Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sevindim canımmm gerisi çorap söküğü gibi geliyor

Kızlar az önce mazhar eserdağın yanından çıktık eşimle vajinusmus derecem 4 üzerinden 2 DEdi 5500 fiyat çekti 350 TL muayene ücreti verdik onuda düştü üç seansta biter dedi beni çok rahatlattı eşimde bende çok rahatladık inşallah bir an önce biter

canım çok iyi orta derecesin demekki çabuk atlatırsın merak etme doktorun dediklerini birebir uygula ev ödevlerini mutlaka yap korkularından çekinmeden bahset çok kolay olacak goreceksin

canım çok iyi orta derecesin demekki çabuk atlatırsın merak etme doktorun dediklerini birebir uygula ev ödevlerini mutlaka yap korkularından çekinmeden bahset çok kolay olacak goreceksin
İnşallah canım inşallah mazhar hoca çok tatlı Süleyman hocadan da bahsetti başarı oranımız %100 dedi inşallah güvendim yapabilirim umarım

İnşallah canım inşallah mazhar hoca çok tatlı Süleyman hocadan da bahsetti başarı oranımız %100 dedi inşallah güvendim yapabilirim umarım
yaparsın canım oldukça profesyonel bi yerde tedavi göreceksin rahat ol

Kızlar vajiismus derecesini nasıl anlayabiliriz

Kızlar vajiismus derecesini nasıl anlayabiliriz
doktora gitmen gerekli canım zaten bi kadın doğum doktoruna görünmeden evde hicbir tedavi yöntemini uygulamayın fizyoloji bir sorun yoksa evde tedavi yöntemlerini uygulayabilirsiniz

doktora gitmen gerekli canım zaten bi kadın doğum doktoruna görünmeden evde hicbir tedavi yöntemini uygulamayın fizyoloji bir sorun yoksa evde tedavi yöntemlerini uygulayabilirsiniz
Devlet hastanesinde vajinismus olmadığımı jinekolojik muayene olabildiğimi söylediler ama belki derecem düşüktür. Ben dün 2.aparatı yaptım ordaki kası geçmek için 20 dakika uğraştım oraya gelince aparatı bişey geriye ittiriyo gibi geliyo. O kası geçince git gel yaparken o kasta yine birazcık takılıyo yardımcı olur musun canım

CAnım tebrikler çok iyi gidiyorsun diğerlerini de yapacaksın . Vajina her Şeyi dışarı atan bir organ kasta takılmaz içinde iken gevşer yavaş yavaş yap git gelleri zamanla orası alışacak . Sadece tak çıkar yaparken tekrar kapanıyor gibi oluyor o da ıkın ittir saniyelik geri açılıyor . Aparatı içine aldığını ve içinden çıkardığını düşün kendin yönet yani. Orası senin talimatın ile yapacak bunları . Acıyacak diye istemsiz kasıyeosun ondan oraya takılıyor gibi geliyordur . 1 ve 2 ye iyice alış sonra 3 e geç

canım o alandan korkma zaten küçücük bir yer orası ilerleyen zamanlarda oradan zevk almaya başlayacaksın o alana gelince biraz itelemem gerekli hızlı iteklersen daha kolay ve cabuk gecer esli denemede de hissedecegin sey bu iste baska bir his yok yarıya kadar his yok yarıdan sonra biyere takılır gibi olacak yanma gibi bişey hissedeceksin orayı geçincede kayip gidecek yani hicbisey anlatılanlar gibi degil acı kan filan yok

Kesinlikle anlatıldığı gibi abartılı değil. o yer beni geriyodu sadece ama bugün dediğin gibi hızlı itekliyim canım

Teşekkür ederim canım önerilerini uyguluycam bugün

Ya evet bnmde canımı yakan ordakı et anestol bolca sürüp uyuşturmak gerek

Kızlar yine ben arada ara verip geri dönüyorum kızlar 1.yi çok rahat yapıyorum 2.olmuyor sizce neden ? Acaba ben psikolojik olarak 2yi gözümde çok mu büyütüyorum

Ya evet bnmde canımı yakan ordakı et anestol bolca sürüp uyuşturmak gerek
canım orası cok minik bir yer sadece bikac mm orayı geçtikten sonra duvar yok boşluk kayıp gidiyor dilatör sadece biraz iteklemen gerekli orada herhangibir acı hissetmiyorsum sadece hafif bir yanma hissedeceksin o kadar

Kızlar yine ben arada ara verip geri dönüyorum kızlar 1.yi çok rahat yapıyorum 2.olmuyor sizce neden ? Acaba ben psikolojik olarak 2yi gözümde çok mu büyütüyorum
canım 1 oluyorsa 2 de olur 4 te olur hepsi aynı his arada fark yok dilatörü popo yönüne doğru hafif eğimli tut ve bi anda itekle aynı 1. dilatör gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…