Kadına ve çocuğa şiddet var diyorum kimse duymuyor!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece wc değil. Bizle kimse net konuşmuyor olay bu. Yukarı çık sıkıntı yok diyorlar kiracılar olay çıkartıyor. Yukarı çıkacağım evi kilitleyip gidiyor. Bize herşeyi söyleyen onlar ev satılıyor vs diye. Bende wc yaptırmakla Bi daha uğraşmıyim dedim olay bu. Onlar güzel konuşmak yerine böyle yaptılar.

Hissettiklerine hitaben yaziyorum... Allah yardimciniz olsun....bence artik takilmayin... Konussun konussun dursun... Dinlemeyin siz...esinizede birsey demeyin artik... Erkek kavgasi kadin kavgasi gibi olmuyor...

Evi kitlemesi en dogal hakkı çünkü evin kiracısı o.
Bana neden kapıyı kilitliyorsun diyemez kimse, bu konuda haklı degilsiniz.
Dayı isgüzar birisi, her dedigine inanmayın.
Ne zaman ki ev satılır alırsınız paranızı.

Gerçekten biz yerimizden kımıldamıyorduk. Onlar bişey yapmaya çalıştı ya kiracılarının huylarını biliyorlardı sarılınca tepki görmemek için bizi araya attılar bilmiyorum.

Ekstradan zincirli kilit eklemesine kızdık biz sanki onlar yokken evlerine mi gireceğiz. Biz bunu artık sonda görmüş olduk. Bizi bu olaya bilerek çektiler hala dün arıyor satılacak ev hee yukarıya çok yerleşme diyor.

Dedigim gibi boş ver sen kulagının üstüne yat.
Dayı iyi olur, kötü olan siz olursunuz.
Al bir tane hasta tuvaleti idare et

Hissettiklerine hitaben yaziyorum... Allah yardimciniz olsun....bence artik takilmayin... Konussun konussun dursun... Dinlemeyin siz...esinizede birsey demeyin artik... Erkek kavgasi kadin kavgasi gibi olmuyor...
Ama diyorum ya çocukluğum şiddetle geçti ve babamın bıçakla üstüme yürümelerine ben bu çocuğu istemiyordum hemen ne bunu yaptın anneme demelerine çok şahit oldum. İnanın çocuklarım huzurlu büyüsünler diye o kadar çok şey yapıyorum ki. Bi arkadaşım çocuğu okusun diye banyonu kapatmak ne hayat çocuklardan ibaret değil dedi. Ben zaten gidiyoruz kurtuluyoruz diye çok mutlu oldum. Yalan çıkınca ben streslendim.

Boş ver onları sen.
Mutsuz olup streslenme bebegine, eşine, çocuguna, sana yazık

Sizi anliyorum... Ama gecmise takilarak geleceginizi yasamaya calismayin... Sizin bu haliniz birazda dolmus olmanizdan... Cok fedakar olmayin hanimefendi...birakin kavga kalsin oldugu yerde artik... Dusunmeyin...kendinize zarar...

Yorumların konuyu konu sahibinden daha iyi anlatması zira okumadım baktım baya uzun
Başka yere kiraya geçememenizi anlayamadım yani

neden? Ne gerek var şu tantanaya?
Geçemiyoruz çünkü oturduğum daire çok kötü planlı 1+1
Bizim şuan oturduğumuz ev1+1 salondan yatak odasına giriliyor planı çok kötü emlakçı kimse oturmaz dedi biz çok uğraştık. Evet benim yapım bu kafama çok takarım biri bana şu sıkıntım var desin uyuyamam acaba ne yapıyor ediyor diye.

Sizi anliyorum... Ama gecmise takilarak geleceginizi yasamaya calismayin... Sizin bu haliniz birazda dolmus olmanizdan... Cok fedakar olmayin hanimefendi...birakin kavga kalsin oldugu yerde artik... Dusunmeyin...kendinize zarar...
Benim karakterim bu eşim hiç takmaz. Ben herşeyi kafama takarım. Ürkek bir yapım var bunu değiştiremiyorum. Keşke aman diyebilen biri olabilsem.

