canım berra nur yendi vajinismusu şuan normal birliktelik yaşıyor yani o kadarda korkulacak bişey değilmişBenımde aynısı
Galiba gözümde büyütüyorumcanım 1 oluyorsa 2 de olur 4 te olur hepsi aynı his arada fark yok dilatörü popo yönüne doğru hafif eğimli tut ve bi anda itekle aynı 1. dilatör gibi
rica ederim canım tabiki yardımcı olurum her zaman gözünde büyütme ve kendine acıma girişe yerleştir ve bir anda itekle öyle daha kolay emin olGaliba gözümde büyütüyorumbu arada ne zaman yazsam hep destek oldunuz çok teşekkür ederim hem sana hem sadem ‘ e onun hesabını bulamadım
birlktelikte yapabıldınızmıcanım ben Ankara da tedavi oldum seanslara gelen oluyor tabi ama aşamalı randevu veriyorlar pandemiden dolayı bi de oda sayısına göre gelen oluyor ben gittiğimde bazen 4-5 çift oluyordu bekleyen bazen kimse olmuyordu herkes seansta oluyordu belli olmuyor yani zaten 3 kez gittim ben seanstayken kimseyi gormuyosun seansa başlamadan öncede bi 5-10 dk dinlen şu iç rahatla diyolar onun için bekliyosun
canım 3. seanstan sonra birliktelik oldu benimSeanstan sonra ilk
birlktelikte yapabıldınızmı
Dilatörsüz yapıyorsan ne mutlu canım istersen bi köşede kalsın gözünün görmeyeceği şekilde inşallah ihtiyacın olmazArkadaslar artik dilatörleri atmali miyim sizce ? Yoksa bir köşe de kalsin mi. Tekrar ihtiyaç duymayiz insallah
ben sakladım belki dogumdan sonra lazim olur diyeArkadaslar artik dilatörleri atmali miyim sizce ? Yoksa bir köşe de kalsin mi. Tekrar ihtiyaç duymayiz insallah
İki e harfiyle kuzum sadeem ondan yoksa buralardayım ve gözüm hep seni aradı hatta bi seferinde yazmıştımGaliba gözümde büyütüyorumbu arada ne zaman yazsam hep destek oldunuz çok teşekkür ederim hem sana hem sadem ‘ e onun hesabını bulamadım
Vajiyi yendigim ilk hafta once aparatla bi 15 dk kasar calisip ondan sonra eşli deniyorduk. Simdi cok sukur artik onada gerek kalmadi. Aparatla calismadan esimle birlikte olabiliyorumDilatörsüz yapıyorsan ne mutlu canım istersen bi köşede kalsın gözünün görmeyeceği şekilde inşallah ihtiyacın olmaz
inşallah canimmmVajiyi yendigim ilk hafta once aparatla bi 15 dk kasar calisip ondan sonra eşli deniyorduk. Simdi cok sukur artik onada gerek kalmadi. Aparatla calismadan esimle birlikte olabiliyorum
Dilatörü de ne bilim artik hiç göresim gelmiyo çalışırken biraz tiksindim galiba.
Yine de her intimale karsi saklayayim görmeyecegim bi yerde. Insallah ben ve vajiyi yenen herkes bir daha aparata ihtiyaç duymazmadamm
Bi kaç güne yenmiş olup daha mutlu olacaksınz canım tebriklermadamm canım bugün ilk seansımdı herada iki tane dilatör uygulandı birinci ve ikinci gayet güzel gectiiii kendime olan eşime olan inancım arttı
Biraz yanmam var normal mi canımBi kaç güne yenmiş olup daha mutlu olacaksınz canım tebrikler
Evet canım geçici birşey takılma ona hiç birşey olmamiş gibi düşün zihnini onla yormaBiraz yanmam var normal mi canım
canım çok iyi yolu yarıladın 2-3 gune biter bu işmadamm canım bugün ilk seansımdı herada iki tane dilatör uygulandı birinci ve ikinci gayet güzel gectiiii kendime olan eşime olan inancım arttı
cok normal oyle olması bi tane fito krem al dış bölgeye hergün sür o sıvılaşıp içeriyede akıyor rahatlatır seni bu arada ev ödevlerini aksatmadan yapın bu dönem kendinizi dışarıya kapatın misafir kabul etmeyin ve sadece bu işe odaklanınBiraz yanmam var normal mi canım
yok canım dilatör kavanoz krem bi de uyguladiklari dilatörü veriyolar sonra eşli deneyeceğin zamanda sakinleştirici ve ereksiyon hapı verecekler eğer vermezlerse mutlaka iste ben istemeden vermişlerdi dilatörleri her kullanımdan sonra su ve sabunla yıka fito krem önermişti bana doktorum o baya iyi geliyor tahrişi gideroyor eczaneden aldım bide vemcaine sprey vardı bende onu da ilk eşli denemede kullanmıştım uysturmak icinEv ödevimizde yaptık canımmadamm bana bir kavanoz krem ve esta krem verdiler başka birsey vermediler sana verdiler mi başka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?