- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
Öyle tabi kuzum yapayımda bi çekim olur bi şekildeKafanda oturdu mu gerisi kolay beybi yapılmayacak birseyi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabi kuzum yapayımda bi çekim olur bi şekildeKafanda oturdu mu gerisi kolay beybi yapılmayacak birseyi yok
Canım incitanem çok teşekkür ederim, tatlı dillerini sevsinler tatlı kuzumOoo taze fasülyem neler yaptın sen böyle çok güzel olmuş canım kiraz çiçeğim, ellerine sağlık
Ah perişkom senin budun diyeceğim ama senden bu but çıkmaz sorma fasilleyim ve çok rahatım perisko balım darısı en kısa zamanda başınıza inş canım peripella periskom iyi ki varsinHangi gadinin budu buuu Kemal Sunal'ın repliği geldi aklıma
Kuzucum sen fasilleydin dimiiiii iyi ki fasillesin valla enfes olmuş hem köfteler hem sunum
Bak ya bak lafta soktu delüüüAh perişkom senin budun diyeceğim ama senden bu but çıkmaz sorma fasilleyim ve çok rahatım perisko balım darısı en kısa zamanda başınıza inş canım peripella periskom iyi ki varsin
Ayyy yok kaf sokmadim peripellam aksine çok hoşuma gidiyo can peribaliBak ya bak lafta soktu delüüü
Çok amin yarabbelalemin
Sende iyi ki varsın bebikoooooo
Canımsın caniiiimAyyy yok kaf sokmadim peripellam aksine çok hoşuma gidiyo can peribali
Off tam midem ezilirken bu görsel hoş olmadı sosyalimmm hemen yarım ekmeğimi kaptım geliyorum şöyle bol köfte biraz da patates koyarsan sevinirimCanım KK Kadınları
Benden bıkmadınız değil mi size farklı bir tarif yapmak istedim. Bu da mı oluyormuş deyip denemeniz beni mutlu eder
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3241668
Yarım kilo tavuk bonfile
1 yumurta
biraz sıvıyağ
1 fincandan biraz Az pirinç
1 soğan
tuz,karabiber, pulbiber, kekik, nane,pulbiber
bir miktar galeta unu koyabilirsiniz ama ben koymadım. Cıvık olacak un koymayınca bu sizi korkutmasın.
Bulamak için:
1 yumurta
galeta unu, beyaz un
Kızartmak için
sıvıyağ
YAPILIŞI:
öncelikle pirinci bir miktar suda haşliyoruz. Tavukları rondodan geçirip kıyma yapıyoruz. Bir soğanı rendeleyip suyunu sıkıyoruz. Biraz yağda soğanı biraz kavuruyoruz kokusu çıksın. Tavuk kiymamizin yarısını soğana ekleyip azcık pişiriyoruz. Soğumaya alıyoruz.
Eki Görüntüle 3241666
Eki Görüntüle 3241667
tüm malzemeleri birleştirip köftemizi yoguruyoruz. Köfte harcamizi yarım saat dolapta dinlendiriyoruz. Dinlenen harcı elimizi ıslatıp şekillendiriyoruz. Köftelerimizi de biraz dolapta dinlendiriyoruz. Köftelerimizi önce una sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda arkalı önlü pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3241652 Eki Görüntüle 3241653 Eki Görüntüle 3241654 Eki Görüntüle 3241655 Eki Görüntüle 3241656 Eki Görüntüle 3241657 Eki Görüntüle 3241658 Eki Görüntüle 3241659 Eki Görüntüle 3241660 Eki Görüntüle 3241661 Eki Görüntüle 3241662 Eki Görüntüle 3241663 Eki Görüntüle 3241664 Eki Görüntüle 3241665
Canim benim kadinbudu köfte aslında dana etinden yapılır ama ben farklılık olsun diye tavuktan yaptım ama oldu güzel olduHep duyardim kadınbudu köfteyi , ilk defa görüyorum:)
Ohhh ekmek arası da güzel gider wunderim, sana kıyamadım domatiste eklicem senin içinOff tam midem ezilirken bu görsel hoş olmadı sosyalimmm hemen yarım ekmeğimi kaptım geliyorum şöyle bol köfte biraz da patates koyarsan sevinirim
Canımsınnn ohh iyi geldi valla ya kendime geldim bir yarım daha sar onu da yolda yerimOhhh ekmek arası da güzel gider wunderim, sana kıyamadım domatiste eklicem senin için
Çek ordan wunderima yarım ekmek,paket olsunCanımsınnn ohh iyi geldi valla ya kendime geldim bir yarım daha sar onu da yolda yerim
Ellerine sağlık kiraz güzelimÇek ordan wunderima yarım ekmek,paket olsun
Canım wunderim çok teşekkür ederim, Allah razı olsunEllerine sağlık kiraz güzelim