- 29 Eylül 2020
- 528
- 898
- 53
sizin gibi deneye deneye yapabildik biz de. Başlangıçta o bölgedeki kaslar alışkın olmadığı için ilişki esnasında da sık sık kasılıyor. İlk girdiğinde hareket bile ettirmemistim esimi. Zamanla yavaş yavaş oldu ama. Sürekli üstte olduğum pozisyonda başlıyorduk. O bölge zaten birkaç dakika içinde sürülen kayganlastirici veya yağla iyice kaygan hale geliyor ve genişliyor. Birkac dakika sonrasinda da alta geçiyorum mesela ben. 5 ay önce yapabildik ilk kez. Ama altta olduğum pozisyonu bu ay içerisinde birkaç kez denedik onda da oldu. Siz de başlangıcı üstte olduğunuz pozisyonda yapın bir süre.
Bir de ilk girislerde hep baskı oluyor. O tamamen geçmiyor. Eğer benim gibi isteksizlik ve ıslanma probleminiz yoksa belki salgılanan sıvıyla ilk girişler sizde daha kolay olabilir.
Ben şimdi bir de bu sıkıntıyla mücadele ediyorum
Ustteyken olunca biz de AA oldu hadi altta deneyelim dedik ben alta geçince ucu bile dokunsa eşimi itmeye başlıyorum hiç izin veremiyorum.umarim yapa yapa alisiliyodursizin gibi deneye deneye yapabildik biz de. Başlangıçta o bölgedeki kaslar alışkın olmadığı için ilişki esnasında da sık sık kasılıyor. İlk girdiğinde hareket bile ettirmemistim esimi. Zamanla yavaş yavaş oldu ama. Sürekli üstte olduğum pozisyonda başlıyorduk. O bölge zaten birkaç dakika içinde sürülen kayganlastirici veya yağla iyice kaygan hale geliyor ve genişliyor. Birkac dakika sonrasinda da alta geçiyorum mesela ben. 5 ay önce yapabildik ilk kez. Ama altta olduğum pozisyonu bu ay içerisinde birkaç kez denedik onda da oldu. Siz de başlangıcı üstte olduğunuz pozisyonda yapın bir süre.
Bir de ilk girislerde hep baskı oluyor. O tamamen geçmiyor. Eğer benim gibi isteksizlik ve ıslanma probleminiz yoksa belki salgılanan sıvıyla ilk girişler sizde daha kolay olabilir.
Ben şimdi bir de bu sıkıntıyla mücadele ediyorum
ayy canım geçmiş olsun bizde de var o sıkıntı kardeşim covid oldu temaslı olduğumuz için hep beraber karantinadayız bizde bişey yok şimdilik annemle babamı hemen bize getirdik yaşlı oldukları için kardeşimde iyi çok şükür hafif atlatiyo ama karantinada olmak zormus bütün gün evdeyiz ailecek ye iç yatBayadır bakamıyorum buraya, tam ciddi denemelere başlamıştık ki eşim covid pozitif, ben negatif. Bana kaderimin bir oyunu mu bu acebaO iyileşince de ben regl olurum kesin. Şuan deneyen herkese kolaylıklar :)
böyle şeyler etkiliyor insanı gerçekten bizde evlendik yeni binadan ev tuttuk doğalgaz projesi için 15 gün bekledik gaz yok sıcak su yok valla rezillkti yeni evliyiz kattlBiz de evlendiğimizin ertesi günü covid oldukondan buralara düştüm zaten psikolojim bozulmuştu eşimle 15 gün uzak durduk benim korkular büyüdü . Nasip .
canım böyle şeyler gerçekten etkiliyor insanı bizde yeni evlendigimizde yeni binadan ev tuttuk güzel diye doğalgaz projesi için 15 gün bekledik gaz yok sıcak su yok yeni evliyiz kettle de su ısıtıp duş alıyorduk tam bir rezillikti bende takıntılıyım zaten sıcak su olmaması beni aşırı derecede etkiledi psikolojik olarak belki ilk zamanlar bu sıkıntıyı yaşamasam olurdu neyse buna da şükür 1.5 sene sonrada olsa muradımıza erdikBiz de evlendiğimizin ertesi günü covid oldukondan buralara düştüm zaten psikolojim bozulmuştu eşimle 15 gün uzak durduk benim korkular büyüdü . Nasip .
