- 2 Ağustos 2013
- 34.118
- 101.464
Tavuğun her türlüsünü severim benÇok teşekkür ederim şekercim kendi değişik tadı çok güzel oldu afiyetle yenir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuğun her türlüsünü severim benÇok teşekkür ederim şekercim kendi değişik tadı çok güzel oldu afiyetle yenir
Ooo bendensin kuzum, o zaman sende seversinTavuğun her türlüsünü severim ben
Altınla yarışıyorYaa canım ayıp olur diye karaladım valla cidden çok zamlanmis şok gecirdim göğüste bonfile de yarım kilosu 60 liraydi bende bonfile aldim
Hahahahaha hakediyosun beybimNapim bebişim nevos beni tutuşturdu siz kayarken bende kayiyordum
Sorma canım benim, bu kadar şaşıracağıma ben bile şaşırdımAltınla yarışıyor
Canım benim yaa yirim, çok teşekkür ederim ayni performansı sabırsızlıkla senden de bekliyorum inşMuhteşem olmuş eline sağlık bayıldım
Kaymak benim işimHahahahaha hakediyosun beybim
Oooo ellere sağlık harika olmuşCanım KK Kadınları
Benden bıkmadınız değil mi size farklı bir tarif yapmak istedim. Bu da mı oluyormuş deyip denemeniz beni mutlu eder
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3241668
Yarım kilo tavuk bonfile
1 yumurta
biraz sıvıyağ
1 fincandan biraz Az pirinç
1 soğan
tuz,karabiber, pulbiber, kekik, nane,pulbiber
bir miktar galeta unu koyabilirsiniz ama ben koymadım. Cıvık olacak un koymayınca bu sizi korkutmasın.
Bulamak için:
1 yumurta
galeta unu, beyaz un
Kızartmak için
sıvıyağ
YAPILIŞI:
öncelikle pirinci bir miktar suda haşliyoruz. Tavukları rondodan geçirip kıyma yapıyoruz. Bir soğanı rendeleyip suyunu sıkıyoruz. Biraz yağda soğanı biraz kavuruyoruz kokusu çıksın. Tavuk kiymamizin yarısını soğana ekleyip azcık pişiriyoruz. Soğumaya alıyoruz.
Eki Görüntüle 3241666
Eki Görüntüle 3241667
tüm malzemeleri birleştirip köftemizi yoguruyoruz. Köfte harcamizi yarım saat dolapta dinlendiriyoruz. Dinlenen harcı elimizi ıslatıp şekillendiriyoruz. Köftelerimizi de biraz dolapta dinlendiriyoruz. Köftelerimizi önce una sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda arkalı önlü pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3241652 Eki Görüntüle 3241653 Eki Görüntüle 3241654 Eki Görüntüle 3241655 Eki Görüntüle 3241656 Eki Görüntüle 3241657 Eki Görüntüle 3241658 Eki Görüntüle 3241659 Eki Görüntüle 3241660 Eki Görüntüle 3241661 Eki Görüntüle 3241662 Eki Görüntüle 3241663 Eki Görüntüle 3241664 Eki Görüntüle 3241665
Çok teşekkür ederim canım benim, beğenmene sevindimOooo ellere sağlık harika olmuş
Ayyy çok güzel görünüyo ya canım çektiCanım KK Kadınları
Benden bıkmadınız değil mi size farklı bir tarif yapmak istedim. Bu da mı oluyormuş deyip denemeniz beni mutlu eder
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3241668
Yarım kilo tavuk bonfile
1 yumurta
biraz sıvıyağ
1 fincandan biraz Az pirinç
1 soğan
tuz,karabiber, pulbiber, kekik, nane,pulbiber
bir miktar galeta unu koyabilirsiniz ama ben koymadım. Cıvık olacak un koymayınca bu sizi korkutmasın.
Bulamak için:
1 yumurta
galeta unu, beyaz un
Kızartmak için
sıvıyağ
YAPILIŞI:
öncelikle pirinci bir miktar suda haşliyoruz. Tavukları rondodan geçirip kıyma yapıyoruz. Bir soğanı rendeleyip suyunu sıkıyoruz. Biraz yağda soğanı biraz kavuruyoruz kokusu çıksın. Tavuk kiymamizin yarısını soğana ekleyip azcık pişiriyoruz. Soğumaya alıyoruz.
Eki Görüntüle 3241666
Eki Görüntüle 3241667
tüm malzemeleri birleştirip köftemizi yoguruyoruz. Köfte harcamizi yarım saat dolapta dinlendiriyoruz. Dinlenen harcı elimizi ıslatıp şekillendiriyoruz. Köftelerimizi de biraz dolapta dinlendiriyoruz. Köftelerimizi önce una sonra yumurtaya bulayıp kızgın yağda arkalı önlü pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3241652 Eki Görüntüle 3241653 Eki Görüntüle 3241654 Eki Görüntüle 3241655 Eki Görüntüle 3241656 Eki Görüntüle 3241657 Eki Görüntüle 3241658 Eki Görüntüle 3241659 Eki Görüntüle 3241660 Eki Görüntüle 3241661 Eki Görüntüle 3241662 Eki Görüntüle 3241663 Eki Görüntüle 3241664 Eki Görüntüle 3241665
Yaaaa bebişim çok teşekkür ederim sen ne zaman yapacaksın, sabırsızlıkla bekliyorumAyyy çok güzel görünüyo ya canım çekti
Sabırsızlıkla bekliyosun ? Vay beYaaaa bebişim çok teşekkür ederim sen ne zaman yapacaksın, sabırsızlıkla bekliyorum
Kız deli tarifin ne olduğunu biliyon muSabırsızlıkla bekliyosun ? Vay be
BiliyomKız deli tarifin ne olduğunu biliyon mu
Sende merak edersinBiliyom
Çok güzel oldu canım benim, ben çok beğendim ilk defa yaptım fazla gelenleri buzluğa bile attim ve hiç yağ çekmiyor denersin inş canımhiç tavuk kıymasından denemedim iyi fikir bende deneyecem
ellerine sağlık çok güzel gözüküyor
Canım misiiiinnnnnn sennnnnnn bebisiiimmm utandım, yirim seni beğenmene çok sevindim caniimmm benimmmmmYine döktürmüşsün asosyalimmm ellerine sağlık