Herkese merhaba. Bazi erkekler ne kadar karaktersiz yahu. Ve bazi kadinlar, onlara bir hitap sekli bile bulamiyorum.
Konuma gelecek olursam; kizkardesim 6 yillik evli. Evliliginin 2 yili sikinti yok (cinsellik anlaminda). Kizkardesimin 1_2 arkadasi oluyor (ayni binada kapi komsulari). Zamanla yedikleri ictikleri ayri gitmeyen.
Daha sonra kardesim bana aciliyor, esiyle munasebetleri 2 ayda bir, 5 ayda, 6 ayda derken abartisiz neredeyse bitti. Kardesim hergun bebek askiyla agliyor ama esi malum.
Doktora git der gitmez, kavgalar cikar, sonra bir gorunur, ilaclari kullanmaz. Nitekim sonuc husran. Kardesim tup bebekte yaptirdi, kismet degilmis, tutmadi.
Benim bu arada hosuma gitmeyen bir durum dikkatimi cekmisti. 4 yil oncesinde ve devaminda da kardesimi defalarca ikaz etsemde ici fesat biri olarak isimlendirildim. Kardesimin komsusu basi ortulu fakat ne alakaysa kardesimin esi yaninda aciyordu. Ama disarida biri gormesin diye titizlenen kadin bizim eniste beyin yaninda rahat. Birde cocugu var simdi 6 yasinda falan sanirim. Ailecek gorusuyorlar bu arada. Dedim ta kaopi komsu olmuslar bir aile.
Kardesime dedim yuz bin kere. Bu kadar yuz verme su kadina. Esime abi diyor. Beni cok seviyor. İstemiyorsun bir arkadasim olsun.
Neyse gelelim sona dogru. Benim kardesim her gun aglarken, esiyle ilgili sikintilarini bana anlattigi gibi bu kapi komsusu, cani cigeri bildigi arkadasina anlatiyor haliyle. Esi bu arada telefonu hic ortaya koymazmis. Ama ne hikmetse kardesim facebook sifresini biliyor.
Ben bakayim bir dedim. Aldim elime. Bu komsu da ekli ve nasil bir durumsa sadece onun mesajlarina girilmiyor. Yuce rabbim gosterdi o anda. Bizim eniste bey ve by komsu (evli,mutlu ve cocuklu) . kardesim aptallasti. Nasil yaa, buiri kocam biri arkadasim. Daha dun bendeydi, esim o ve ben kahve icmistik.
O konduramadigi arkadasi ile olan tum yazismalar canli canli onumuzde. Baska hat uzerinden konusuyorlarmis. Hatti tainca caldir. Caldirdi ve eniste beyin telefona ulasilamiyor, komsu aranir telefon mesgul.
Daha sonra kardesim kizi ariyor yanida, ama ne hikmetse bahsetmiyor bile kardesimin kocasiyla konustugunu.
Sonuc, kardesim yikildi. Esiyle konustu kardesim. Esi biz normal yazisiyoruz demis. Sen yanlis anlarsin diye de mesajlari siliyordum demis.
Kardesim evi terk etti.
Mutlumudur o evli cocuklu ve mutlu kadin.
Kardesim hala esine deliler gibi asik. Abla yapmamislardir bana bu kotulugu diyor. Doktor kontolynde antidepresan ilaclari aliyor verug gibi.
Esi her gun ariyor ve af diliyor, yanlis birsey yapmadigini ima ediyor.
Kadindir kadinin dusmani...