ilk zamanlar iyice alışana kadar hep aynı pozisyonda yapın pozisyon değiştirmeyin demişti doktorum ilk bikac kez ben üstteyken oldu sonra yatak kenarı yapmaya başladık hala öyle devam ediyoruz kasılmalar iyice azaldı tamamen bitince farklı pozisyonlara geçeceğiz inşallah sizde rahat olduğunuz bi pozisyon bulun ve yaklaşık 1 ay hep aynı pozisyonda yapınUstteyken olunca biz de AA oldu hadi altta deneyelim dedik ben alta geçince ucu bile dokunsa eşimi itmeye başlıyorum hiç izin veremiyorum.umarim yapa yapa alisiliyodur
Bizim bu da vardıböyle şeyler etkiliyor insanı gerçekten bizde evlendik yeni binadan ev tuttuk doğalgaz projesi için 15 gün bekledik gaz yok sıcak su yok valla rezillkti yeni evliyiz kattl
canım böyle şeyler gerçekten etkiliyor insanı bizde yeni evlendigimizde yeni binadan ev tuttuk güzel diye doğalgaz projesi için 15 gün bekledik gaz yok sıcak su yok yeni evliyiz kettle de su ısıtıp duş alıyorduk tam bir rezillikti bende takıntılıyım zaten sıcak su olmaması beni aşırı derecede etkiledi psikolojik olarak belki ilk zamanlar bu sıkıntıyı yaşamasam olurdu neyse buna da şükür 1.5 sene sonrada olsa muradımıza erdik
Amin canım inşallahBizim bu da vardıeve şofben alırız dedik .evde doğal gaz yoktu . Sonra covid olduk şofben alamadık su ısıttık. 15 gün karantina . Hava soğuk değildi ama benim moralim bozuldu . Kadınlar öyle su ısıtmayla yıkanamaz ki saçımız uzun Yani . Çok etkiledi o dönem beni . Ama inşallah biz de muradımıza ereriz
Ya biz sürekli de yapamıyoruz ki nerdeyse 15 güne bir araya sürekli bir şeyler giriyor. Bir de o yatak kenarı olmayacak gibi denemedik ama eşimin boyu çok uzun yatakta çok yüksek değil sanki rahat olmaz gibi geliyor. Ve yatak kenarında da izin veremem gibi çünkü yatan yine benim kontrol bende değililk zamanlar iyice alışana kadar hep aynı pozisyonda yapın pozisyon değiştirmeyin demişti doktorum ilk bikac kez ben üstteyken oldu sonra yatak kenarı yapmaya başladık hala öyle devam ediyoruz kasılmalar iyice azaldı tamamen bitince farklı pozisyonlara geçeceğiz inşallah sizde rahat olduğunuz bi pozisyon bulun ve yaklaşık 1 ay hep aynı pozisyonda yapın
canım araya biseyler girmesine izin vermeyin ben tedavi sürecim ve sonrasında toplam 1 ay kimseyle görüşmedim sadece bu işe odaklandım ve tamamen aştım hayatınızın 1 ayını sadece kendinize ayırın ve mutlu olun, arının, tazelenin, dinlenin ve musmutlu olmuş vaziyette çıkın insanların önüneYa biz sürekli de yapamıyoruz ki nerdeyse 15 güne bir araya sürekli bir şeyler giriyor. Bir de o yatak kenarı olmayacak gibi denemedik ama eşimin boyu çok uzun yatakta çok yüksek değil sanki rahat olmaz gibi geliyor. Ve yatak kenarında da izin veremem gibi çünkü yatan yine benim kontrol bende değil
canım ne durumdasın yaptın mı denemeyi?Tamam bugun dediginiz gibi denicem insallah 3. Aparatida zorlanmadan yapabilirim
Daha denemedik benim esim cok gec saatlerdr geliyor biraz sonra aparatlarla caliscam yine olunca mutlaka haber vericemcanım ne durumdasın yaptın mı denemeyi?
