Olmaz mı konuşmak nası rahatlatıo faydası oluo gerçekten sağolunDaha önce muayene oldunuz mu kizlik zari duruyorsa muhtemelen ondan bahsediyorsunuzdur, yatakta sirt üstu hafif uzanir pozisyonda karsisiniza ayna alin afedersiniz acik yaziyorum ama dudak kisimlarindan tutup elinizle hafif ayirin delik kismini cevreleyen şey kizlik zari et demiyim çünkü cok ince bir yapi zaten ilk basta delik küçücük görünüyordu benimde hatta bulmakta bile zorlandim ikininca cok rahat görünüyor, sonra dilator egzersizlerine basladim 4 boy seklinde 3. Ve 4. Boyda o zar dedigim yer açıldı giriş baya bir genişledi gözle görülür şekilde bahsettiginiz o sızı da egzersizlerden sonra geçti umarim faydali olmuştur yazdığım
İnsanı tuhaf yapıo yani burdan da psikolojik oldunu anlıorum da o an yapamıorumOlmaz mı konuşmak nası rahatlatıo faydası oluo gerçekten sağolunmuane oldum doktor dudakları bir çekti ben orda mahvoldum acımadı ama oraya birinin dokunması i insan
Vajina islakken daha kolay oluyo kuru olunca tabiki zorlaniyor cok kasiyosunuzdur dustan sonra deneyin genelde kendinizi motive edin herkes yapiyo adim adim olacak diye bir bakmissiniz kolayca olmus bol bol ikinin yaparkenKIzlar selam ben bi süre ara vermiştim 2.dilatörü yarısına kadar alabiliyordum. Yaklaşık 2 hafta deneyemedim. Bugün denemeye çalıştım ama 1.yi bile alamadım yine duvarBiliyorsunuz ben 1.yi çok zor almıştım uzun sürmüştü yani. Şimdi tekrar başa dönmüşüm
N11 sanirim gizli kargoydu dilatorlrri yaparsaniz kizlik zari olayi zaten geciyo rahatliyorsunuz giris daha rahat oluyo tabi esiniz izin verirse yapin herkesin eşi farkli dusuncelere sahip bu konuda sizin bileceginiz is ben dilatorlr hizli ilerlemistimİnsanı tuhaf yapıo yani burdan da psikolojik oldunu anlıorum da o an yapamıorumdoktor kızlık zarın bozulmamış dedi eşin hiç girememiş dedi gerçekten de girememişti ama şimdi biraz daha giriyo o ete değiyo işte o etide dedğiniz gibi aynada görüyorum ıkınınca kişiden kişiye değişio ya sanki benim o etim çok kalın ondan acıyo gbi hissettim tam o sırada ıkınıp nefes alıp vermeye çalışıorum bu sefer içimde daha çok hissedince hemen kaçıyorum nası aşıcam bilemedim ama dilatör setinden almayı düşünüyorum siz nerden aldınız
Eşime bahsettim işe yarar alalım dedi bakalım fakat çok araştırmadm ama ilk boyda mesela belli bi cm ile deneyip ikincsinde biraz daha mı ileri ittirmemiz gerekiyo bide şeyden çekiniyorum insan eti gbi değil neticede ya ya daha ters teperse die düşündüm ama herkes çok faydasını görmüşN11 sanirim gizli kargoydu dilatorlrri yaparsaniz kizlik zari olayi zaten geciyo rahatliyorsunuz giris daha rahat oluyo tabi esiniz izin verirse yapin herkesin eşi farkli dusuncelere sahip bu konuda sizin bileceginiz is ben dilatorlr hizli ilerlemistim
canım vajinismusun başka bir tedavi şekli yok tek alternatif dilatör ilk dilatör zaten minicik bişey rahatlıkla yaparsın ilki olduktan sonra gerisi kolay oraya biseyin rahatlikla girdigini göreceksin ve digerlerini kolaylikla yapacaksin dilatör setle birlikte yoğun bir kayganlaştırıcı (en zararsızı ultrason jeli alışana kadar) vemcaine sprey ve atarax almayı unutma çalışırken bunlar işine yarayacakEşime bahsettim işe yarar alalım dedi bakalım fakat çok araştırmadm ama ilk boyda mesela belli bi cm ile deneyip ikincsinde biraz daha mı ileri ittirmemiz gerekiyo bide şeyden çekiniyorum insan eti gbi değil neticede ya ya daha ters teperse die düşündüm ama herkes çok faydasını görmüş
Bu sorunu sandığından çok daha fazla kadın yaşıyor emin ol. Yıllarca eşiyle birlikte olamayan kişiler tanıdım. Hatta aralarında inanmayacaksın ama çocuğu olanlar bile vardı.Iyi akşamlar.. Benim asıl sorunum canım çok yanacak korkusunu kafamdan atamamak ve eşime de güvenememek sanrım
canımcım kızlık zarı bir et değil minik kan pıhtıcıklarıdır senin hissettiğin şey vajinanın kendisi vajina normalde büzüşük durur içeri bişey girdiği anda giren seyin boyutuna gore uzar ve genişler parmağınla egzersiz yapma bu seni iğreti eder dilatör kullan kızlık zarı bozulduğu zaman anlamıyosun acı yok yani orası kapalı bi alan değil sadece vajina duvarında dediğim gibi bir sürü minik kan pihticiklari yani onlar patlıyor kanda oradan geliyor diyelimki parmağın minicik şu topladı patlattın ne kadar acır hiç. bu da öyle bişey acı yok orda baskıdan rahatsız oluyorsan poponun altına ince bir yastık koy baskı hissetmeyeceksinMeraba sizde orda bi duvar var gbi demişsiniz cidden orda bi et var kızlk zarı galiba ona penis deyince ben mümkün yok devam edemiorum kasılıyorum ve ona basınç uygulanınca cidden acıo. Kafam allak bullak kimi doktor kızlık zarı die bişi yok dio kimi çok geride dio ee bu hemen aynayla bakınca gördüğüm ne o zaman çok gevşiorum taki o ete penis deyene kadar ve asla üstte yapamıyorum gerçi altta da yapamıorum da sanki üstte olunca daha çok acı hissetcekmişim gbi oluyo o basınca nası dayanıcam siz o an ne hissediosunuz acı mı sızı mı panik mi cidden psikoloji die bişi kalmadı etraftan kaç yaşında küçük evlenenler bile yapıo sözlerini duymak çok incitio artık
