• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ustteyken olunca biz de AA oldu hadi altta deneyelim dedik ben alta geçince ucu bile dokunsa eşimi itmeye başlıyorum hiç izin veremiyorum.umarim yapa yapa alisiliyodur

Zamanla alisacaginizi düşünüyorum. Üstte vajina genisledikten sonra alta geçince kolayca giriyor ama benimki hamilelikten dolayı mı bilmiyorum, bir süredir ben de kasılıyorum. Kısa sürede geçiyor ama ilişki esnasında ara ara yine kasılmalar oluyor. O da bacaklarımı iyice ayırmak zorunda kaldigim için oluyor.
Allah böyle güzel bir nimet vermiş. İnşallah bütün kadınlar bu nimetin güzelliklerini tadabilir. Dua ediyorum, evliliği çok zorluyor çünkü 😔

Acaba vajinaya yumuşaması için karınca yumurtası yağı sürülür mü? Hindistan cevizi yağı veya bebe yağı yazılmış ama evde onlar yok kısa zamanda da temin edemem
canım onu kullanma zararlı olabilir ultrason jeli al medikalden 1 litresi 10 lira uzun süre kullanırsın

Biz halen yapamadık bu ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum sizin nasıl gidiyo kızlar

kızlarrrrr ne durumdasınız ilerleme var mı ??

kızlarrrrr ne durumdasınız ilerleme var mı ??
Bugun 4 aparatida aldim yarisindan fazlasi girdi. Ilk basta biraz sizlama oldu ama birkac gel gitten sonra o sizlama gecti. Aksam tekrar 4 aparatla calisip esli denemeye gecicem. Allahim insallah kurtulurum bu aksam bu hastalikdan 🤲🤲

Bugun 4 aparatida aldim yarisindan fazlasi girdi. Ilk basta biraz sizlama oldu ama birkac gel gitten sonra o sizlama gecti. Aksam tekrar 4 aparatla calisip esli denemeye gecicem. Allahim insallah kurtulurum bu aksam bu hastalikdan 🤲🤲
inşallah canım yapacaksın emin ol eşli denemeden önce 10 dk 4. aparatı içerde beklet yoğun kayganlaştırıcı sür aparata vajina kaslari gevseyecek eşliyi çok rahat yapacaksın emin ol 💪💪

inşallah canım yapacaksın emin ol eşli denemeden önce 10 dk 4. aparatı içerde beklet yoğun kayganlaştırıcı sür aparata vajina kaslari gevseyecek eşliyi çok rahat yapacaksın emin ol 💪💪
4 aparatla 1 saat calistim gündüz. Baxi arkadaslar kanama ve lekelenme oldu demisti 4 aparati calisirken. Bende oyle birsey olmadi. Kendimi hic kasmadim cok rahar bi sekilde denedim ve girdi. Onun etkisi olmus olabilir mi

4 aparatla 1 saat calistim gündüz. Baxi arkadaslar kanama ve lekelenme oldu demisti 4 aparati calisirken. Bende oyle birsey olmadi. Kendimi hic kasmadim cok rahar bi sekilde denedim ve girdi. Onun etkisi olmus olabilir mi
kasılmadığın için olmuştur canım bi de muhtemelen kızlık zarın esnek ilişki olduktan sonra belki bikac damla kan gelir o da hemen gelmeyebilir eşli ilişkiden sonra bi süre çömelerek otur eğer yine gelmezse beyaz iç çamaşırı giy yani eğer önemsiyorsan ve görmek istiyorsan benim hemen gelmemişti ilişkiden 2 saat sonra filan üç beş damla kan geldi bitti

Yenenleri çok içten tebrik ediyorum inşAllah kimsenin düşmanımın başına bile gelmesin bu illet. Ben çocukluk aşkımla evlenip ne hayallerle kurduğum evliliğimi yarın sonlandırıyorum.. ne yapsam olmadı.. apratı alabilirken her boyunu. Sakinleştirici burada denilenler hepsi yaramadı eşimle yapamıyorum.. çok yoruldum artık böyle olmayacağını anladım.. bu illetle savaşan herkesin kazanmasını diliyorum ben yenildim ..

Yenenleri çok içten tebrik ediyorum inşAllah kimsenin düşmanımın başına bile gelmesin bu illet. Ben çocukluk aşkımla evlenip ne hayallerle kurduğum evliliğimi yarın sonlandırıyorum.. ne yapsam olmadı.. apratı alabilirken her boyunu. Sakinleştirici burada denilenler hepsi yaramadı eşimle yapamıyorum.. çok yoruldum artık böyle olmayacağını anladım.. bu illetle savaşan herkesin kazanmasını diliyorum ben yenildim ..
Çok üzgünüm bu sebeple mi ayrılıyorsunuz? Ben de çocukluk aşkımla evlendim 2,5 aylık evliyim yapamıyorum öyle korkuyorum ki soğumasından

canım bu %100 çözümü olan bi hastalık kendin yenemiyorsan destek almalısın boşanmayı gerektirecek bir durum yok en fazla 7-8 bin ödeyip hayatini geri alabilirsin bak ben hera klinikte tedavi gördüm dilatörlerle ama dilatör işe yaramasaydı çünkü yaramayabilirdi (vajinismus derecem çok yüksekti ) o zaman farkli tedavi yontemleri uygulanacakti hipnoz gibi yani bence pes etmeden hera klinikle bi görüş derim maddi olarak bu miktar fazla gibi görünüyor ama sonunda mutluluğu geri kazanıyorsun

