• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence benim sorunum güven problemi, neden bilmiyorum ama aparatıda eşime denettirmiyorum kendim deniyorum ona bırakamıyorum.. acaba sorun tamamen bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?

Bence benim sorunum güven problemi, neden bilmiyorum ama aparatıda eşime denettirmiyorum kendim deniyorum ona bırakamıyorum.. acaba sorun tamamen bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?
kesinlikle bundan kaynaklanıyor canım aslında 1. dilatorden başlayıp eşine bıraksan egzersizleri çok daha kolay olacak herşey eşine ver dilatörü gerekirse elini sen tut ve ilk seferi yaptır ona sonra bırak kendi yapsın ellerini karnında bağla ve müdahale etme sadece komut ver panikleyip kasılırsan bekle de kendini gevşet ve devam et de bu kadar bu sayede eşin komutla yapmayı öğrenecek bu işi ve ilk eşliyi de komutla yapacak aynı şekilde şöyle düşün sen 4. dilatörü yapıyorsun 1 dilatör minicik bişey eşin neyi yanlış yapabilir ki zaten yanlış yapabileceği bişey yok orada sadece 1 delik ve 1 tünel var yani biseyi yanlış yapması imkansız 1.aparati bi çalışın eşli sonra devami gelecek güveneceksin ona emin ol

Kızlarr bende basardım ve esimle birlikte oldum cok sukur kurtuldum insallah olanlar da kurtulur bi an burdan bana destek olanlara tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun
canimmm süpersin başardın isteeee bitti kabusunn bundan sonra her gün yap iyice alışana kadar ilk başta şimdi hangi pozisyonda yaptıysan onda devam et 3-5 gün sonra eğer üstte pozisyonda yaptıysan altta rahat olabileceğin bi pozisyon bul ve iyice alışana kadar hep aynı pozisyonda devam et

Vajinismusu yendim fakat ilişki sırasında yanma ve batma hissi var nasıl baş edebilirim?
Daha yeni mi
canimmm süpersin başardın isteeee bitti kabusunn bundan sonra her gün yap iyice alışana kadar ilk başta şimdi hangi pozisyonda yaptıysan onda devam et 3-5 gün sonra eğer üstte pozisyonda yaptıysan altta rahat olabileceğin bi pozisyon bul ve iyice alışana kadar hep aynı pozisyonda devam et
Ben altta yaptim altta rahattm yani ustte de yapmak istiyorum ondan biraz korkuyorum iste insallah onuda yaparim

Daha yeni mi

Ben altta yaptim altta rahattm yani ustte de yapmak istiyorum ondan biraz korkuyorum iste insallah onuda yaparim
canim altta yapıyorsan altta devam et aynı pozisyonda üstteyken git gel yapmaya başlamak zor oluyo üst pozisyon ilk bikac gün için işe yariyo kolay olduğu için sonra alt pozisyona geciliyo sen zaten altta yapmışsın çok iyi aynı pozisyonda devam et iyice alışınca farklı pozisyonlara geçersin 🐞🐞🐞

canim altta yapıyorsan altta devam et aynı pozisyonda üstteyken git gel yapmaya başlamak zor oluyo üst pozisyon ilk bikac gün için işe yariyo kolay olduğu için sonra alt pozisyona geciliyo sen zaten altta yapmışsın çok iyi aynı pozisyonda devam et iyice alışınca farklı pozisyonlara geçersin 🐞🐞🐞
Tamam oyle yapicam

Ben dilator kullanmadım, hala bisey yapamadik, adet oldum, suan ara verdikbeni, ama birameliyat ay oldu yani bu nasil istir anlamadim
canım eğer birleşme hiç olmadıysa hemen bir dilatör seti sipariş et ve egzersizlere başla cok kolay olacak emin ol

Vajinismusu yendim fakat ilişki sırasında yanma ve batma hissi var nasıl baş edebilirim?
canım yanma hissi zamanla geçecek kasların alışacak kasılmaların bitecek duvarlar kalınlaşarak ve o yanma hissi zamanla zevke dönüşecek sık sık yap mümkünse her gün fito krem al her gün vulvaya sür tahrişini alır eşli denemede poponun altına ince bir yastık koy o şekilde daha kolay olacak

Doktora mesaj atmıştım onunla görüşmeye gideceğim haftaya salıya randevu verdi, bakalım ne olacak artık kurtulmak istiyorum hepimiz kurtulalım yaşayan anlıyor sadece bunu maalesef
iyi yapmışsın canım seanslara eşlimi gideceksin ? doktora eşinle alakali güven probleminden bahset mutlaka ona göre bir yöntem uygular

Evet eşli gideceğiz yarına randevu verdiler sonradan arayıp, çok tuhaf hisler içindeyim korku panik bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin ❤️

Evet eşli gideceğiz yarına randevu verdiler sonradan arayıp, çok tuhaf hisler içindeyim korku panik bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin ❤️
canım eğer panik varsa seansa gitmeden 1 saat önce atarax iç ben 2. seansıma öyle gitmiştim doktor vermişti 1 saat önce iç öyle gel diye ciddi rahatlık veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back