Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bende birlikte olamadan kusura bakmayın sürtünerek b....misti ve adetim 3 gün gecikti hamile olabilir miyim

Esli denemem basarisiz sonuclandi. 4. Aparatlada calistikdan snra esli denedik ama yine kasilmam oldu offf ne yapmaliyim. Cok yoruldum artik ben ya

Arkadaşlar bende birlikte olamadan kusura bakmayın sürtünerek b....misti ve adetim 3 gün gecikti hamile olabilir miyim
canım tabiki boyle bir ihtimal var çok düşük bir ihtimal hamile kalabilmen için yumurtlama gününde olman lazım ve spermlerin içeri girmesi lazım

Esli denemem basarisiz sonuclandi. 4. Aparatlada calistikdan snra esli denedik ama yine kasilmam oldu offf ne yapmaliyim. Cok yoruldum artik ben ya
canım deneme yapmadan 2 saat önce sakinleştirici iç yarim saat öncede vemcaine sprey sık aparatlarada vemcaine sprey sık içerisi uyuşsun hepsi olacak diye şartlandırma kendini ucu bile girse başarı

kadın üstte pozisyonunda dene aynı dilatör yapar gibi yavaş yavaş yap ucu girdikten sonra kasıldığın an bekle derin nefes al karnın şişsin bikac saniye tut ve yavaşça geri ver gevşe sanki çiş yapar gibi rahat bırak kendini ve devam et korkma aparatta hissettiğin kadar bile bişey hissetmeyeceksin penis vajina içinde vajinanın şeklini alarak ilerleyecek dilatör gibi sert değil daha basit

Arkadaşlar 4-5 kez masturbasyon yapıp gevşedikten sonra da eşli deneme yapın.
Ben kendimi kasmayı o zaman bıraktım

Evet ya girmiyor sanki yumuşak olunca . Sert hali bile aparattan yumuşak. Nasıl olacak ki

Kızlar sertleştirici hap tavsiyesi olan var mı. Bir de hap kullanmadan başaran var mı
canım biz MYESED kullandık klinikte vermişlerdi ama sonradan baktım fiyatı pahalıymış 4 adeti 280 tl filânmış baya etkiliydi 1 tane icince 3 gün sürdü etkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…