canım vajina girişine sürmen yeterli vulvaya da sür rahatlatır bayaTeşekkür ederim . Dışa mı sürüyoruz . Yoksa biraz içe doğru mu .
Konuyu baştan sonra okuyabilirsiniz bütün kurallara uyarak yaparsanız başarılı olacağınıza eminim her türlü yardımcı olabiliriz buradanNasıl yendiniz
Vajinismusu yendim fakat ilişki sırasında yanma ve batma hissi var nasıl baş edebilirim?
Zamanla alışacaksınızVajinismusu yendim fakat ilişki sırasında yanma ve batma hissi var nasıl baş edebilirim?
Tamamdırcanım vajina girişine sürmen yeterli vulvaya da sür rahatlatır baya
İhtimal var ama cok cok düşükArkadaşlar bende birlikte olamadan kusura bakmayın sürtünerek b....misti ve adetim 3 gün gecikti hamile olabilir miyim
Arkadaşlar bende birlikte olamadan kusura bakmayın sürtünerek b....misti ve adetim 3 gün gecikti hamile olabilir miyim
Test yaptım negatif ama hala adet olmadimİhtimal var ama cok cok düşük
canım tabiki boyle bir ihtimal var çok düşük bir ihtimal hamile kalabilmen için yumurtlama gününde olman lazım ve spermlerin içeri girmesi lazımArkadaşlar bende birlikte olamadan kusura bakmayın sürtünerek b....misti ve adetim 3 gün gecikti hamile olabilir miyim
canım deneme yapmadan 2 saat önce sakinleştirici iç yarim saat öncede vemcaine sprey sık aparatlarada vemcaine sprey sık içerisi uyuşsun hepsi olacak diye şartlandırma kendini ucu bile girse başarıEsli denemem basarisiz sonuclandi. 4. Aparatlada calistikdan snra esli denedik ama yine kasilmam olduofff ne yapmaliyim. Cok yoruldum artik ben ya
canım hangi aşamadasın dilatörle çalışıyor musun egzersizlerde ne durumdasınBanada yardım edin lütfennnn
kadın üstte pozisyonunda dene aynı dilatör yapar gibi yavaş yavaş yap ucu girdikten sonra kasıldığın an bekle derin nefes al karnın şişsin bikac saniye tut ve yavaşça geri ver gevşe sanki çiş yapar gibi rahat bırak kendini ve devam et korkma aparatta hissettiğin kadar bile bişey hissetmeyeceksin penis vajina içinde vajinanın şeklini alarak ilerleyecek dilatör gibi sert değil daha basitEsli denemem basarisiz sonuclandi. 4. Aparatlada calistikdan snra esli denedik ama yine kasilmam olduofff ne yapmaliyim. Cok yoruldum artik ben ya
Epimedyumlu macun da aynı işi görüyor aktarlardan veya internetten alabilirsinizKızlar sertleştirici hap tavsiyesi olan var mı. Bir de hap kullanmadan başaran var mı
Kızlar sertleştirici hap tavsiyesi olan var mı. Bir de hap kullanmadan başaran var mı
Teşekkür ederim eşli kısımda takılı kaldıkEpimedyumlu macun da aynı işi görüyor aktarlardan veya internetten alabilirsiniz
Bende aparata alışmıştım penis daha yumuşak geliyordu o yüzden o macun iyi geldi o şekilde başardıkTeşekkür ederim eşli kısımda takılı kaldıkAparatlar çok sert ya yapmak istemiyorum artık biz de başarırız elbet bir gün ...
canım biz MYESED kullandık klinikte vermişlerdi ama sonradan baktım fiyatı pahalıymış 4 adeti 280 tl filânmış baya etkiliydi 1 tane icince 3 gün sürdü etkisiKızlar sertleştirici hap tavsiyesi olan var mı. Bir de hap kullanmadan başaran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?