• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk denediğimde girişi geçememiştim. çok şükür dün geçtim . Ama çok zorladım Acısına dayanmaya çalıştım . Ama acımaması lazım yavaş yavaş yapıyorum ondan sanırım . Tak çıkar hızlı yapınca acı olmadı girişlerde . Ama 10 dk bekleyip tekrar takmaya çalışınca bi beş dk uğraşıyorum 😬 egzersizlerim tam oturmadı mı acaba . Yani yaptım ama his yoğun orda . Uyuşturcu kullanmıyorum eğer 3 4 te zorlanırsam belki o zaman . İnşallah yeneriz ya valla insan çok stres oluyor . Her denemede kalbim pır pır oluyor
canım acı yokkkk acı yokkk beynine sürekli bu mesajı ilet çünkü gerçekten acı yok hissettiğin şey beyninin oyunu o kadar eğer acı olsaydı aparatı çıkardıktan sonra da devam ederdi eğer aparatı yanlış tutuyorsan duvarlara çarparak ilerliyordur seni rahatsız eden şey o aparatı hafif popo yönüne doğru hafif eğimli yap o zaman hissetmeyeceksin hiçbirşey ve bol kayganlaştırıcı sür kayıp gidecek egzersize niye 10 dk bekliyosun 😂😂 sürekli tak çıkar git gel yap bir dk filan ara ver tak çıkarlarda hatta onu bile vermiyodum ben seanslarda bekleyince doktor hemen gozumun içine bakıp devam devam diyodu ne kadar çok yaparsan kasılmaların o kadar çabuk bitecek ve his olmayacak

Kantoron yağı kullandım ben de faydasını gördüm vajinaya yapışmıyor kayıyor . Önce kayganlaştırıcı kullanmıştım kayganlaştırıcılar yapış yapış arkadaşlar bana gelmedi Yani bence hepsini deneyin en uygununu seçin kendinize göre . Kantoronu da 2 gündür sürdüm . Ultrason jeli ile devam edileceğim ama o da daha gelmedi şimdilik kantoron 🙂
kantaron yagi da oldukça iyidir canım hemde gevşetip tahrişini alır ultrason jeliyle biraz daha rahat edersin daha yoğun kayganlık verdiği için

canım acı yokkkk acı yokkk beynine sürekli bu mesajı ilet çünkü gerçekten acı yok hissettiğin şey beyninin oyunu o kadar eğer acı olsaydı aparatı çıkardıktan sonra da devam ederdi eğer aparatı yanlış tutuyorsan duvarlara çarparak ilerliyordur seni rahatsız eden şey o aparatı hafif popo yönüne doğru hafif eğimli yap o zaman hissetmeyeceksin hiçbirşey ve bol kayganlaştırıcı sür kayıp gidecek egzersize niye 10 dk bekliyosun 😂😂 sürekli tak çıkar git gel yap bir dk filan ara ver tak çıkarlarda hatta onu bile vermiyodum ben seanslarda bekleyince doktor hemen gozumun içine bakıp devam devam diyodu ne kadar çok yaparsan kasılmaların o kadar çabuk bitecek ve his olmayacak
[/QUOTE
Tamam acı Yok 😃😃

Peki bu şekilde ilişki gerçekleştikten sonra normale döndü mü ilişki her istediğinizde kolayca oluyor mu yoksa zorlaniyor musunuz? Ben aparat vs çalışmadım hiç deneye deneye oldu aralıklarla üç kez yapabildik. Ama aralarda bazen oldu bazen olmadı ben alttayken müsade edemiyorum. Normal değiliz hala. Nasıl olacak bilmiyorum

sizin gibi deneye deneye yapabildik biz de. Başlangıçta o bölgedeki kaslar alışkın olmadığı için ilişki esnasında da sık sık kasılıyor. İlk girdiğinde hareket bile ettirmemistim esimi. Zamanla yavaş yavaş oldu ama. Sürekli üstte olduğum pozisyonda başlıyorduk. O bölge zaten birkaç dakika içinde sürülen kayganlastirici veya yağla iyice kaygan hale geliyor ve genişliyor. Birkac dakika sonrasinda da alta geçiyorum mesela ben. 5 ay önce yapabildik ilk kez. Ama altta olduğum pozisyonu bu ay içerisinde birkaç kez denedik onda da oldu. Siz de başlangıcı üstte olduğunuz pozisyonda yapın bir süre.
Bir de ilk girislerde hep baskı oluyor. O tamamen geçmiyor. Eğer benim gibi isteksizlik ve ıslanma probleminiz yoksa belki salgılanan sıvıyla ilk girişler sizde daha kolay olabilir.
Ben şimdi bir de bu sıkıntıyla mücadele ediyorum 🤷😔

