- 29 Eylül 2020
- 172
- 291
- 33
Çok motive ettin teşekkür ederimZamanla gidecek canım onlar hep sana çerez gelicek İnan bana bende ilk gün terapist bir ve ikinci aparat yerleştirdi çok yandı sonra este sürdü uyuştu alıştı geçti sonra sonra onlara o kadar alışıyorsun ki aparat yaparken başka şeyler düşün oraya aparat girerken ne olduğunu hissetmeye odaklama kendini acı yokkk unut bunu bunların hepsi geçici
bi anda itekle dilatörü canım öyle daha kolay oluyorKızlar selam. Burda başaranları gördükçe kendim başarmış gibi seviniyorum. İnşallah bende başarıcam. Bu kısıtlama döneminde Eve gelen giden olmuyor rahat rahat deneme yapıyorum. Bugün 2.yi yarıya kadar alabildim. Ama çok yanma oldu. Yarıda bi 10 dk beklettim alışabilmek için. Daha öteye itemedim. Sizlere bir sorum olacak bu yanma hep kalacak mı yoksa zamanla gidecek mi ?
Dediğin gibi yapacağım canım teşekkür ederimbi anda itekle dilatörü canım öyle daha kolay oluy
İkinciyi de yaptım sonundabi anda itekle dilatörü canım öyle daha kolay oluyor
süpersin yarın önce 2. dilatörle 15 dk çalış tak çıkar ileri geri yap bol kayganlaştırıcıyla spreyde sıkabilirsin yine sonra 3. ye geç hafif yukardan aşağı doğru eğimli tut ve bi anda itekle çok basit olacak emin ol sonra da onunla 30 dk çalış ileri geri tak çıkarİkinciyi de yaptım sonunda4 kez denedim olmadı en sonunda sprey sıkıp yaptım hemen oldu
Tamamdır yarın yapıcam. Çok mutlu oldum. Bi de bu iletti yensem uçucam galiba. Teşekkür ederimsüpersin yarın önce 2. dilatörle 15 dk çalış tak çıkar ileri geri yap bol kayganlaştırıcıyla spreyde sıkabilirsin yine sonra 3. ye geç hafif yukardan aşağı doğru eğimli tut ve bi anda itekle çok basit olacak emin ol sonra da onunla 30 dk çalış ileri geri tak çıkar
Hadi sana da az kaldı canımm ara vermek yok bi kaç güne bitecek bu işTamamdır yarın yapıcam. Çok mutlu oldum. Bi de bu iletti yensem uçucam galiba. Teşekkür ederim
Ayy inşallahHadi sana da az kaldı canımm ara vermek yok bi kaç güne bitecek bu iş
canım şunu unutma 1. dilatorde ne hissediyorsan hepsinde aynı his olacak yani farklı bişey hissetmeyeceksin penis daha kolay olacak çünkü ne kadar sertlesirse sertlessin sonuçta et parcasi dilator kadar sert degil 1. dilatörü yapman önemliydi gerisi çorap söküğü gibi gelecek bikac gün içinde yendim vajiyiiii diyeceksinTamamdır yarın yapıcam. Çok mutlu oldum. Bi de bu iletti yensem uçucam galiba. Teşekkür ederim
merhaba , bazen bende de oluyor. heyecanlanınca oluyor genelde. eşime yavaş diyorum oda tamam sen söyle ben ilerleyeyim diyor. bunu eşine söyleyebilirsin. yada üstte olduğun pozisyonla başlayabilirsin. onda biliyorsun tamamen kontrol sende. zaten ilk pozisyondan sonra geçiyor. yani ben böyle çözüm buldumMerhaba ben yendim ama hala bacaklarımı kasıyorum kapatıyorum hep ilk giriş kontrol bende olsun istiyorum benim gibi olan var mı acaba
Üsttede hareket edemiyorummerhaba , bazen bende de oluyor. heyecanlanınca oluyor genelde. eşime yavaş diyorum oda tamam sen söyle ben ilerleyeyim diyor. bunu eşine söyleyebilirsin. yada üstte olduğun pozisyonla başlayabilirsin. onda biliyorsun tamamen kontrol sende. zaten ilk pozisyondan sonra geçiyor. yani ben böyle çözüm buldum
Üstte hareket etmek biraz zor olabiliyor ama öğreniyorsun. kaşık denediniz mi ? yani deneyerek en rahat olduğunuzu bulabilirsiniz. zamanla geçecektirÜsttede hareket edemiyorumkontrolü bırakmayı beceremiyorım hep bende olsun istiyorum
Kaşık ?Üstte hareket etmek biraz zor olabiliyor ama öğreniyorsun. kaşık denediniz mi ? yani deneyerek en rahat olduğunuzu bulabilirsiniz. zamanla geçecektir
kaşık pozisyonu yani,Kaşık ?
Onu bilmiyorum ama bir sürü pozisyon denedik alıştığım dışında daha da zorlandımkaşık pozisyonu yani,
Zamanla geçecektir belkiOnu bilmiyorum ama bir sürü pozisyon denedik alıştığım dışında daha da zorlandım
canım herkes aynı durumda ilişki 6 ay içinde oturacak tamamenMerhaba ben yendim ama hala bacaklarımı kasıyorum kapatıyorum hep ilk giriş kontrol bende olsun istiyorum benim gibi olan var mı acaba
Bravo tatlımmBugün sprey olmadan kolaylıkla 2.yi aldım. Hiç acı bile hissetmedim. Bi ara dünkü spreyin etkisi devam ediyor mu diye düşündümben galiba burda en yavaş ilerleyenim. 2 ye biraz daha alışıp 3 ü 1-2 gün içinde denicem. Burda en az yüz kez yazıldı 1 ve diğerleri arasında hiçbir his farkı yok diye gerçekten de öyle yaptıkça kendime şaşırıyorum. Ben ki girişin yerini bulamayıp bulup unutan biri şimdi 2.yi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?