ve emin ol mutlaka bişeyleri yanlış yapıyorsun sana yardımcı olabilirim her konuda sen eşli deneme aşamasında neler yaptığını ve nasıl yaptığını anlat bana ben sana neyi yanlış yaptığını söyleyeyim bu şekilde yenersin emin ol mutlaka atladığın yanlış yaptığın bişey var yoksa olmaması imkansız dilatörleri yapıyorsan zaten artık vajinismus değilsin basit bir hatadan dolayı yapamıyosun belki pozisyonu ayarlayamıyorsun belki eşin aceleci davranıp ürkütüyo seni bana yaz o anda ne yaşandığını ben sana fikir vereceğim

yok canım zararı olmaz hamileleri muayene ederken bile kullanıyorlar şu bazlı zaten hemen temizleniyor

Zamanla alisacaginizi düşünüyorum. Üstte vajina genisledikten sonra alta geçince kolayca giriyor ama benimki hamilelikten dolayı mı bilmiyorum, bir süredir ben de kasılıyorum. Kısa sürede geçiyor ama ilişki esnasında ara ara yine kasılmalar oluyor. O da bacaklarımı iyice ayırmak zorunda kaldigim için oluyor.
Allah böyle güzel bir nimet vermiş. İnşallah bütün kadınlar bu nimetin güzelliklerini tadabilir. Dua ediyorum, evliliği çok zorluyor çünkü 😔
vajinismusu yendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız benim 1 ay oldu yeneli son 3-4 seferdirde gebelik için uğraşıyorum ama hicbir belirti yok 🤷‍♀️🤷‍♀️

Bende de
Yaa lütfen öyle düşünmeyin . Ben de henüz eşli yapamıyorum ama bilmiyorum sizde de öyle miydi 1. Aparatı bile yapabileceğimi düşünmüyordum şu an 4 teyim. Evet çok yıpratıcı ve zor bir süreç belki de başarının sonuna geldiniz . Bilmiyorum ama bir zorluk olduğunda ben hep şunu düşünüyorum . Hayattaki tek şey bu değil . Bu biraz rahatlatıyor ve sorunu sorun olmaktan çıkarıp sadece ona odaklanmayı önlüyor . 4. Dilatörü rahat yapıyorum demişsiniz bu çok büyük bir başarı bence . İnanıyorum ki eşli olacak .evlilikte cinsellik çok önemli evet ama tek şey o değil ki . Ayrılınca bu sefer başka sorunlar çıkar . Hayatta hep imtihanlar var . Ben inanıyorum başaracaksınız . Güzel şeyler son raddeye gelince gerçekleşiyor . Silkinin nasıl yapabilirim diye beyninize mesaj verin . İnşallah olur 🤲🏻 Bu da bi imtihan . İnan’ın ben de deniyorum olmuyor ama bir şeyleri yanlış yapıyoruz demekki. 100 kere yapsak olmasa zarar değil demekki nasıl yapmayacağımızı öğrenmiş oluruz . Çok çok zor süreç bizi başka kimse anlamaz . Birbirimize dua edelim bence . Psikolojik rahatlamaya insan çok ihtiyaç duyuyor bu süreçte

ve emin ol mutlaka bişeyleri yanlış yapıyorsun sana yardımcı olabilirim her konuda sen eşli deneme aşamasında neler yaptığını ve nasıl yaptığını anlat bana ben sana neyi yanlış yaptığını söyleyeyim bu şekilde yenersin emin ol mutlaka atladığın yanlış yaptığın bişey var yoksa olmaması imkansız dilatörleri yapıyorsan zaten artık vajinismus değilsin basit bir hatadan dolayı yapamıyosun belki pozisyonu ayarlayamıyorsun belki eşin aceleci davranıp ürkütüyo seni bana yaz o anda ne yaşandığını ben sana fikir vereceğim
Ben tedavi üçin 8 bin tl ödedim yarım kaldı gitmedim yine korkup. Aparatları şimdi yapıyprum. Dün yarım kalan tedavi için doktora yazdım anlattım durumu bakalım ne olacak belki gel görüşelim der. Çözmek istiyorum ama artık sabrım kalmadı. Eşimde bende artık afedersiniz sevişmek bile istemiyoruz sıkıldım hep aynı sonuçtan çünkü.. eşimle denemeden önce aparatları kullanıyorum genişlet rahatlarım diye. Daha sonra eşimle ön sevişme bile yapıyoruz rahatlım diye o an bi gevşiyorum ama ne yapsam iş denemeye gelince eşimde kasıyorum kendimi yani sakin ol kızımlar yaramıyor istemsizce kasıyorum yarısına kadar giriyor daha fazla yapamıyorum sanki aparatı yapan ben değilmişim gibi . Dediğiniz gibi sakinleştirici jel falanda yapıyorum. Pozisyon olarak. Üstünde deniyorum itemiyorum o cesaret eşimde yine olmuyor. Alta geçiyorum aparatı nasl yapıyosam öyle deniyorum yine aynı. Sanki aparattan daha kalın daha büyükte canımı acıtıcakmş gibi hissediyorum acıyo diyorum eşime sanki en baştaki kadın oluyorum yapamayan sonuç hüsran bırakalım diyip onuda kendimide üzüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back