• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M Mursec canım daha önce etiket yaptım mı hatırlamıyorum ama bakablirisn ayrıca sormak istediğin yerde sor inşAllah yenersin☘️

Bugün sprey olmadan kolaylıkla 2.yi aldım. Hiç acı bile hissetmedim. Bi ara dünkü spreyin etkisi devam ediyor mu diye düşündüm 😅 ben galiba burda en yavaş ilerleyenim. 2 ye biraz daha alışıp 3 ü 1-2 gün içinde denicem. Burda en az yüz kez yazıldı 1 ve diğerleri arasında hiçbir his farkı yok diye gerçekten de öyle yaptıkça kendime şaşırıyorum. Ben ki girişin yerini bulamayıp bulup unutan biri şimdi 2.yi yapıyorum 🙊
çok iyi gidiyorsun canım böyle emin adımlarla ilerle

Hepinize selamlar 1 senelik vajinismusum dilator 'le deneme korkutuyor beni maddi durumdan dolayı tedaviye de gidemiyorum lütfen yardımcı olun bana da dilator almayı düşünüyorum ama cesaretim yok 😒

Hepinize selamlar 1 senelik vajinismusum dilator 'le deneme korkutuyor beni maddi durumdan dolayı tedaviye de gidemiyorum lütfen yardımcı olun bana da dilator almayı düşünüyorum ama cesaretim yok 😒
canım hiç korkulacak bişey değil sen hemen bi tane rabır 4 lü dilatör seti sipariş et hemen halledersin merak etme biz sana anlatacağız nasıl yapacağını

canım hiç korkulacak bişey değil sen hemen bi tane rabır 4 lü dilatör seti sipariş et hemen halledersin merak etme biz sana anlatacağız nasıl yapacağını
Tamam sipariş edicem ama tedirginim
Lütfen yardımınızı esirgemeyin

Tamam sipariş edicem ama tedirginim
Lütfen yardımınızı esirgemeyin
hiç tedirgin olma canım egzersize başladığında korkulacak bişey olmadığını anlayacaksın dilatörün geldiğinde yaz nasıl yapman gerektiğini anlatacağım

hiç tedirgin olma canım egzersize başladığında korkulacak bişey olmadığını anlayacaksın dilatörün geldiğinde yaz nasıl yapman gerektiğini anlatacağım
Tamam teşekkür ederim mesajınızı okur okumaz sipariş ettim geldiğinde görüşürüz inşallah yenenlerden olurum 1 senedir fazlasıyla yıprandım bu dertle savaşanlara Allah yardım etsin inşallah

Tamam teşekkür ederim mesajınızı okur okumaz sipariş ettim geldiğinde görüşürüz inşallah yenenlerden olurum 1 senedir fazlasıyla yıprandım bu dertle savaşanlara Allah yardım etsin inşallah
Bu başarmanın yarısı emin ol takıldıgında yapamadgında asla olmuyor deme yerine sor eksiklerini görür ona göre yardım ederiz🌺

Bugun kargom geldi. Önce gorunce gozum yuvasindan firladi kocaman ve tek bir tane vardı. Ben 4 tane küçükten büyüğe siparis vermiştim.
Meger ic iceymis hepsi 🤣
Bebe yağıyla denedim.
Zaten parmak egzersizi geçmişim vardi.
1.boyla başladım. Acı zaten yok, hafif bir baski ve yanma. Çok yavas hareket ettim kendimi korkutmadan. Ama tamamı girmiyor. Ne kadar itsem de, 2 3 cm kadar bir kısmı dışarıda kalıyor.
Uyusturucu birsey kullanmadım gerek var mı

Çocugu sen uyut egzersiz yapayim diyorum eşime. Amaan gidelim aşılama yaptiralim diyor 😑 ben bu adamla nasil yenebilirim ki

Bugun kargom geldi. Önce gorunce gozum yuvasindan firladi kocaman ve tek bir tane vardı. Ben 4 tane küçükten büyüğe siparis vermiştim.
Meger ic iceymis hepsi 🤣
Bebe yağıyla denedim.
Zaten parmak egzersizi geçmişim vardi.
1.boyla başladım. Acı zaten yok, hafif bir baski ve yanma. Çok yavas hareket ettim kendimi korkutmadan. Ama tamamı girmiyor. Ne kadar itsem de, 2 3 cm kadar bir kısmı dışarıda kalıyor.
Uyusturucu birsey kullanmadım gerek var mı
Çok hoşsun canım😅 sen devam et egzersizlerine başta o şekilde belki korkudan tam ittiremiyor olablir misin uyuştrucu başta hsni çok ağrısı olanlar kullanıyor ama eminim gerek olmadan yaparsın

Çocugu sen uyut egzersiz yapayim diyorum eşime. Amaan gidelim aşılama yaptiralim diyor 😑 ben bu adamla nasil yenebilirim ki
Ben normal bir şekilde gebe kalmak istiyorum de kararlı oldgunu bilsin belli bir zaman sonra erkeklerde boşvermişlik oluyor izin verme😉

Ben normal bir şekilde gebe kalmak istiyorum de kararlı oldgunu bilsin belli bir zaman sonra erkeklerde boşvermişlik oluyor izin verme😉
8 yıllık evliyiz daha nereye bosverecegiz bilmiyorum. Zaten asilamayla bir cocugumuz var 🤣 beyefendi kolayını buldu ya.
Her Allahin günü ben vajinal ultrasonla muayene oldum, her gun karnima ben igne yaptim, ben aşılama oldum. O sadece sperm verdi hepsi bu.
Aşılamaya verecegim emegi, artik tedaviye vermek istiyorum

8 yıllık evliyiz daha nereye bosverecegiz bilmiyorum. Zaten asilamayla bir cocugumuz var 🤣 beyefendi kolayını buldu ya.
Her Allahin günü ben vajinal ultrasonla muayene oldum, her gun karnima ben igne yaptim, ben aşılama oldum. O sadece sperm verdi hepsi bu.
Aşılamaya verecegim emegi, artik tedaviye vermek istiyorum
İşte bu harikasın onada bu şekilde söyle bak bu işe başlamışın yarım bırakmak yok devamm💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back