Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ya girmiyor sanki yumuşak olunca . Sert hali bile aparattan yumuşak. Nasıl olacak ki
canim oyle olması daha iyi iste aparat sert acitiyo penis öyle değil aparara alisik oldugun icin anlamıyosun bile oldugunu

Ustteki pozisyonda denedim ama kasilmam oldu yine. Bi duvar var sanki orda yani olmadi. Ama dilatorle calisabiliyorum. Esliye gecince panik oluyorum.

Ustteki pozisyonda denedim ama kasilmam oldu yine. Bi duvar var sanki orda yani olmadi. Ama dilatorle calisabiliyorum. Esliye gecince panik oluyorum.
canim ilk giriştemi oluyor o his yani hiç giriş olmuyormu ucu filan

canım hangi aşamadasın dilatörle çalışıyor musun egzersizlerde ne durumdasın
Dilatör çalışmadım makyaj fırça saplarına eldiven geçirdim çalıştım ilk çok zorlandım ama oldu sonra eşli deneme yaptım 3 kez ve içime girdi ama bi yer var oraya gelince gitmiyor sanki tıkanıp kalıyor birde ilk girdirirken baya zorlanıyoruz

Ucu biraz giriyor azcik sonra kasiliyorum ve devami gelmiyor
canım ucu giriyorsa aşk kasını geçmiş oluyosun zaten başka kas yok vajinada sonrası kolay kasıldığın zaman bekle derin nefes al karnin şişsin nefesini ver ıkınarak ilerlet ıkındığın zaman delik büyüyo kasıldım diye birakma cikarma geri her kasilmada bekle nefes al ver gevşe ıkın ve itekle

canım yarıyı geçtikten sonra çok minik bir alan var orası biraz daha dar diğer yerlere göre ama çok minik bir alan orası zaten penis ordan geçerken incelip uzuyor orada hafif bir yanma hissedeceksin korkma ve iteklemeye devam et o minicik alanı geçtikten sonra duvar yok artık boşluk orası ve his yok penis kayıp gidecek o minik alan eşinin ve senin zevk aldığınız yer sen ilk başlarda sanki yanma varmış gibi sızlıyo gibi bişey hissedeceksin zamanla oranın dokusu değişecek ve zevk almaya başlayacaksın

Esli denemem basarisiz sonuclandi. 4. Aparatlada calistikdan snra esli denedik ama yine kasilmam oldu offf ne yapmaliyim. Cok yoruldum artik ben ya
Hiçmi girmiyor ben deniyorum giriyor ama bi yerden sonra girmiyor
yani yapmışmıyızdır biz dilatör almama gerek varmı acaba birde kan falanda gelmedi

yani yapmışmıyızdır biz dilatör almama gerek varmı acaba birde kan falanda gelmedi
canım o duvar hissi olan yere kadar geldiysen gerisi kolay zaten sadece biraz cesaret et ve nefes egzersizi ve ıkınmayla devam et bi kere olduktan sonra bu muymuş diyeceksin zaten sona gelmişsin azıcık cesaretle o minik alanı geçersen penis kayıp gidecek çünkü orası geniş boşluk hiçbi his yok ileride ilk denemede başaracaksın emin ol yapacağım de ve yap

canım kan hemen gelmeyebilir esnektir o yüzden şimdi yoğun kayganlaştırıcı kullanıyorsun bi de yavas yapiyosun orada sürtünme olmuyor o yuzden zar bozulmuyodur normal yani ama öyle aman aman bi kan bekleme bikac damla gelir belki o bile gelmez belki hemen duşa giriyorsan duşta akip gitmistir illa kanı görmek istiyorsan ilişkiden sonra bir süre çömelip otur duştan sonrada beyaz çamaşır giy ama esnekse belki kan gelmiştir farketmemissindir bile benim ilişki olduktan 2 saat sonra filan 2 damla bişey geldi

Çok güzel yazmışsınız sabahın yedisinde okumadığım araştırmadığım doktor kalmadı uyuyamaz hale geldim artık. Sanki hiç yapamıcakmşım gbi korkuyorum inşallah yapabilirim bende aşarım bu durumu

inşallah canım tez vakitte kurtulursun sende hemen bi dilatör seti sipariş et ve egzersizlere başla en iyi kliniğe de gitsen tedavi şekli bu bence evde kendin yapabilirsin

inşallah canım tez vakitte kurtulursun sende hemen bi dilatör seti sipariş et ve egzersizlere başla en iyi kliniğe de gitsen tedavi şekli bu bence evde kendin yapabilirsin
İnşallah bu konudan dolayı sıkıntı da olan herkes inşallah biran evvel kurtulur

Dilatör calisirken rahat yapabiliyordum diye uyusturucu sprey felan kullanmadim. Acaba esli denerken kullansam bi faydasi olur mu. Kasilma acisindan. Bir de kalp rahatsizligim var sakinlestirici hap kullanmak bnm icin riskli olabilir. Uyusturucu sprey de kullansam sknti olur mu acaba

Tesekkur ederim. Bir de oyle deneyeyim. Ben kasilinca hemen geri cekiliyorum. Hatayi orda yapiyorum herhalde

canım bi kullanmadan dene çünkü dilatörü ilaç olmadan yaptıysan penisi hayli hayli yaparsın cunku penis dilatörden daha kolay sadece biraz cesaret dilatörde kasılınca nasıl bekleyip kendini rahatlatıp devam ediyordun peniste öyle ucu girdikten sonra çıkarmak yok yavaş yavaş ilerletmeye devam et

Kızlar vajinada süt kesiği gibi akıntı mantar mı oluyor . Kaşınma yok. Aparat çalışırken çok hafif ağrı oluyor ama o da girişte . 4. Aparattan sonra giriş biraz açılmıştı bende . Bir kaç gün bekledim ama aparat çalışırken zorlanırım diye hafiften tekrar çok az çalıştım . 4 ü önce yapıyordum da sanırım tam iyileşmedi giriş kısmı . Girişte acı hissedince bıraktım biraz daha bekleyeyim . Ama aparattan sonra baktım dışarı bir sürü peynir gibi akıntı gelmiş ne ki

canim kullandigin kayganlaştırıcıdan kaynaklanan bişey olabilir ne kullaiyosun kayganlaştırıcı

Kantoron yağı şimdi ultrason jeli aldım ama onun kadar güzel kaymıyor .

Bir şey sorabilir miyim duştayken biraz gevşemişken parmağımı oraya yerleştirebilir miyim diye denedim ve biraz ittirebilidim yanma sızı olmadı ama az itince çok değil vajinamda bir et var bariz parmama dokunuyo doktora muane için gittiğimde o ne die sordum zarın duvarını görüyosundur dedi zar baya bi ilerde değil mi ben çok itemedim ki parmağımı o ete değince bi sızı oluyo bu yüzden zaten eşimin hep ona değdiğini hissedince ben bırakıyodum korkup sizde de hiç böyle bir şey oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…