• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ultrason jelin Markası önemli mi eşim bi tane almış ama internette satılan değil

önemli değil canım eline biraz sık hiç kurumadığını göreceksin
Bilmiyorum ama sanki yağ daha iyi . O kayıp gidiyor dilatör rahatça dönüyor . Yağ hiç kurumuyor . Ama o da zararlı mı diye şüpheleniyorum .ne sürcez biz . Ultrason jeli denedim ama psikolojik mi bilmiyorum. Dilatör rahatça dönmüyor sanki içinde .

Bilmiyorum ama sanki yağ daha iyi . O kayıp gidiyor dilatör rahatça dönüyor . Yağ hiç kurumuyor . Ama o da zararlı mı diye şüpheleniyorum .ne sürcez biz . Ultrason jeli denedim ama psikolojik mi bilmiyorum. Dilatör rahatça dönmüyor sanki içinde .
canım dilatörü niye döndürüyosun icinde buna gerek yokki penis içinde dönmeyecek sonuçta yapma öyle bi egzersiz sadece ileri geri yap tak çıkar yap bi de yarim çıkarıp 2 kere sıfır çiz geri tak egzersizler bunlar aparatı içerde çevirmene gerek yok yağ ile eşli denemede ilk bikac seferi yaparsın ama gelgit yapman sıkıntı olur çünkü yağ içerde ısınır gelgit yaptıkça ve tahriş olur içerisi ultrason jelinin yağdan bi farkı yok emin ol sadece psikolojik olarak öyle hissediyosun

Bulamadım konuyu
canım ilk sayfaya git orada kliniklerde uygulanan tedavi yöntemini ayrıntılı şekilde yazdım önce bi oku sonra konuşalım link atıyorum tıkla direk ilk sayfa çıkar

canım dilatörü niye döndürüyosun icinde buna gerek yokki penis içinde dönmeyecek sonuçta yapma öyle bi egzersiz sadece ileri geri yap tak çıkar yap bi de yarim çıkarıp 2 kere sıfır çiz geri tak egzersizler bunlar aparatı içerde çevirmene gerek yok yağ ile eşli denemede ilk bikac seferi yaparsın ama gelgit yapman sıkıntı olur çünkü yağ içerde ısınır gelgit yaptıkça ve tahriş olur içerisi ultrason jelinin yağdan bi farkı yok emin ol sadece psikolojik olarak öyle hissediyosun
Olabilir bende biraz doğal olmayan şeylere karşı korku var . Sanırım o korku olduğu için bugün rahat çalışamadım . İçerisi tahriş olmuş da olabilir . Tahriş için krem var mı peki

Olabilir bende biraz doğal olmayan şeylere karşı korku var . Sanırım o korku olduğu için bugün rahat çalışamadım . İçerisi tahriş olmuş da olabilir . Tahriş için krem var mı peki
canım zeytin yağ bebe yağı vazalin gibi şeyler vajinanın ph dengesini bozar çünkü bunları vajina kendi temizleyemez ve içerde birikir ama ultrason jeli öyle değil hem su bazlı hemen temizleniyor hem de zararsiz muayenelerde hamile kadinlarda kullaniliyor herhangibir zarari yok

tahriş için fito krem kullanıyorum ben eczaneden alabilirsin tahriş olsun olmasın her gün sür dedi doktor her gün duştan sonra sürüyorum rahatlatıyor

madamm madamm tavsiyelerini takip ediyorum canım ya , vemcaine ile 2.aparatı kolayca yaptım. 3.nün girebileceğine kendimi inandıramıyorum sanırım. yarın tekrar yapıcam, yapmamız gerekiyor . bide sanırım gerçekten bu erteleme hastalığı. ne zaman aparatlar aklıma gelse evdeki çamaşır bulaşıkta geliyor :( ders çalışmak istemeyen öğrenci gibi oldum

madamm madamm tavsiyelerini takip ediyorum canım ya , vemcaine ile 2.aparatı kolayca yaptım. 3.nün girebileceğine kendimi inandıramıyorum sanırım. yarın tekrar yapıcam, yapmamız gerekiyor . bide sanırım gerçekten bu erteleme hastalığı. ne zaman aparatlar aklıma gelse evdeki çamaşır bulaşıkta geliyor :( ders çalışmak istemeyen öğrenci gibi oldum
canım bende aynen öyleydim doktorum dediki gününü aparat çalışarak geçirme hergün esinle birlikte 45 dk calis sen 15 dk eşin 30 dk sonra yatmadan oncede yarim saat çalışın sen 10 dk eşin 20 dk sonra uyuyun dedi 1 gunde aparatlarin hepsini yapmaya calisma 3. aparatı şu şekilde yap önce 2. aparatı 10 dk çalış içerisi bolca kayganlasir istersen bikac fıs vemcaine sık aparata içeriside uyuşsun sonra 3. aparati yap aparatlarda boy ve genislik farki var ama bunu sadece bakinca anliyorsun iceride his farki yok 1. aparatta ne hissediyorsan 4. aparattada aynisini hissedeceksin seansta doktor bana 2.aparati yapiyorum dedi 3. aparati yapmis ben farketmedim bile cunku ayni his gününü aparat çalışarak geçirme belli saatler ayarla kendine o saatlerde çalış onun dışında da sosyal hayatınla ilgilen

Aparatsız bir şekilde 2,5 ayın sonunda ilişkiyi gerçekleştirebildik çok şükür 🙏 yalnız ilişkinin ertesi gününde de kanamam devam etti 2 gün sonrasında da bir daha denedik bu defa olmadı daha giremeden yine kanamaya başladı bunlarıns sebebi nedir tam oldu artık rahatladık derken başa mı sardı :( bir de adetim yakın 2 3 gün var ama onun etkisi olabilir mi ikinci kanamada acaba

Aparatsız bir şekilde 2,5 ayın sonunda ilişkiyi gerçekleştirebildik çok şükür 🙏 yalnız ilişkinin ertesi gününde de kanamam devam etti 2 gün sonrasında da bir daha denedik bu defa olmadı daha giremeden yine kanamaya başladı bunlarıns sebebi nedir tam oldu artık rahatladık derken başa mı sardı :( bir de adetim yakın 2 3 gün var ama onun etkisi olabilir mi ikinci kanamada acaba
olabilir canım kanama ne miktarda oluyor ne kadar sürüyor bende ilk aparatı bıraktığımda bikac gün lekelenme oldu bi kerede 2-3 damla kan geldi gerçi ben yendikten 3 gün sonra bıraktım aparatı kızlık zarından gelmiştir diye düşündüm sonra bi daha olmadı

acaba gebe olabilirmisin yerleşme kanaması olabilir mi

acaba gebe olabilirmisin yerleşme kanaması olabilir mi
ayyy senin ilk olduuuu 😁😁 bende aparatı yeni bıraktın zannettim rumuza bakınca farkettim 😄 canım benim normal öyle olması bazısından bikac damla kan gelir bazısı daha uzun sürer sen biraz mola ver 1 hafta filan şuan yaralı ceylansın geçerr başa sarmazsın merak etme ama ağrı sızı varsa bi doktora daniş istersen

tahriş için fito krem kullanıyorum ben eczaneden alabilirsin tahriş olsun olmasın her gün sür dedi doktor her gün duştan sonra sürüyorum rahatlatıyor
Teşekkür ederim . Dışa mı sürüyoruz . Yoksa biraz içe doğru mu .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back