canim kayganlaştırıcı sürüp girise yerleştir aoarati ve bi anda itekle 1-2-3 diye say 3 e geldiğinde tamamı girmiş olsun sen yaptın bunu oranın açık olduğunu biliyorsun yaparsın kolaycaKIzlar selam ben bi süre ara vermiştim 2.dilatörü yarısına kadar alabiliyordum. Yaklaşık 2 hafta deneyemedim. Bugün denemeye çalıştım ama 1.yi bile alamadım yine duvarBiliyorsunuz ben 1.yi çok zor almıştım uzun sürmüştü yani. Şimdi tekrar başa dönmüşüm
Koydum yastık tamamen psikolojik bu diyorum ama o baskıyı hissettiğim an o et parçası penisi sanki dışarı itiyo özellikle üstteyken ben daha fazla acı hissediyorumcanımcım kızlık zarı bir et değil minik kan pıhtıcıklarıdır senin hissettiğin şey vajinanın kendisi vajina normalde büzüşük durur içeri bişey girdiği anda giren seyin boyutuna gore uzar ve genişler parmağınla egzersiz yapma bu seni iğreti eder dilatör kullan kızlık zarı bozulduğu zaman anlamıyosun acı yok yani orası kapalı bi alan değil sadece vajina duvarında dediğim gibi bir sürü minik kan pihticiklari yani onlar patlıyor kanda oradan geliyor diyelimki parmağın minicik şu topladı patlattın ne kadar acır hiç. bu da öyle bişey acı yok orda baskıdan rahatsız oluyorsan poponun altına ince bir yastık koy baskı hissetmeyeceksin
benim kuzenim hiçbir şey yapmadı yenmek için 3 ay içindede kendi ovülasyon testiyle hamile kaldı dert etmeyinÇoktan güzel anlatmışsınaz kaldı bende yenenlerden olacağım
canım vajina zaten içeri giren herşeyi geri itekler hani diyoruz ya kadınlar doğum yapıyor diye aslında bebeği kadın doğurmuyor bebek kendi çıkıyor ordan çünkü vajina çocuğu itekliyor dışarı kadın sadece yardımcı oluyor o kadar düşün vajina koskoca bebeği itekleyerek çıkarıyor kucucuk penisi geri iteklemesi normal o yüzden eşinin biraz daha iteklemesi lazım tabi bunun için senin buna musade etmen lazım davranışlarını tepkilerini kontrol altına alabilmen içinde dilatör egzersizi yapman şart dilatör sayesinde tepkilerini en aza indirmeyi başaracaksın önce sonra eşli deneme yapacaksınKoydum yastık tamamen psikolojik bu diyorum ama o baskıyı hissettiğim an o et parçası penisi sanki dışarı itiyo özellikle üstteyken ben daha fazla acı hissediyorum
bir doktora muayene olup fiziksel bi sorun olup olmadığını öğren önce hymen yapısını öğren çünkü herkeste farklılık gösterir vajinismus dereceni öğren bunlar tedavi aşamasında önemli şeylerKoydum yastık tamamen psikolojik bu diyorum ama o baskıyı hissettiğim an o et parçası penisi sanki dışarı itiyo özellikle üstteyken ben daha fazla acı hissediyorum
canım önceden bende bulamıyodum bunun en kolay yöntemi iki bacağını açarak uzat sonra birini kendine doğru çek ve biyere yasla aparatı oralarda gezdir çukur gibi bir yere gelecek orası vajina girişi aynadan bakarkende yanakları ikiye ayır yanakların alt kisminda küçük pembe biyer eğer dilatör yaparken yine olmazsa eşine ver dilatörü ilk o yapsın o görerek yapacağı için daha kolay olacak sen ellerini karnında birleştir ve müdahale etme sadece komut ver o kadarKIzlar bende ki problem şöyle. Biraz komik gelebilir bende düşündükçe gülüyorum kendime. Vajina girişini bulamıyorum. Daha önce bulup 2.aparatın yarısına kadar yapmıştım. Sonra regli dönemi uygun ortam olmamasından ara vermiştim. Şimdi yine başa döndüm bulamıyorum. Aynada da göremiyorum. Bulmanın kolay yollarını bilenler yazabilir mi ?
bi de uzanırken tam olarak yatma veya tam olarak oturma yatarla oturur arası olman lazım başına ve sırtına yastık koy hafif yatar pozisyonda yani sanki sedyede yatıyormuş gibi yatKIzlar bende ki problem şöyle. Biraz komik gelebilir bende düşündükçe gülüyorum kendime. Vajina girişini bulamıyorum. Daha önce bulup 2.aparatın yarısına kadar yapmıştım. Sonra regli dönemi uygun ortam olmamasından ara vermiştim. Şimdi yine başa döndüm bulamıyorum. Aynada da göremiyorum. Bulmanın kolay yollarını bilenler yazabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?