Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de evlendiğimizin ertesi günü covid olduk ondan buralara düştüm zaten psikolojim bozulmuştu eşimle 15 gün uzak durduk benim korkular büyüdü . Nasip .

Ustteyken olunca biz de AA oldu hadi altta deneyelim dedik ben alta geçince ucu bile dokunsa eşimi itmeye başlıyorum hiç izin veremiyorum.umarim yapa yapa alisiliyodur

Bayadır bakamıyorum buraya, tam ciddi denemelere başlamıştık ki eşim covid pozitif, ben negatif. Bana kaderimin bir oyunu mu bu acebaO iyileşince de ben regl olurum kesin. Şuan deneyen herkese kolaylıklar :)
ayy canım geçmiş olsun bizde de var o sıkıntı kardeşim covid oldu temaslı olduğumuz için hep beraber karantinadayız bizde bişey yok şimdilik annemle babamı hemen bize getirdik yaşlı oldukları için kardeşimde iyi çok şükür hafif atlatiyo ama karantinada olmak zormus bütün gün evdeyiz ailecek ye iç yat

Biz de evlendiğimizin ertesi günü covid olduk ondan buralara düştüm zaten psikolojim bozulmuştu eşimle 15 gün uzak durduk benim korkular büyüdü . Nasip .
böyle şeyler etkiliyor insanı gerçekten bizde evlendik yeni binadan ev tuttuk doğalgaz projesi için 15 gün bekledik gaz yok sıcak su yok valla rezillkti yeni evliyiz kattl
canım böyle şeyler gerçekten etkiliyor insanı bizde yeni evlendigimizde yeni binadan ev tuttuk güzel diye doğalgaz projesi için 15 gün bekledik gaz yok sıcak su yok yeni evliyiz kettle de su ısıtıp duş alıyorduk tam bir rezillikti bende takıntılıyım zaten sıcak su olmaması beni aşırı derecede etkiledi psikolojik olarak belki ilk zamanlar bu sıkıntıyı yaşamasam olurdu neyse buna da şükür 1.5 sene sonrada olsa muradımıza erdik

Ustteyken olunca biz de AA oldu hadi altta deneyelim dedik ben alta geçince ucu bile dokunsa eşimi itmeye başlıyorum hiç izin veremiyorum.umarim yapa yapa alisiliyodur
ilk zamanlar iyice alışana kadar hep aynı pozisyonda yapın pozisyon değiştirmeyin demişti doktorum ilk bikac kez ben üstteyken oldu sonra yatak kenarı yapmaya başladık hala öyle devam ediyoruz kasılmalar iyice azaldı tamamen bitince farklı pozisyonlara geçeceğiz inşallah sizde rahat olduğunuz bi pozisyon bulun ve yaklaşık 1 ay hep aynı pozisyonda yapın

Bizim bu da vardı eve şofben alırız dedik .evde doğal gaz yoktu . Sonra covid olduk şofben alamadık su ısıttık. 15 gün karantina . Hava soğuk değildi ama benim moralim bozuldu . Kadınlar öyle su ısıtmayla yıkanamaz ki saçımız uzun Yani . Çok etkiledi o dönem beni . Ama inşallah biz de muradımıza ereriz

Amin canım inşallah

Ya biz sürekli de yapamıyoruz ki nerdeyse 15 güne bir araya sürekli bir şeyler giriyor. Bir de o yatak kenarı olmayacak gibi denemedik ama eşimin boyu çok uzun yatakta çok yüksek değil sanki rahat olmaz gibi geliyor. Ve yatak kenarında da izin veremem gibi çünkü yatan yine benim kontrol bende değil

canım araya biseyler girmesine izin vermeyin ben tedavi sürecim ve sonrasında toplam 1 ay kimseyle görüşmedim sadece bu işe odaklandım ve tamamen aştım hayatınızın 1 ayını sadece kendinize ayırın ve mutlu olun, arının, tazelenin, dinlenin ve musmutlu olmuş vaziyette çıkın insanların önüne

ZAten kontrol karşı tarafta olmalı. ben de asla kontrolü bırakamıyorum bu yüzden olmuyor. yönlendirmeyi bırakmamız lazım bunu nasıl anladım, 1 kez kontrolü bıraktım onda da yarım oldu ilk kez. sonra panikledim geri çekildim falan demek ki biraz sabırla bekleyip kontrolü bırakmalıyız umarım ki başarırız.

İlk başta kontrol hep bizde olsa olmaz mı . Üstte pozisyon zor mu oluyor nasıl yaptınız yapanlar ? Popo yönüne mi ittiriyorsunuz aparat gibi nasıl uzun uğraşacaz kiii O kadar sert değil girmez diye korkuyorum

İlk başta kontrol hep bizde olsa olmaz mı . Üstte pozisyon zor mu oluyor nasıl yaptınız yapanlar ? Popo yönüne mi ittiriyorsunuz aparat gibi nasıl uzun uğraşacaz kiii O kadar sert değil girmez diye korkuyorum
canım üstte pozisyonda ne tarafa iteklediginin hiç önemi yok çünkü ucu girince o direk yolu buluyor altta olduğun pozisyonda hafif popoya doğru eğimli yaparsan daha kolay olur ama eğimli yapmasanda olur yani ucu girdikten sonra her halükarda olur orada sadece 1 tünel var başka bi yere gidemez mecbur o yoldan ilerleyecek

eşli denemede kontrolü eşe bırakabilmek için dilatör çalışmalarını eşinizle birlikte yapmanız gerekli eşinize güvenin ve dilatörü uygulamasına izin verin ve onu komutlarla yönlendirin bu sayede eşiniz komutlara uyması gerektiğini farkedecek ve eşli denemede yine sizin komutlarınıza uyacak hemde sizinle ne hızda ilişkiye girebileceğini farkedecek

Acaba vajinaya yumuşaması için karınca yumurtası yağı sürülür mü? Hindistan cevizi yağı veya bebe yağı yazılmış ama evde onlar yok kısa zamanda da temin edemem

Ama ben altta olunca hiç olmuyor terin suyun içinde kalıyorum daha ilk dakikadan. Eşimi itiyorum. Ben çok acıyor diyorum ama eşim daha dokunmadigini söylüyor bilmiyorum. Ustte çok rahat deniyorum orda da bir süre sonra bacaklarım çok ağrıyor öyle bırakıyorum

Acaba vajinaya yumuşaması için karınca yumurtası yağı sürülür mü? Hindistan cevizi yağı veya bebe yağı yazılmış ama evde onlar yok kısa zamanda da temin edemem
O tüyleri Yok etmek için değil mi hiç duymadım vajinaya sürüldüğünü bence sürmeyin . Ben kantoron yağı sürüyorum faydalı bir şey ama ondan bile tedirgin oluyorum . Belki siz de zeytinyağı sürebilirsiniz . Karınca yumurtası yağından ziyade . Aslında en iyisi su bazlı kayganlaştırıcılar o da yeterli kalmadığı için yoğun şeylere mecbur kaldık

Onun yerine zeytinyağı kullanın lütfen. Ben de şu bazlı kayganlastirici kullanıyordum. Ama zararlı olduğunu öğrendim. Zeytinyağı kullanmaya başladım daha kolay ve ilişki sonrasında sızı olmuyor zeytinyağıyla. Bir de eskiler de hep zeytinyağı kullanırmış. Halamdan duymuştum bunu. Kuzenimin biri de yağ kullanınca çarşaflar çok kirleniyor su bazlı kayganlastirici kullan dedi diye onun dediğini almıştım. Ama zeytinyağı favorim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…