında doktorun parmağı kan olmuştu. Ancak kendimi gevşettiğimde ne dilatör ne de penis sokulduğunda kanamam olmadı. Yani kendinizi ne kadar rahatlatırsanız ilişki sırasında canınız o kadar az acır.

Herkesin bünyesi farklı. Burda tabiyki doktorların önerdiği şeyler söyleniyor. Şu pozisyonda yapın böyle yapın gibi ancak nasıl rahat olduğunuzu siz biliyorsunuz. Bunlar şaşmaz kurallar değil. Mesela eşli denemede üstte olmamız tavsiye ediliyor ancak ben alttaydım çünkü altta kendimi daha rahat hissediyorum. Üstte olmaktansa altta olup eşimi yönlendirmeyi tercih ettim. Zorlandığım yerde onu durdurarak derin derin nefes alıp verip devam ettirdim. Kayganlaştırıcı olarak su bazlı kayganlaştırıcı aldık ama o çok vajinam da yanma yaptı ben de zeytinyağına döndüm. Vemcain veya başka bir anestezi kremi kullanmadım.

Bir de vajinismusun bir hastalık olduğunu, ülkemizde çok yaygın olduğunun da farkında olmak önemli. Hasta olmayı siz seçmediniz ve bunu tek yaşayan kişi de siz değilsiniz. Arkadaşlarım, akrabalarım ilk gecesinde yaptı diye düşünüyor birçok kişi. Ancak kimse size gelip vajinismus olduğunu söylemez zaten. Ben de kimseye söylemedim. Tanıdıklara sorsanız onlar da benim ilk gecemde ilişkiye girdiğimi sanıyodur. Evlenirken hastalıkta sağlıkta diyerek evleniyoruz. Bu yüzden hasta olduğunuz için kendinizi suçlamayın veya yetersiz hissetmeyin. İnşallah hayırlısıyla hepiniz yenersiniz. Sayfayı takip etmeye devam edicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…