Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde ben aparatın yönünü bulamıyorum sanırım aşagıya doğru olması gerektiğini okudum cok fazla aşağıya ittiriyorum sanırsam kas dediğiniz yer sadece tek bi yerde mi varTakıldığın yerde ıkın itir dinlendirici bir müzik aç.bir de karnını şişir derin nefes al ver . Muhtemelen kasta takılıyorsun orayı geçtikten sonrası boşluk kayıp gider .
Aynen bende 1. Aparatın yarısında takılıyorum kas oldugunu yeni öğrendim bende çok aşağıya ittiriyodum aparatı rahatlattınız beni :))Girişten 3-4 cm gibi ilerde yani 1. Aparatın yarısını düşündüğümüzde oraya denk geliyor yarısından fazlasını ittirince kası geçmiş oluyoruz . Evet Sadece girişteki yerde kas var zaten ilerisi boşluk . İlerleyince insan çok şaşırıyor Madamın yazısındaki pozisyon yaptığımızda bir ayağımızı uzatıp bir ayağımızı koltuğa dayandırıyoruz . Hafifi popoya eğimli tamamen değil . Bastırınca o yönünü buluyor Zaten sağa sola üste alta hareket ettirerek deneyin yönü bulursunuz
Evet kastığımı fark ettiğim an kendimi rahat bırakıyorum çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim :)))Kası hisssedersin zaten hafif yanma oluyor ama yanma olduğu zaman durma devam et . Ondan sonra saniyelik bir şey normalde de yanmaz da biz sıkıp kastığımjz için yanıyor . Ikınınca o yanma hissi de yok ama şu an kasıyorsunuz muhtemel
Rica ederim hepimiz ayni şeyleri yaşadık . Bu burdan geçmez imkansız canım çok yanacak sanıyorsun halbuki ileride his yok . O dayandığın nokta son nokta . Başka acı hissi yok.Evet kastığımı fark ettiğim an kendimi rahat bırakıyorum çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim :)))
Kesinlikle cok haklısınız çok acıyacak sanıyoruz ama gayet dayanılabilir bi yanmaRica ederim hepimiz ayni şeyleri yaşadık . Bu burdan geçmez imkansız canım çok yanacak sanıyorsun halbuki ileride his yok . O dayandığın nokta son nokta . Başka acı hissi yok.
Aynen öyle aparat çalışırken vajina halkında bilgilendirini videolar izleyebilirsiniz faydalı oluyor müjdegül Karacanın İnstagram hesabında var vajinismusu çok güzel anlatmışKesinlikle cok haklısınız çok acıyacak sanıyoruz ama gayet dayanılabilir bi yanma
Siz kendiniz mi yendiniz yoksa doktorla mı ?Aynen öyle aparat çalışırken vajina halkında bilgilendirini videolar izleyebilirsiniz faydalı oluyor müjdegül Karacanın İnstagram hesabında var vajinismusu çok güzel anlatmış
Çok doğru korkudan ittirmiyordum sanırım bende mantar yaptıgını duyduğum için cesaret edemiyorum bide bunla uğraşmayayım diye. ama bu sefer çok kararlıyım çok hırslıyım bu konu çözülmezse ayrılık olacak çok dua ediyorum pozitif kalmaya çalışıyorumNe demek korkup ittirmiyoruz aslında orda takılıyor sanıyoruz engel var sanıyoruz. Ama gidiyor içerisi çok geniş . Hafif yanıyor ıkına ıkına yavaş yavaş bastırarak ama asla geri çekmeyerek ittirin. Aparatı geri çıkarmak yok . Bir de ilk etapta yağ tarzı şeyler iyi oluyor aparat çalışması için . Hindistan cevizi yağı kantaron Veya zeytin yağı. Bebe yağı hiç kullanmadım ben . Yağlar mantara sebeb olabiliyormuş . O bakımdan uzun süre kullanmayın . En fazla bir ay gibi Veya alışına kadar akışkan yoğun şeyler iyi oluyor . Ultrason jeli de iyi ama ben yağlarda daha rahat çalışıyordum denemekte fayda var
Ben ilk kantoron yağı ile çalıştım acayip kayıyor . Sonra zeytinyağı ile en son Hindistan cevizi yağı ile çalıştım . En çok Hindistan cevizi yağını sevdim hem güzel kokuyor . Mantar olmadım yani sürekli kullanımda sorun diyorlar . Zaten şiödi eşlide su bazlı kayganlaştırıcı ve ultrason jeli kullanıyorum . Ama ilk olarak yağlar daha kaygan geldi siz de deneyin hangisini severseniz onu kullanırsınızÇok doğru korkudan ittirmiyordum sanırım bende mantar yaptıgını duyduğum için cesaret edemiyorum bide bunla uğraşmayayım diye. ama bu sefer çok kararlıyım çok hırslıyım bu konu çözülmezse ayrılık olacak çok dua ediyorum pozitif kalmaya çalışıyorum
Müjdegül karacanın instagramındaki vajinismus hakkındaki videosunu izledim gerçekten cok faydalı şeyler anlatmış çok rahatlattı beni birde yağlarla deneyeyimBen ilk kantoron yağı ile çalıştım acayip kayıyor . Sonra zeytinyağı ile en son Hindistan cevizi yağı ile çalıştım . En çok Hindistan cevizi yağını sevdim hem güzel kokuyor . Mantar olmadım yani sürekli kullanımda sorun diyorlar . Zaten şiödi eşlide su bazlı kayganlaştırıcı ve ultrason jeli kullanıyorum . Ama ilk olarak yağlar daha kaygan geldi siz de deneyin hangisini severseniz onu kullanırsınız
Senin dediğin gibi o kası gecmek için iyice ıkındım kasmadım orayı geçti geçerken de hissettim ama ondan sonrası aşırı basitmiş hiçbişey yokmuş ya bi o kas bizi zorlayan şey. Ondan sonrası kendi yolunu buluyo resmenDeneyin kolay gelsin . Evde yapılabilir . Dokunamıyorsanız bakamıyorsanız bir türlü olmuyor ise en son çare doktora gidilmeli bence . Çünkü zor olmayan tedavi için çok fahiş fiyatlar İsteniyor. Tabi mutluluk her şeyden önemli , para bir yanda kalıyor. Ama evde deneyen başaran bir sürü insan var başarabilirsiniz 1. Yi yapın gerisi çorap söküğü gibi .