Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gerçi sana esta krem vermişler bana gerek görmemişti doktor anestezik kreme o yüzden vermedi bende evdeki vemcaineyi kullanmıştım

gerçi sana esta krem vermişler bana gerek görmemişti doktor anestezik kreme o yüzden vermedi bende evdeki vemcaineyi kullanmıştım
Bana nedense este sürdü sanırım kendimi kastım :)

Bana nedense este sürdü sanırım kendimi kastım :)
normal canım sürmesi sana ilk günden 2 dilatör uygulayabilmisler bana ilk gün 1. dilatörü uygulamak için saatlerce uğraşmıştı doktor benim derecem çok yüksekti o yüzden her seansta 1 dilatör uygulandı sen çok iyi gidiyorsun

madamm sadeem Kızlar üçüncü boyu aldım ama o nasıl boy resmen penis boyu heranın aparatları çok kalın şuan bir sızlıyor yanıyor kantaron yağı verdiler pozisyon denemelerinde öğrendim bugün bol çalışma var :)

canım çok iyi eşli deneme yapın dedimi doktorun bugün için? ben 3. dilatorde yenmiştim vajiyi 4 uygulanmadı o yüzden

canım çok iyi eşli deneme yapın dedimi doktorun bugün için? ben 3. dilatorde yenmiştim vajiyi 4 uygulanmadı o yüzden
Hayır canım demedi neden demedi acaba bugün pozisyon ve üçüncü dilatör uygulandı ve iki seans oldu bugün belki yarın dicek büyük ihtimal acaba dört yapacak mı

Harikasınn vallahi bitti gitti artık evet rabir dilatör setlerine göre onlar daha büyük kantoran yagını kullanblirsin zaten hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Hayır canım demedi neden demedi acaba bugün pozisyon ve üçüncü dilatör uygulandı ve iki seans oldu bugün belki yarın dicek büyük ihtimal acaba dört yapacak mı
yarın da 4. u uygularsınız canım yarın akşam eşliyi yaparsınız artık zaten 4. dilatör yarim uygulanacak tam değil

Hadi eşlide olmazsa
olur kız niye olmasın semsert dilatoru yapiyosun penis yumuşak et ne kadar sertlesirse sertleşsin dilatör gibi olmuyor şimdi sen dilatörle zor olanı yapiyosun penis daha kolay olan dilatör direk giriyor ama penis öyle değil vajinaya göre şekil alıyor kıvrılıyor filan dilatörden çok daha kolay yapacaksın emin ol

Kızlarrrr olduuuu eşim oldu diyor ben hala valla mı diyorum inanamıyorum şükürler olsun Allahımm Desteklerinden ötürü madamm sadeem Visenyaa jnci minnettarımmm
ayyy canım çok mutlu oldum gözün aydınnn bak ne kadar kolaymış degilmi olduğunu anlamıyorsun bile bundan sonra regl gününe kadar hergün devam edin bıkmadan usanmadan hicbir günü atlamayın kısa süre içinde iyice alışacaksın ve endişelerin bitecek inşallah

Kızlar selam. Burda başaranları gördükçe kendim başarmış gibi seviniyorum. İnşallah bende başarıcam. Bu kısıtlama döneminde Eve gelen giden olmuyor rahat rahat deneme yapıyorum. Bugün 2.yi yarıya kadar alabildim. Ama çok yanma oldu. Yarıda bi 10 dk beklettim alışabilmek için. Daha öteye itemedim. Sizlere bir sorum olacak bu yanma hep kalacak mı yoksa zamanla gidecek mi ?

Zamanla gidecek canım onlar hep sana çerez gelicek İnan bana bende ilk gün terapist bir ve ikinci aparat yerleştirdi çok yandı sonra este sürdü uyuştu alıştı geçti sonra sonra onlara o kadar alışıyorsun ki aparat yaparken başka şeyler düşün oraya aparat girerken ne olduğunu hissetmeye odaklama kendini acı yokkk unut bunu bunların hepsi geçici

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…