Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet eşli denerken cesaretimi kaybediyorum galiba hatta sanki orasi patlayacak cok kan gelecek gibi bi his geliyor o an. Halbuki aparatla calisirken lekelenme bile olmadi.

canım kızlık zarı vajinanın girişinde 1.5 cm içerde aynada bakarak bile görebilirsin yani penisin ucu bile girse 1.5 cm de bozulur

Evet eşli denerken cesaretimi kaybediyorum galiba hatta sanki orasi patlayacak cok kan gelecek gibi bi his geliyor o an. Halbuki aparatla calisirken lekelenme bile olmadi.
aparatla gelmediyse peniste hiç gelmez semsert plastik bişey sokuyosun oraya ve lekelenme bile olmuyo dilatorun yapamadığını yumusak penis nasıl yapsın

canım kızlık zarı vajinanın girişinde 1.5 cm içerde aynada bakarak bile görebilirsin yani penisin ucu bile girse 1.5 cm de bozulur
O zaman gördüğüm ve hissettiğim o işte o an ki sızı kotkuyo onu ittirince çok mu acı oluyo

O zaman gördüğüm ve hissettiğim o işte o an ki sızı kotkuyo onu ittirince çok mu acı oluyo
canım eşli birleşmede aparatta hissettiğin kadar bile his olmayacak emin ol hicbir acı hissetmeyeceksin ucu girdiği zaman artık bitti demektir korkma ve kesinlikle geri çıkarma kasıldıkça bekle nefes al ver ve gevşeyerek devam et ıkınarakta devam edebilirsin çünkü ıkındığın zaman giriş genişliyor bunu eline ayna alıp test edebilirsin belki ıkındığın zaman girişin açıldığını görürsen rahatlarsın eğer çok rahatsız ediyorsa seni o his vemcaine sprey sık vulvaya ve dilatöre eşli denemeden önce 15 dk çalış öyle yap hem içerisi hem dışarısı uyuşmuş olur ilk bikac defa böyle yapar sonra bırakırsın

Daha çok cesaretlendim deneyeceğim tekrar çok teşekkür ederim

Çok sağolun o kadar rahatladım ki cesaret gelio böyle sayenizde

aparatla gelmediyse peniste hiç gelmez semsert plastik bişey sokuyosun oraya ve lekelenme bile olmuyo dilatorun yapamadığını yumusak penis nasıl yapsın
Evet bu dusunceyi kafamdan atarsam insallah basaracam. zor kismi dilatördü onu başardim. Eşli denemeye devam... olacak insallah

Atarax ilacı gün içinde kullanabilir miyiz

Atarax ilacı gün içinde kullanabilir miyiz
canım ilacı içtikten 3-4 saat sonra uyku yapiyo uyku saatinizden 3 saat öncesine göre ayarlarsan iyi olur eğer çalışmıyorsan sorun olmaz zaten uyursun ama çalışıyorsan gün içinde zorlayabilir

Ustteki pozisyonda denedim ama kasilmam oldu yine. Bi duvar var sanki orda yani olmadi. Ama dilatorle calisabiliyorum. Esliye gecince panik oluyorum.
Meraba sizde orda bi duvar var gbi demişsiniz cidden orda bi et var kızlk zarı galiba ona penis deyince ben mümkün yok devam edemiorum kasılıyorum ve ona basınç uygulanınca cidden acıo. Kafam allak bullak kimi doktor kızlık zarı die bişi yok dio kimi çok geride dio ee bu hemen aynayla bakınca gördüğüm ne o zaman çok gevşiorum taki o ete penis deyene kadar ve asla üstte yapamıyorum gerçi altta da yapamıorum da sanki üstte olunca daha çok acı hissetcekmişim gbi oluyo o basınca nası dayanıcam siz o an ne hissediosunuz acı mı sızı mı panik mi cidden psikoloji die bişi kalmadı etraftan kaç yaşında küçük evlenenler bile yapıo sözlerini duymak çok incitio artık

Muhtemelen siz aşk kasından bahsediyorsunuz. Parmakla çalışmak aparata göre zor ama isterseniz serçe parmak ile kontrol edin . Girişten 2-3 cm gibi sonra dar büzüşmüş et gibi bir şey var. Orası büzüşmüş bir kas . Çiş yapar gibi ıkınınca açılıyor. Çok hafif yanma gibi bir his var orda . Orayı geçince boşluk var . Kızlık zarı denilen şey vajina ağzındaki girişte olan açıklığımız . Kimisi dar kimisi geniş kimisi esnek vs. İlişki sırasında iyice açılıyor eğer esnek değil ise köşelerden yırtılıyor . Ikınınca da kontrol edebiliriz aslında. Mesele aşk kası zaten himen acımıyor çok hafif sızlama oluyor girişte zarar verdi isek anlıyoruz ama o bir şey değil mesele aşk kasında . Ben bunları öğrendim bu süreçte

Kendi kendinize okadar değişik yanlış düşünüyorsunuz ki onceliklecinsellik neden var neden yapmanız gerek onu düşünün. Sonuçta vajina ve penis birbiri için yaratılmış ee cinsellik dayanilacak bisey değil zevk alincak bisey önce lütfen bunu düşünun.

Bunun farkındayız ama maalesef bunu çekenler zevk almayı artık bir kenara bırakıp biran önce eşine olan görevini yerine getirmeye odaklıo ister istemez bunu yaşadınız mı bilmiorum inşallah yaşamamışsınızdır insan istiyo haz duyuyo taki o durumda birleşme sırasında vücut kastığı için İSTEMSİZCE zevk yerini korkuo bırakıo

Bende yaşadım görev bildiğin sürece ki bende de görev olmaktan öteye gitmiyor anlamış birşey hani böyle anlatılan çok rahatlanan bisey değil ama lütfen kendini adapte et

Parmağımı çok rahat koyabiliyorum hatta baya ittirebiliyorum penisinde birazını alabiliyorum taki o büzüşmüş ete dokununca o baskıyı hissedince hemen yapamıcam diyorum çok farklı bi his gerçekten o et sanki içeri girmesine müsade etmiyo gbi bi acı veriyo tabi o an istemsizce kasılmalar oluyo halbuki her gün bunu yaşıcama birkere dişimi sıksam die kendimi odaklıyorm ama yapamıyorum

Daha önce muayene oldunuz mu kizlik zari duruyorsa muhtemelen ondan bahsediyorsunuzdur, yatakta sirt üstu hafif uzanir pozisyonda karsisiniza ayna alin afedersiniz acik yaziyorum ama dudak kisimlarindan tutup elinizle hafif ayirin delik kismini cevreleyen şey kizlik zari et demiyim çünkü cok ince bir yapi zaten ilk basta delik küçücük görünüyordu benimde hatta bulmakta bile zorlandim ikininca cok rahat görünüyor, sonra dilator egzersizlerine basladim 4 boy seklinde 3. Ve 4. Boyda o zar dedigim yer açıldı giriş baya bir genişledi gözle görülür şekilde bahsettiginiz o sızı da egzersizlerden sonra geçti umarim faydali olmuştur yazdığım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…