ZAten kontrol karşı tarafta olmalı. ben de asla kontrolü bırakamıyorum bu yüzden olmuyor. yönlendirmeyi bırakmamız lazım bunu nasıl anladım, 1 kez kontrolü bıraktım onda da yarım oldu ilk kez. sonra panikledim geri çekildim falan demek ki biraz sabırla bekleyip kontrolü bırakmalıyız umarım ki başarırız.Ya biz sürekli de yapamıyoruz ki nerdeyse 15 güne bir araya sürekli bir şeyler giriyor. Bir de o yatak kenarı olmayacak gibi denemedik ama eşimin boyu çok uzun yatakta çok yüksek değil sanki rahat olmaz gibi geliyor. Ve yatak kenarında da izin veremem gibi çünkü yatan yine benim kontrol bende değil
tamam canımDaha denemedik benim esim cok gec saatlerdr geliyor biraz sonra aparatlarla caliscam yine olunca mutlaka haber vericem
canım üstte pozisyonda ne tarafa iteklediginin hiç önemi yok çünkü ucu girince o direk yolu buluyor altta olduğun pozisyonda hafif popoya doğru eğimli yaparsan daha kolay olur ama eğimli yapmasanda olur yani ucu girdikten sonra her halükarda olur orada sadece 1 tünel var başka bi yere gidemez mecbur o yoldan ilerleyecekİlk başta kontrol hep bizde olsa olmaz mı . Üstte pozisyon zor mu oluyor nasıl yaptınız yapanlar ? Popo yönüne mi ittiriyorsunuz aparat gibi nasıl uzun uğraşacaz kiiiO kadar sert değil girmez diye korkuyorum
eşli denemede kontrolü eşe bırakabilmek için dilatör çalışmalarını eşinizle birlikte yapmanız gerekli eşinize güvenin ve dilatörü uygulamasına izin verin ve onu komutlarla yönlendirin bu sayede eşiniz komutlara uyması gerektiğini farkedecek ve eşli denemede yine sizin komutlarınıza uyacak hemde sizinle ne hızda ilişkiye girebileceğini farkedecekZAten kontrol karşı tarafta olmalı. ben de asla kontrolü bırakamıyorum bu yüzden olmuyor. yönlendirmeyi bırakmamız lazım bunu nasıl anladım, 1 kez kontrolü bıraktım onda da yarım oldu ilk kez. sonra panikledim geri çekildim falan demek ki biraz sabırla bekleyip kontrolü bırakmalıyız umarım ki başarırız.
Ama ben altta olunca hiç olmuyor terin suyun içinde kalıyorum daha ilk dakikadan. Eşimi itiyorum. Ben çok acıyor diyorum ama eşim daha dokunmadigini söylüyor bilmiyorum. Ustte çok rahat deniyorum orda da bir süre sonra bacaklarım çok ağrıyor öyle bırakıyorumZAten kontrol karşı tarafta olmalı. ben de asla kontrolü bırakamıyorum bu yüzden olmuyor. yönlendirmeyi bırakmamız lazım bunu nasıl anladım, 1 kez kontrolü bıraktım onda da yarım oldu ilk kez. sonra panikledim geri çekildim falan demek ki biraz sabırla bekleyip kontrolü bırakmalıyız umarım ki başarırız.
O tüyleri Yok etmek için değil mi hiç duymadım vajinaya sürüldüğünü bence sürmeyin . Ben kantoron yağı sürüyorum faydalı bir şey ama ondan bile tedirgin oluyorum . Belki siz de zeytinyağı sürebilirsiniz . Karınca yumurtası yağından ziyade . Aslında en iyisi su bazlı kayganlaştırıcılar o da yeterli kalmadığı için yoğun şeylere mecbur kaldıkAcaba vajinaya yumuşaması için karınca yumurtası yağı sürülür mü? Hindistan cevizi yağı veya bebe yağı yazılmış ama evde onlar yok kısa zamanda da temin edemem
Acaba vajinaya yumuşaması için karınca yumurtası yağı sürülür mü? Hindistan cevizi yağı veya bebe yağı yazılmış ama evde onlar yok kısa zamanda da temin edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?