Daha ayrıntılı yazmadım bile. Bize yukarı çıkın deyip kiracılarıyla ne konuşuyolar bilmiyoruz. Adamlar konuşmayı reddediyor. Dayısı bizi arayıp satılacak siz takmayın onları diyor biz arada ezilen olduk onlar çekildi aradan.

E çıkacakmışsınız işte
Yukarı çıkacağım eve kilit takmışlar demişsiniz ya önceki yorumlarda

Sizi de olaya bilerek çekmemişler bence
Biraz fazla tezcanlısınız
Erken kapılmışsınız satılma olayına
Kiracı sizin kiracınız değilse sürekli çıkın diye sıkıştıran da siz olmamalıydınız
Evin sahibi kimse o arayıp çıkın deseydi
Sonrasında da iki kadın sürekli erkekleri gazlayıp durmuşsunuz
Azcık kulağınızı kapayıp kendi işinizi odaklanın bence

Tuvalet konusunda mesela fazla ısrar etmişsiniz
Çıkın da çıkın diye
E çıkmamışlar ve tuvalete gidiyorsunuz diye düşünüyorum aylardır
Haftada 1 gidecek haliniz yoktur
Demek ki gidiliyor
Bir de gerçekten az gideyim diye az yemek mi mantıklı yoksa arkadaşların bahsettiği gibi bi aparat kullanıp rahat tuvalete çıkmak mı?
Şahsen bi tuvalet aparatıyla halledilecek şey için masraf olmayacak olsa bile taşınmak istemem ben kısa süre için hem de
Bi dünya iş taşınmak

Son olarak da evinin planı kötü olan insanlar niye istediği başka eve taşınamıyor?
Çıkın taşının işte
Zincirlemediler ya sizi
Satılırsa paranızı alırsınız

Yapma bunu işte.
Ömründen ömür kısaltıyorsun, değer mi ?
Değmiyor. Ama gerçekten yapamıyorum zaten akıl almak için yazdım. Ben hiç kötü söz söylemedim. Ben sırf hamileyim diye uğraşmak istemiyorum benle konuşmayın dedim diye benim üstümden oynadılar. Eşim evdeyken sessiz sakin iniyor kadın. Eşim evde olmadığında kapı çarpmalar bağırış çağırış ne kadar kulağımı kapatabilirim. Oğlum anne bu ses ne diye. soruyor

Tuvalet yaptırin olay bitsin yazık değil mi karnındaki çocuğa şu anda çocuklarınin yaşadıkları ..valla mahfetmissiniz her şeyi ..bir de hamile halinle olayların çok içindesin ben olsam asla muhatap dahi olmam yani .. benim ve çocuklarımin psikolojisi daha önemli ...

Ama biz kredi ödüyoruz buradan kira gelmesi lazım. Bizim aklımızda yoktu zaten böyle bişey onlar aradılar ve bizi hep yılda 5 kere arayıp annenler satmak istiyor deyip geri çekildiler ama bu sefer net net konuşup ev bak. Bu sefer ev alacak kadar payına para düşüyor dediler. Biz zaten bu olaylardan kaçmaya çalıştık. İnanınki ben medicana da şu satılıyor yazmış diğer üyelerde biliyordum desem yalan söylerim. Hani bilmiyodum böyle bişey satıldığını. Banyo da hamileliklerimde alafranga vardı. Bu hamileliğimdede sorun oldu.
Onlar çıkabiliyor kiraya da verebiliyor onların ev planı daha farklı yıllar önce bu daireyi yapmışlar. Burda oturamayıp Bi kat daha çıkıp kullanışlı bir daire yapmışlar onlar kiracı koyabiliyor ama bizim daire sıkıntılı kaç emlakçı geldiyse bu ev ne abi çok saçma dediler.Hadi birini bulduk Kiraya versek birde onların imzası lazımmış devlet çoğunluk arıyormuş bizim imzamız yokken onlar verebiliyor ama biz veremiyoruz. İmza istesekte asla vermezler. Biz kentsel dönüşümü bekleriz dedik ama bizi bu yola sokan onlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…