Amin canım Allah hepimizden razı olsun o zaman yarin once 2.aparatla calismaya basla bolca kayganlastirici sür bir sure calistiktan sonra 3. aparata geçebilirsin 3. aparatada bolca kayganlaştırıcı sür unutma 1. aparatla 3. aparat arasında hicbir his farki olmayacak ayni his olacak vajinaya yerleştirdiğin seyin büyüklüğünün hicbir önemi yok vajina esnek yerleştirdiğin şeyin kalınlığı kadar esneyecek ve aynı hissi verecek 3.aparatla yatarak sonra bacakları kendine çekerek ve sonra çömelerek tak çıkar ve git gel yap mümkün olduğu kadar fazla çalış mümkünse bebiş derin uykudayken çalışmaya başla bi de 3. aparat ta genişletme egzersizi yapman lazım aparatı tam yerleştir sonra yarıya kadar çıkart ve içeride yuvarlak hareket yap sıfır çiz yani aparatla sonra yeniden tam yerleştir 5 dk filan çalış bunu. genişletme egzerzisini sadece yatar pozisyondayken yap diger pozisyonlarda sadece tak cikar ve gelgit olmasi gerek mümkünse toplamda 45 dk çalış canım 15 dk 2. aparatla 30 dakika 3. aparatla sonra bitir
Tamam bugun dediginiz gibi denicem insallah 3. Aparatida zorlanmadan yapabilirim

günaydın canım ne durumdasın önce biraz bahset ona göre öneride bulunayım
Merhabalar 3 aylık evliyim bende de kasılmalar oluyor hiçbir şekilde izin vermiyorum birlikteliğe doktora gittim hiçbir sorun görünmüyor kafanda bitirmen gerek dedi ama yapamıyorum

canım kafanda bitirme
Merhabalar 3 aylık evliyim bende de kasılmalar oluyor hiçbir şekilde izin vermiyorum birlikteliğe doktora gittim hiçbir sorun görünmüyor kafanda bitirmen gerek dedi ama yapamıyorum
canımm kafanda bitirebilmek için vajinana biseylerin rahatca girdiğini görmen lazım zaman kaybetmeden hemen dilatör set al ve egzersizlere başla cunku zaman gectikce, erteledikce ve basarisiz denemeler oldukca vajinismus derecen yükselir şimdi çok başındasın evliliğin derecen düşüktür şuan başlarsan tedaviye çok rahat atlatırsın dilatör set geldiğinde haber ver ben sana anlatacağım nasıl yapman gerektiğini tabiki ultrason jeli vemcaine sprey ve atarax almanda lazım bunlar sayesinde kolayca atlatacaksın

Keşke kafada bitirmek ile bitse 😃 aparat falan uğraşmasak . Zaten yüzde 99 belki daha fazla oranda kişinin vajinasında sorun yok ki . Ama inanmıyoruz bir şey girene kadar inanmıyoruz hatta bir şey girince de inanmıyoruz bir şey girip acımayınca inanıyoruz ☺️ Gittiğiniz doktor bu alanda bilgisi olmayan birisi sanırım. İnşallah hepimiz bu çalışmalar ile başaracağız 🤲🏻 Siz de başlayın

İlk denediğimde girişi geçememiştim. çok şükür dün geçtim . Ama çok zorladım Acısına dayanmaya çalıştım . Ama acımaması lazım yavaş yavaş yapıyorum ondan sanırım . Tak çıkar hızlı yapınca acı olmadı girişlerde . Ama 10 dk bekleyip tekrar takmaya çalışınca bi beş dk uğraşıyorum 😬 egzersizlerim tam oturmadı mı acaba . Yani yaptım ama his yoğun orda . Uyuşturcu kullanmıyorum eğer 3 4 te zorlanırsam belki o zaman . İnşallah yeneriz ya valla insan çok stres oluyor . Her denemede kalbim pır pır oluyor
Benimde oyle panik oluyorz baska bisey degil bi atlatabilsek

Evet baslarda oyle oluyor biraz asagi dogru egiimli yapmaya calis o zaman daha az aciyor kacinci aparattasiniz
Ben dün biri yaptım bugün ikiyi daha yeni başladım . Ama zorlandım 2 yi acaba yapabilecek miyim diye denedim sadece 2 kere tak çıkar yaptım gel git yaptım. Ama tam emin değilim ikisinden de ilk yaparken zorlanıyorum

Ben dün biri yaptım bugün ikiyi daha yeni başladım . Ama zorlandım 2 yi acaba yapabilecek miyim diye denedim sadece 2 kere tak çıkar yaptım gel git yaptım. Ama tam emin değilim ikisinden de ilk yaparken zorlanıyorum
Korkulucak hic bisey yok bendede aynisi oluyor ilk girste bi aciyo agri yanma gibi bisey oluyor yavasca it orayi gectn mi bisey olmuyo zaten benimde dun geldi 1 i hemen yaptim.hatta hic hissetmedim hemen 2 ye gectim bugun biraz calistiktan sonra 3 e gecmeyi dusunuyorum 2 yle yarim saat 40 dk calisip 3 u denicem dua edin insqllqh hemen yaparim onu da

Kızlar bende videolar , pelvik taban egzersizleri ,kegel , nefes ile çalışıyorum gunluk bunlarında faydasını göreceksiniz deneyin

Bayadır bakamıyorum buraya, tam ciddi denemelere başlamıştık ki eşim covid pozitif, ben negatif. Bana kaderimin bir oyunu mu bu aceba:confused:O iyileşince de ben regl olurum kesin. Şuan deneyen herkese kolaylıklar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back